icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

praznakova
12. dec 2013

@miskanasa podla mna musime zacat dodrziavat pitny rezim a potom ti ich posleme 🙂

branki
12. dec 2013

@miskanasa, mozno z aktivie alebo jogurtoveho mlieka, tie maju sirsie vrhcnaciky

praznakova
12. dec 2013

http://markdavid.sk/nadoby/flase/
ak budes mat troska casu, mrkni sem, mne sa mala prave zobudila, takze utekam pre druheho do skolky 🙂 mozno tam najdes dobru velkost 🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@praznakova @branki skor som myslela niečo vačšie ako napriklad z cajika sunarek...nemáte?ja mam doma asi 7, este 5 dokupim a zvysok s auvidi🙂

praznakova
12. dec 2013

@miskanasa http://markdavid.sk/nadoby/flase/
takze este raz, prvy krat som si to poslala sama sebe... utekam 🙂 mrkni sem, mozno nieco najdes vhodne 🙂

josenka
12. dec 2013

@miskanasa My využívame na hádzanie priesvitný kýblik od horčice. 🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@praznakova @branki...a to lepidlo?🙂 alebo farba?🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@josenka dobry napad, ale skusim tie cajiky, ak by si nahodou ala bolo by fajn🙂

something
12. dec 2013

no nakukla som sem ku vam a mam pocit, ze ten moj skoro 17mes. syn nedokaze nic. Teda ja ho vobec pri hre neudrzim, jeho vsetko bavi tak 10sek. A tieto hry,ktore som videla na zaciatku by urcite nezvladol. Tak teraz fakt neciem ci je pozadu. Ja by som snim skutocne tieto veci aj robila, ale jeho to nezaujima 😖

miskanasa
autor
12. dec 2013

@something a skusala si to?

something
12. dec 2013

@miskanasa Mame doma tie vkladacie kocky, to absolutne a tiez taku zabu co idu kolieska od najvacieho po najemensie a to tiez nic. A skusala som stipce davat zatial len na jednu kopu kazdu farbu a tiez nic

tinka_21
12. dec 2013

@something netráp sa tým, každé dieťatko je iné 😉 a čo ho baví? čo robíte ked sa hráte? moja malá napr. mala radu vkladačku už keď mala 9 mesiacov, ale teraz na to nemá trpezlivosť, šijú ňou všetci čerti 😀

something
12. dec 2013

@tinka_21 On sa najradsej hra s autickami. Slate ich niekam vklada a vrci a jazdi s nimi kadetade. On tu vkladacku sice chvilku vydrzi ale nikdy neviem spravne dat tam kam patri

danjelca
12. dec 2013

@miskanasa tak mna napadlo toto: zápalková krabička obalená každá do inej farby..ten šuflíček k škatulke je na šnuročke aby nevypadol a ked ho dietatko ptvorí tak k farbe krabičky tam nájde zvieratko...napríklad zelená krabička-vnutri žabka...može byt? dieta sa učí farby aj zvieratká zároven.

miskanasa
autor
12. dec 2013

@danjelca super🙂nemožes narychlo vyrobit jednu take krabicku?🙂kvoli obrázku🙂

tinka_21
12. dec 2013

@something No tak skús nejakým spôsobom zapojiť do podobných aktivít autíčka. Napr. mi napadlo, na spôsob tej vkladačky podľa tvarov - urobiť pre autíčka garáž z krabice,a na autíčka nalepiť nálepky, a nad garáž tiež, a autíčko s krúžkom bude musieť vojsť do garáže s krúžkom.Ak má autíčkové obdobie, neurobíš s tým nič 🙂 Naopak, treba ho v tom podporiť, a skúsiť niečím ozvláštniť pri čom sa niečo nové naučí. Môžeš to aspoň skúsiť 🙂

something
12. dec 2013

@tinka_21 Dakujem.To by sme mohli skusit.Dokonca mame garaz tak to nalepim na nu 🙂

lucka23
12. dec 2013

@miskanasa ja som pisala ze by som rada tu aktivitu so stoplami ak sa da 🙂 maly je momentalne chory tak nemam moc casu sem nakukat 😅

miskanasa
autor
12. dec 2013

@lucka23 prepáč, mas to tam.

iivkaa1
12. dec 2013

@miskanasa aktivity co mas v albe

miskanasa
autor
12. dec 2013

@iivkaa1 ale ved ten druhý album su inspircie, tie nemá nikto🙂

iivkaa1
12. dec 2013

🙂 asi som zle kukla

iivkaa1
12. dec 2013

@miskanasa toto kde je napisane aktivity-vyberame?

miskanasa
autor
12. dec 2013

nie, toto čo je vyberáme, tam hlasujeme už ku konkretnym maminkám.volne aktivity su v inspiráciách🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@iivkaa1 tie kružka nie su obsadene🙂

danjelca
12. dec 2013

@miskanasa jaj no narýchlo asi nie ked chcem aby to nejako vypadalo..

danjelca
12. dec 2013

@miskanasa takže ja mám vlastne vyrobiť 15 krát tuto hru a zsalat tebe?

iivkaa1
12. dec 2013

@miskanasa moja,ktore?hod link pls🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@danjelca no este neviem kolko nas bude..ale od 15 do 20...a potom ta poprosím ked budes mat nejaku fto, hod ju sem🙂 a chod na moj album Vyberáme a tam pod obrázkami su mená kto co vyrába. tak daj prosím lajk k aktivitám, ale od jednej maminky len jedna aktivita...ano, posles to potom mne..dohodneme sa potom v kej velkej krabici(pretože naspat ti poslem tu krabicu už s tvojimi aktivitami od nás...