icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

nufanek
11. dec 2013

@miskanasa keby som odstupila, mas nahradnicku? Zda sa, ze mi do toho nieco pride a asi to nebudem stihat, kedze som uz v tej jednej vymene

miskanasa
autor
11. dec 2013

@nufanek ano, mám, takže môžem posunúť miesto?

nufanek
11. dec 2013

@miskanasa mozes, mrzi ma to, ale nestihala by som, mozno v dalsom kole

miskanasa
autor
11. dec 2013

@nufanek v poriadku🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@ihrisko2009 uvolnilo sa nám miesto, tak ak by si mala záujem, radi ťa privítame.....tie obrázky ktore si tu hodila boli krásne, ale už mame maminku, ktorá ma v ponuke niečo podobné...ak nakuknes do mojho albumu tak v albume Vyberáme sú 2 obrázky od nufanek, ktorej miesto ti ponúkame a jej aktivity. nepustila by si sa do nich?ak mas iné nápady, tak samozrejme sú vítané🙂

liesi
11. dec 2013

@miskanasa ahoj. máte ešte miesto? ak áno, tak sa hlásim 🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@liesi nemáme, ale píšem si ťa ako náhradníčku🙂 cakam este odpovede a návrhy od 8 žien🙂

ihrisko2009
11. dec 2013

Dakujem @miskanasa. To by nebolo nic pre mna, neviem sit. Ale uz som si nateraz nasla nahradnu zabavku. Tak mozno nabuduce 🙂

brulinka
11. dec 2013

ja som dnes neodolala a bezala som si uz take zvery do aktivity na to ukladanie tvarov do ich obrysov na skusku kupit a musim ukazat lebo sa mi pacia cim dalej tym viac, 5centovka je pre porovnanie velkosti, su z takej peny a na spodku je papier takze vyzeraju ze hranie by mali vydrzat a keby vam ta hra vobec nesla alebo vas uz nebavila tak sa papierik odlepi a su to nalepky ... moj maly vsetky tieto zvieratka uz bud ukazuje alebo zvukuje tak je to ozaj sranda - sme ich rozlepili po izbe a maly behal cely vecer od jedneho k druhemu a rucal a ukazoval o dusu ... 😀 , ked tak mi ten obr. mozes @miskanasa supnut za tu 1. aktivitu..

miskanasa
autor
11. dec 2013

@tehulka13 uvolnilo sa miesto.mas zaujem? Ak ano, urob uuk do mojho albumu Vyberame a nufanek tam ma 2 aktivity.ona odstupuje tak ak by si si trufla na tieto aktuvity blo by to super, naolko su velmi pekne.ale samozrejme mas na vyber aj z albumu Inspiracie , no a tiez ak mas nieco svoje🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@brulinka su krasne🙂 hodim ten obeazok vedla toho prveho nakolko uz na tom starom su lajky.ale dam koment ze by boli tieto obrazky.....

marianna2468
11. dec 2013

@brulinka kde si kupila tie zvieratka?

lululaila
12. dec 2013

Tvaričky 🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@lululaila no paráda🙂dam do albumu tváričky miesto motýlika🙂možem?

miskanasa
autor
12. dec 2013

@lululaila alebo urobiš obe a do albumu dam obe foto ale ako jednu aktivitu?

brulinka
12. dec 2013

@marianna2468 v jednom malom nkamennom obchodiku hracky-papier-kreativita v PO .

lululaila
12. dec 2013

@miskanasa urobím obe daj do albumu aj tvaričky ďakujem

praznakova
12. dec 2013

Ahojte kočky. Dnes som sa pokúsila vyrobiť niečo podobné ako mám v albume pri mojich aktivitách. Kotúč som zabalila do krepového papiera a postavila som ho do muffinkovej formičky. Ale ako vidíte, môže to stáť aj samostatne. Záleží na tom, čo máte doma 🙂 Rozmýšľala som, či by sa vám páčilo, keby miesto názvu farieb by tam bol napríklad farebný motýlik, alebo niečo čo by som zohnala v danej farbe, len tak prilepené 🙂 Aktivitu ešte nevyrábam, len som vám to chcela predstaviť reálne 🙂 ...

iivkaa1
12. dec 2013

@miskanasa misi nenasla som nic take...nevies poradit? v albume je uz obsadene

josenka
12. dec 2013

@praznakova Mne sa to veľmi páči a ten farebný predmet by bol určite lepší ako názov. Pekné je to. 🙂

praznakova
12. dec 2013

@josenka ďakujem, idem hľadať ešte na nete ten predmet ... už som niečo našla, takže idem pripojiť ked mala zaspí nejakú foto 🙂

praznakova
12. dec 2013

.. niečo som našla. Na každom kotúči by bol obrázok príslušnej farby 🙂 ale samozrejme budem hľadať obrázky ďalej, aby každý kotúč mal iný obrázok ... Chcela by som aby bolo najmenej 6 kotúčov ( to aby som začala variť poriadne, aby sme míňali čo najviac kotúčov 🙂 ) vypadá to tak, že v balíku je 7 farieb ... takže by som robila podľa farebnosti guličiek.

miskanasa
autor
12. dec 2013

@praznakova nadhera🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@iivkaa1 co je obsadene?

slniecko379
12. dec 2013

@miskanasa Mate aj tu este nejake volne miesto, alebo je tato skupinka plna? Vdaka

josenka
12. dec 2013

@praznakova Zistila som u malého dnes nejaký záblesk rozlišovania farieb 😀 , tak sa teším na túto aktivitu. 🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@slniecko379 estte 8 naminuek sa mi vovec neozvalo takze pockam do zajtra do vecera a dan vediet 🙂

slniecko379
12. dec 2013

@miskanasa Vdaka. Dufam, ze sa "nieco" uvolni. Uplne ma stve, ze som tuto vymenu nepostrehla. Tak by sa mi teraz hodila pre mladsieho 🙂 DAKUJEM. Budem cakat

miskanasa
autor
12. dec 2013

@edulkobaby @gega @danjelca @lenny @fufina1 @mimolit @lucka23 @majusqwa baby, dajte vediet či sa zúčastníte výmeny, nakolko by sme sa chhceli posunut dalej. pockáme do zajtra do polnoci. to je piatok do polnoci a posuvame miesto dalej niekomu inemu. zaroven vas poprosím aj návrhy, ak mate záujem🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@josenka @praznakova @lululaila @branki @nicicka @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tinka_21 @tehulka13 baby, neviete kde zoženiem take plastove fľaše s vrchnákom alebo nejake ine na tu moju aktivitku ak u vas prejde?🙂a akou farbou sa po takých fľašiach dobre kreslí, aby boli trocha zábavnejsie? resp, ake lepidlo by na nich držalo🙂?a možu byt aj priehladne