icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

ivaha
26. jún 2014

.

ivaha
26. jún 2014
ivaha
26. jún 2014
ivaha
26. jún 2014
ivaha
26. jún 2014
ivaha
26. jún 2014

.

ivaha
26. jún 2014

a spolocna

ivaha
26. jún 2014
ivaha
27. jún 2014

@radana2011
@komzikosaurus
@kittykittyke
@ihrisko2009
@ivaha
@sharonik
@majaza
@maryennn1
ahojte dievcata. ako vidite prisiel aj kolotoc a je nadherny, krasne figurky, to musela byt piplacka 🙂 a este aj bonus vnucik navyse, velmi velmi pekne, podarene 🙂 🙂 🙂 🙂 pekna praca dakujeme

este jedna vec, zvyknem pridat malicky bonus ked triedim vymeny a nejake dve tri sadrove odliatky roznym zvieratiek a podobne aby deticky si mohli omalovat, ale teraz po dohode s kitty som sa rozhodla sa ponuknut, ze ak by ste radsej chceli, mozem vam na figurkach namalovat tymi mojimi 4D textilnymi farbami ocka a pusinky, pripadne nejaky vagonik spravit bodkovany, ak by ste si radsej vybrali takyto bonus.Su velmi pekne aj malovane textilnymi foxkami, nie je treba ich dorabat, ja len ze mam tie farby a je to s nimi take plastickejsie. Ak by ste si to vybrali prosim napisteci toto alebo tie sdarove, aby som to mohla robit, lebo by som chcela v pondelok vam posielat a farba musi schnut min 24 hod. Este pridam foto ako je to bez a s malovkou.Dik

ivaha
27. jún 2014

sa ospravedlnujem za obrovske preklepy v predoslej sprave-to je tak ked sa ponahlam
a ze 4D farby 😀 😀 😀 😀 😀

ivaha
27. jún 2014
majaza
27. jún 2014

@ivaha mne môžeš nakreslit na manusky..
vdaka moc!

vsetko je take kraaaásne 🙂

no pozeram na tu spoločnu fotku - tam vlavo hore to je čo?? pre koho? od koho? 🙂

a ak sa nemylim, chyba este komzikosaurus ?

ivaha
27. jún 2014

PS: alebo aj na inych stranach ak by ste chceli nieco domalovat 🙂 nejake malickosti

ivaha
27. jún 2014

@majaza ano ma mi doniest dnes alebo zajtra, predpokladam ze zajtra. preto to chcem v pondelok zasielat ak stihnem posit strany, kto si prosil
to hore je cesticka pre auta pre sharonik, ona si neprosila na zaciatku lienku,ale cesticku a mas pravdu, vsetko je to krasne, ci kuchynka, albo pismenka, stonozka, ... jednoducho vsetko
myslim ze aj od @komzikosaurus bude velmi pekne, ukazovala mi davnejsie plany, myslim ze to bude super

radana2011
27. jún 2014

@ivaha ja si prosim tiez domalovat....dakujem!!! je to vsetko super, uz sa neviem dockat!! 🙂

maryennn1
27. jún 2014

@ivaha aj ja si prosím domaľovať 🙂

sharonik
27. jún 2014

@ivaha ak budeš stíhať, tak aj nám môžeš domaľovať, ďakujeme 🙂

ivaha
27. jún 2014

@maryennn1 vsetci mame bobus od kittykittyke dostali sme aj vnucku aj vnucika 😉

maryennn1
27. jún 2014

@ivaha supeeeer 🙂 zlatá @kittykittyke 🙂

kittykittyke
27. jún 2014

@radana2011
@komzikosaurus
@kittykittyke
@ihrisko2009
@ivaha
@sharonik
@majaza
@maryennn1

Baby, poslala som vam dnes tie rozpravocky na mail... 🙂
Len este poprosim teba @radana2011 o mailovu adresu.. lebo zatial mi IP nedosla.. 🙂

