Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@miskanasa tu su tie emocie ked ked @ fufina1 mysli toto 😉
zdroj: https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-pre-2-3-rocne-deti-2/
mna este napadlo, pre tak male deticky, vyrobit nejaky domcek (mozno latkovy) a okna 4 - 6 a aby sa dali otvarat a zatvarat a dnu mozno nejaka tvar (take nieco jednoduche pre mensie deticky ) na suchy zips napr.
Tiez som pisala ze mozno nejaka latkva buda pre psikov a filcovy psici na ukladanie...ake nikto sa nechytil:(
@miskanasa tak zatial ma priradovanie viac hlasov tak ked by niekto mal zaujem tak mozes dat cestovinky do inspiracii ja by som potom poslala k tomu tej maminke potom aj nejake instruktazne info co som uz mala pohladane skor, pripadne ak by si to uz nikto nevzal tak ja to rada budem robit v nejakom nasom dalsom kole vymen( asi je aj tak este skoro na navliekanie pre nasich drobcov) ... aj u moniky1 je vela dobrych aktivit tak ked by sa nechala ta s najviac hlasmi pre nu tak tie dalsie sa mozu uvolnit pre ine maminky ..este pridavam do inspir.
pre maminku s tym autickovym chlapcekom:
@miskanasa ako tu nadobu na tvoje prutiky mozes kludne pouzit aj malu PET flasu priesvitnu a nemusis nic na nu lepit malovat ... dietatko bude moct pozerat ako sa prevliekaju prutiky vo vnutri cez seba , malinke deticky budu pchat cez tu velku dieru ,šikovnejsie deticky by mohli pouzivat mensie dierky na spodku tam kde su tie vystupky a potom by sa vyprazdnila cez tu velku dieru na zatvaracej casti...
ked by sa nam tie nase prihlasene maminky neozyvali tak by sme mohli vziat este tie maminky co sa tu aktivne ozvali ze maju zaujem a nemusi sa ist az do 20... aj 15 je celkom dost, hlavne pre tie maminky co maju nazbierat kopec materialu ako tie rolky z papiera , flase, alebo maju hrozne piplavu aktivitu...a radsej neskor zopakovat vymenu vrecuskovych aktivit s touto skupinou a novymi aktivitkami ak by bol zaujem...
@miskanasa lepidlo nieco ako kanagon? Ci ako sa to vola ... to by malo zalepit uplne vsetko ... a farba rozmyslam, ta moze byt aj akrylova ...alebo mozno taka ktorou sa robia odtlacky na rucicky a nozicky... ale neviem, ci s takou to bude drzat :( neskusala som... alebo polepit samolepkami nejakymi peknymi 🙂 ...

@brulinka nemohla by som tvoju aktivitu s navliekaním cestovín posunut dalej niekomu, nakolko mas 2 dobre aktivity?🙂