icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

praznakova
13. dec 2013

@miskanasa perfektná organizacia 🙂

fufina1
13. dec 2013

@miskanasa inak co tak si vymenit maily a rozposielat si info mailom. nebolo by to prehladnejsie?

fufina1
13. dec 2013

@miskanasa a inak suhlasim, zucastnila som sa viacero vymen ale fakt super zorganizovane. uz teraz sa tesim na aktiviky.

miskanasa
autor
13. dec 2013

@fufina1 neviem, ja velni nie som za mail nakolko tu to nam vsetko pokope aj s obrazkami🙂

fufina1
13. dec 2013

@miskanasa oki, tak ja sa prisposobim, len ma tak napadlo, lebo pri mojich hyperakivnych deturencoch obcas kona nezapnem aj tyzden.

fufina1
13. dec 2013

@moninka1 @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa kocky prijali by ste miesto emocii radsej peciatky z PET flias?

tinka_21
13. dec 2013

@fufina1
@miskanasa
aj ja sa obávam že v mailoch by sme sa stratili viac, zvlášť ked by sme ich museli toľko otvárať, a skúmať, kto kde komu čo napísal... vlastná skúsenosť ešte z tímových prác na výške 😉

josenka
13. dec 2013

@fufina1 Tak nech ti tie pečiatky hodí @miskanasa do výberového albumu, aby sme mohli lajkovať. Ja som určite za ne, mňa si nimi úplne nadchla. 🙂

tinka_21
13. dec 2013

@josenka určite budem nejaké veci chcieť (z opitecu 😉 ) Ďakujem! len mi napadlo, vyjde to poštovné lacnejšie nejak? priznám sa, že som nepozerala aké sú dodacie podmienky zatiaľ... lebo vlastne, ty to zas budeš rozposielať ďalej...

josenka
13. dec 2013

@tinka_21 No, ak to budem objednávať ja, tak poštovné ku tebe bude závisieť od hmotnosti tvojej objednávky. Pokiaľ máš v pláne len drobnosti, tak by sa ti to malo oplatiť takto hromadne, pretože opitec má tieto podmienky, skopírovala som ich: Kuriérska služba GLS v celej SR - 3,75 € a balné 1,15 € . V prípade, ak bude objednávka zasielaná vo viacerých balíkoch náklady účtujeme iba raz.
DOPRAVA ZDARMA pri objednávke nad 95 € ( bez prepravného a balného ).

tinka_21
13. dec 2013

@josenka tak to sa mi určite oplatí. Lebo chcem ozaj len drobnosti, a hlavne ľahučké veci. Tak ja popozerám a napíšem ti, písala si do pondelka 16.12., však? Lebo celý víkend máme oslavy narodenín 😉 tak nebudem stíhať.

tinka_21
13. dec 2013

@josenka a inak si zlatá, Ďakujem! 🙂

praznakova
14. dec 2013

@miskanasa takáto by nebola dobrá? mám jednu zatiaľ 🙂 a potom ešte väčšiu asi 2x

praznakova
14. dec 2013

@praznakova asi ako malá sunárek ...môžem poslať poštou. Aj veľkú. Daj vedieť ako tie príbory. Či budeš potrebovať... 🙂 aby si nemusela kupovať. Mám ti ich odfotiť? Alebo vieš, ktoré sú to. Klasické, biele, ...

miskanasa
autor
14. dec 2013

@praznakova tie flase už netreba🙂dakujem,...a pribory viem, ktoré su..

praznakova
14. dec 2013

@miskanasa a tie ti pošlem? alebo už máš?

nufanek
14. dec 2013

@miskanasa ahoj, tak je Vas dost? Aby som vedela 🙂 dik

josenka
14. dec 2013

@praznakova Napadlo mi, či ti potom s opitecom nemám poslať aj nejaké roličky od toaleťáku, čo ty na to? 🙂 Žeby som začala odkladať... 😀

miskanasa
autor
14. dec 2013

@praznakova a mas po 20 ks?a z coho?

tehulka13
14. dec 2013

@josenka aj ja sa na opitec dostanem najskôr v pondelok, tak dám vedieť, či niečo objednám. Tiež by to boli asi len drobnosti. V pondelok dám vedieť, dúfam, že sa nič nezmení a náhodou nebude výpadok internetu-aj to niekedy u nás býva 🙂

miskanasa
autor
14. dec 2013

@praznakova tiež mam doma okolo 12 rolik kebz trebalo

miskanasa
autor
14. dec 2013

@liesi @nufanek @slniečko379...baby, ak mate záuejm tak mame tri miesta volne...dajte vediet...teraz je nas 17 ak sa pridáte bude nas 20

slniecko379
14. dec 2013

@miskanasa zaujem mam.tesim sa,ze sa uvolnilo.idem hladat aktivity,alebo mate nejaky album s "nevybratymi"?vdaka

nufanek
14. dec 2013

@miskanasa tak sa pridam 🙂

miskanasa
autor
14. dec 2013

@slniecko379 v mojom fotoblogu je album Inšpirácie, tak bud odtial nieco alebo niečo ine si kludne možeš vybrat...v dalsom albume Vyberáme sa dava like na aktivitku, ktorá sa ti páči, pod aktivitami nsu mená od koho je konkrétna aktivita.treba dat like len jednej aktivite od jednej maminky...maminka vyrobi tu aktivitu, ktorá bude mat najiac like..a treti album je Výherné aktivity, to su tie, ktoré už maju vela like a maminky ich môžu vyrábat🙂

miskanasa
autor
14. dec 2013

@nufanek v mojom fotoblogu je album Inšpirácie, tak bud odtial nieco alebo niečo ine si kludne možeš vybrat...v dalsom albume Vyberáme sa dava like na aktivitku, ktorá sa ti páči, pod aktivitami nsu mená od koho je konkrétna aktivita.treba dat like len jednej aktivite od jednej maminky...maminka vyrobi tu aktivitu, ktorá bude mat najiac like..a treti album je Výherné aktivity, to su tie, ktoré už maju vela like a maminky ich môžu vyrábatemoticon

miskanasa
autor
14. dec 2013

@nufanek hodim ti naspat tu hracku s ryžou a ponožkz?

nufanek
14. dec 2013

@miskanasa mozes

miskanasa
autor
14. dec 2013

@fufina1 už som tam dala foto

miskanasa
autor
14. dec 2013

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 babz, fufine som tam hodila aj druhu aktivitu Pečiatky, tak skuste este raz like, komu sa vicej páči pečiaky a komu kartičky s náladami...