komzikosaurus
28. jún 2014

@radana2011
@komzikosaurus
@kittykittyke
@ihrisko2009
@ivaha
@sharonik
@majaza
@maryennn1
tak uz som zaniesla aj ja, a dostala vase stranky. Musim povedat ze na prvy pohlad super, dakujeme. Ja sa bojim aby sa vam pacili tie moje , lebo popravde som zo sebou nie moc spokojna... planovala som nejake veci inak .... 1. ,Musim upozornit : Ten hokej a vlajky, su pre starsie deti 4 a viac, moj 4rocny sa to hra s manzelom, a boli u nas kamoskiny chlapci (10,11) skusali to, zabava velika, ale nas 2,5 rocny ... nevedel nechapal , nicil...
2. dala som kazdej len 1 hokejku (imbusovy kluc) nakolko 1 stal cca 1,5e ... :( , preto som ju ani celu neobmotala izolackami, aby ste videli cislo a ak to u vas pojde tak dokupili .
3. na ciselniku na vlajkach som nakoniec pouzila tvrdy papier, (povodny plan bol laminat, ale nevedela som ho predierkovat , potom som rozmyslala, ze nalepim cisla na filc. stvorceky, to sa mi zas nezmestilo do toho kruzku... takze som to vyriesila takto...)
4. som sklamana z toho labyrintu , 1. nejak mi nenapadlo ze farby na textil sa na 2 ks tylu(ci co to je) budu rozpijat (skusala som to na 1 vrstve a bolo to ok), takze ciary a kolieska na stadione su trochu rozpite :( .. ale snazila som sa. 2. objednala som text. lepiacu pasku, ktorou som to oblepila, aby sa to neparalo, ale zacala sa odliepat (tyl) skusala som to prisit, ale na mojom "zazracnom" sij. stroji to neslo, a rucne to islo velmi tazko (nestihala by som to , aj tak som meskala ) nakolko sa ten lep lepil na ihlu... :( a tak som to jemne prilepila tavnou pistolou (drzi to)... A plan bol vymalovat mantinel nejakou farbou na textil ale ked som to zacala robit mojimi fixami na textil, tak to nevyzeralo dobre, tak som to nechala tak .. ale myslim, ze rozne vzory tam budu vyzerat dobre, zial, napadlo mi to az dnes :(
inak som sa snazila a zabralo mi to aj dost prace, tak sa modlim ,aby ste s tym boli spokojne.

komzikosaurus
28. jún 2014

tak som si prezrela dokladnejsie vase stranky,
@radana2011 vyzera to super, velmi sa mi paci sporak a zavesenie utierky , ale ta vidlicka/obracacka hned po prvom odopnuti sa mi ten cvocik vytrhol:( cim si to davala dokopy nejakymi kliestami ? ako to opravim? :( @majaza super vela tvarov ale ty a @radana2011 nenalepili ste mi tie druhe strany sucheho zipsu ani som ich nenasla pribalene (ako sme sa dohodli) :( tie casti co sa prilepuju sa znicia od suchaca, uz pri prvom odliepani sa filc natahuje , a zachytava o suchac (nekvalitny filc ) :(

@ihrisko2009 pekne
@ivaha super
@sharonik super skoda ze ti nezostalo to jedno S navyse :( nevadi dorobim 😉
@maryennn1 super
@kittykittyke super
dakujem

kittykittyke
28. jún 2014

@komzikosaurus Som veeeeeeeeeelmi rada, ze sa ti manusky pacia.. 🙂

komzikosaurus
29. jún 2014

@kittykittyke super su , mne sa vsetko paci, uvidis vsetko je pekne, len bude asi problem s trvacnostou toho filcu

ivaha
29. jún 2014

@komzikosaurus @majaza @radana ja som to nechala na tej husenicke uplne bez sucheho zipsu nakoniec, budu sa tvary len prikladat, lebo na tych mufinoch sa to fakt nici a tak si mufinky podlepim este jednou vrstvou toho hrubikeho ako som robila na lienkach a az potom nalepim druhu stranu sucheho zipsu

radana2011
29. jún 2014

Ahojte, kto chcete tu druhú stranu zipsu, napíšte mi do ip adresu, pošlem, lebo som na to uplne zabudla. A s tym filcom, sa budeme zbytocne obvinovavat, že sme to robili z nekvalitného, bohužiaľ taký sme si spoločne objednali..., na tú vidlicku som mala taký set k tým cvokom, a kladivom som to zbijala dokopy, ide to ťažko tio uznávam, skôr by som to nechala ako ozdobu. @komzikosaurus

sharonik
29. jún 2014

@komzikosaurus dva alebo trikrát som kontrolovala pred odosielaním fórum, či som všetko nachystané čo som sľúbila, ale tvoj príspevok som prehliadla ☹ Veľmi ma to mrzí, teraz som to znovu pozerala a chcela si S, N a i. Nie som teraz doma, ale mám dojem, že tieto všetky tri ešte mám, tak ak pošleš do IP adresu, v priebehu tohto týždňa by som Ti dorobila kolečká s písmenkami a poslala poštou. Ešte raz prepáč.

komzikosaurus
29. jún 2014

@ivaha to sa chystam aj ja robit, a asi aj tie tvary...

komzikosaurus
29. jún 2014

@radana2011 ok skusim to dakym kladivom, dakujem

komzikosaurus
29. jún 2014

@sharonik vobec nevadi, ja si ich kludne dorobim a mozno este aj dake ine uvidime 😉