icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

miskanasa
autor
12. dec 2013

@brulinka nemohla by som tvoju aktivitu s navliekaním cestovín posunut dalej niekomu, nakolko mas 2 dobre aktivity?🙂

fufina1
12. dec 2013

@miskanasa ja chcem. rozmyslam ze ci by sa nepacilo nieco ako na karton nalepit farebne vrchnaciky Pet a do toho triedit daky material. co vy na to?

fufina1
12. dec 2013

@miskanasa alebo zakladne emocie na lekarskych palickach?

miskanasa
autor
12. dec 2013

@fufina1 tie emocie sa mi páčia..mas nejaku foto? a to triedenie by mohlo byt do farebných plastových pohárikov....

miskanasa
autor
12. dec 2013

@fufina1 taketo niečo

miskanasa
autor
12. dec 2013

@fufina1 ale možno farebné gombíky,a ine veci, nie tie guličky🙂lebo take už budeme mat v inej aktivite🙂

gega
12. dec 2013

@miskanasa jasne len nejak nestihame ak nevadi tak navrhy dam buduci tyzden?

miskanasa
autor
12. dec 2013

@fufina1 teraz pozerám že už ked si pozrieš moj album tak je tam triedenie farených gulieciek do roliek od papiera..to je vlastne podobne, čiže tu aktivitu s farbami by som nedávala

miskanasa
autor
12. dec 2013

@gega dobre

danjelca
12. dec 2013

@miskanasa akože dám lajk a tie mi potom prídu či ako??

miskanasa
autor
12. dec 2013

@danjelca nie, maminka vyrobí tu aktivitku pri ktorej bude najviac like..ak sa samozrejme dohodnes s konkrétnou maminou že chces inu aktivitu ako bude ta víťazná, tak by to nemal byt problem🙂....

danjelca
12. dec 2013

@miskanasa ahaa chápem no budem sa nsažit čo najskor vyrobit tu moju a odfotit do albumu..

majusqwa
12. dec 2013

@miskanasa hej hej, len som stale na mobile, tak nemozem prihodit fotky. ale usilovne rozmyslam

fufina1
12. dec 2013

@miskanasa jej no toto by som tiez mohla spravit. len ak nezozeniem tie farebne pohare, moze byt daco ine

miskanasa
autor
12. dec 2013

@fufina1 písala som že už je tu jedna taka aktivita..mne sa skor pacia tie výrazy tvare na palickách...mame foto?

branki
12. dec 2013
branki
12. dec 2013

mna este napadlo, pre tak male deticky, vyrobit nejaky domcek (mozno latkovy) a okna 4 - 6 a aby sa dali otvarat a zatvarat a dnu mozno nejaka tvar (take nieco jednoduche pre mensie deticky ) na suchy zips napr.

fufina1
12. dec 2013

@miskanasa supeper, tie emocie by teda tiez sli. az na to zemozno to budu smailici alebo daco ine

miskanasa
autor
12. dec 2013

Tiez som pisala ze mozno nejaka latkva buda pre psikov a filcovy psici na ukladanie...ake nikto sa nechytil:(

miskanasa
autor
12. dec 2013

@fufina1 pridam ti to?

fufina1
12. dec 2013
miskanasa
autor
12. dec 2013

@fufina1 mas to tam🙂 rozmyslam ze by boli tvare na palucke a este presne rake iste aj na kartickach....a mamka ma chytit jednu karticku a dietatko vyverie prilahlu palicku🙂

brulinka
13. dec 2013

@miskanasa tak zatial ma priradovanie viac hlasov tak ked by niekto mal zaujem tak mozes dat cestovinky do inspiracii ja by som potom poslala k tomu tej maminke potom aj nejake instruktazne info co som uz mala pohladane skor, pripadne ak by si to uz nikto nevzal tak ja to rada budem robit v nejakom nasom dalsom kole vymen( asi je aj tak este skoro na navliekanie pre nasich drobcov) ... aj u moniky1 je vela dobrych aktivit tak ked by sa nechala ta s najviac hlasmi pre nu tak tie dalsie sa mozu uvolnit pre ine maminky ..este pridavam do inspir.

brulinka
13. dec 2013

pre maminku s tym autickovym chlapcekom:

brulinka
13. dec 2013
miskanasa
autor
13. dec 2013

@brulinka tie tvare ma @fufina1, tak ak môžem, zmením jej tento obrázok.....a necham ti to tak ako to je medzi tvojimi aktivitami, nebudem nic mazat a uvidime🙂

brulinka
13. dec 2013

@miskanasa ako tu nadobu na tvoje prutiky mozes kludne pouzit aj malu PET flasu priesvitnu a nemusis nic na nu lepit malovat ... dietatko bude moct pozerat ako sa prevliekaju prutiky vo vnutri cez seba , malinke deticky budu pchat cez tu velku dieru ,šikovnejsie deticky by mohli pouzivat mensie dierky na spodku tam kde su tie vystupky a potom by sa vyprazdnila cez tu velku dieru na zatvaracej casti...

brulinka
13. dec 2013

ked by sa nam tie nase prihlasene maminky neozyvali tak by sme mohli vziat este tie maminky co sa tu aktivne ozvali ze maju zaujem a nemusi sa ist az do 20... aj 15 je celkom dost, hlavne pre tie maminky co maju nazbierat kopec materialu ako tie rolky z papiera , flase, alebo maju hrozne piplavu aktivitu...a radsej neskor zopakovat vymenu vrecuskovych aktivit s touto skupinou a novymi aktivitkami ak by bol zaujem...

praznakova
13. dec 2013

@miskanasa lepidlo nieco ako kanagon? Ci ako sa to vola ... to by malo zalepit uplne vsetko ... a farba rozmyslam, ta moze byt aj akrylova ...alebo mozno taka ktorou sa robia odtlacky na rucicky a nozicky... ale neviem, ci s takou to bude drzat :( neskusala som... alebo polepit samolepkami nejakymi peknymi 🙂 ...

stormie
13. dec 2013

@miskanasa chcem sa opytat kolko nas teda je? kedy bude uzavierka na vyber aktivit? Ja uz mam 10 likov na sliepocku tak ci to je uz vacsina a mohla by som zacat vyrabat? Alebo aspon sa poobzerat po materialoch