icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

slniecko379
14. dec 2013

@miskanasa ak by nebola vybrata aktivita s naladami,vzala by som ju do svojho vyberu+idem pohladat nejake ine aktivity

miskanasa
autor
14. dec 2013

@slniecko379 bavili sme sa že e to skor pre vacsie det, tie karticky

praznakova
14. dec 2013

@josenka to by bolo super, ak by si nejaké nazbierala 🙂 zatiaľ zbiera celá naša rodina, tak keď sa pridáte, bolo by to skvelé 🙂

praznakova
14. dec 2013

@miskanasa mam 11 ks vidličiek, 16 ks nožíkov a 8 ks tanierov. Všetko v bielom. S týmto môžeš počítať určite, možem ti to odložiť a poslala by osm ti to postou a urobenou aktivitou,ktoru ti budem posielam do konca januara 🙂 pocitam že určite aj skor ti to ja poslem 🙂 co ty na to? odlozim?

praznakova
14. dec 2013

@miskanasa ak by bolo treba, tak sa hlásim.... ja si myslím, že zvládneme - naša rodina nazbierať toľko roliek, chcem dať každému 7 ks, to znamená že asi 140 ks ... no hlásim sa... 🙂 pre istotu pls odkladaj, dám vedieť začiatkom januára ako sme zbierali cez sviatky 🙂

slniecko379
14. dec 2013

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379
Ahojte. Napadli ma tieto aktivity (fotky su len ilustrativne)
- CD zvuky prirody s prislusnymi kartickami (voda, vtak...)
- priradovanie formicky na vykrajovanie ku prislusnemu tvaru
- priradovanie kresleneho zvieratka ku skutocnemu (napr. jedna kraticka bude kreslena hus, druha karticka bude skutocna hus...)
- zvieracie puzzle

liesi
14. dec 2013

@miskanasa ja som si to rozmyslela. snáď to nevadí, ale nezapojím sa ;) každopádne želám príjemnú výmenu 🙂

tinka_21
14. dec 2013

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379
Baby, hodila som dotaz pod svoju aktivitu - kŕmenie zvieratiek. Prosím o vyjadrenia 🙂

darlicka
14. dec 2013

@miskanasa ahoj, ak máte ešte voľné miesto, rada by som sa pridala 🙂

josenka
14. dec 2013

@slniecko379 Mne sa veľmi páči zvieracie puzzle, to sa mi zdá najvhodnejšie pre túto vekovú kategóriu. Koľko by si ich urobila?

moninka1
14. dec 2013

@slniecko379 a nebolo by mozne urobit zvieratkove karticky aj na magnetoch? napr aj to priradovanie kresleny-realny ... len to podlepit magnetickou paskou ... alebo aj tie zvieratkovske puzzle podlepit kazdu cast kuskom magnetickej flie ... nasa 15 mesacna si rada prezera zvieratka a je super, ked ich ma stale po ruke .. a taka magneticka nastenka ci chladnicka je stale po ruke 😅

nufanek
14. dec 2013

@miskanasa tu hmatovu knizku nechcel niekto robit, tusim bola v tych navrhoch a teraz ju nevidim. Keby som nasla nejake inspiracne foto na tie casti tela so suchym zipsom, mozno aj na to by som sa dala

moninka1
14. dec 2013

@miskanasa pri aktivite sensory balloons mam vacsinu hlasov ... mozem zacat nakupovat material a vyrabat prototyp?

nufanek
14. dec 2013

@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379
zienky este mi napadlo, ak by ste si vybrali tu ryzu, tak by som na druhu stranu urobila akoby dvierka, ktore sa otvaraju na suchy zips a tam by mohlo byt ukryte slniecko na snurke a tiez by sa mohlo pripinat na suchy zips nieco taketo a luce by malo z farebnej stuhy

miskanasa
autor
14. dec 2013

@praznakova nie, dakujem netreba🙂dnes som nakupila🙂ale si zlata🙂

miskanasa
autor
14. dec 2013

@slniecko379 nme sa pacia tie posledné dve...

miskanasa
autor
14. dec 2013

@darlicka ano, možeš. jedno miesto ostalo..takže vitaj

miskanasa
autor
14. dec 2013

@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka @nufanek baby, tak toto sme my🙂 je nas 20....doposielajte prosím navrhy, lajkujte aktivity v albume nech vieme čo vyrábat a potom v albumeVýherné aktivity komentujme o jednotlivých aktivutkách pod konkrétnym obrazkom🙂

miskanasa
autor
14. dec 2013

@lucka23 @branki @moninka1 @tehulka13 @fufina1 @danjeca ...baby, aj vy už máte výsledné ektivity v albume Výherné aktivity🙂

miskanasa
autor
14. dec 2013

@lucka23 @branki @moninka1 @tehulka13 @fufina1 @danjelca ...baby, aj vy už máte výsledné ektivity v albume Výherné aktivityemoticon

miskanasa
autor
14. dec 2013

@nufanek mne sa to slniecko moc luuuubi🙂

danjelca
14. dec 2013

@miskanasa ok pomalyx sa pustím do toho čiže kolko je nás? 20??

brulinka
14. dec 2013

kuknete prosim moj dotaz pod obr, vo vyhernom albume ?

miskanasa
autor
14. dec 2013

@danjelca ano 20

majusqwa
14. dec 2013

@miskanasa @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka @nufanek konecne! som sa dostala k notebooku, takze prihadzujem aktivitky. fotky su na konci, lebo inak mi to nedje pridat.

1) moja mala ma akurat obdobie kreslenia, cize by som mohla urobit nieco taketo: http://rustspolecne.cz/2012/04/akce-pytliky-obr... akurat by som to troska upravila - nakreslila by som obrazky na A4, nie na jednotlive karticky. s tymi by mohli mat male deti problem, predsa len 🙂,

2) celkom sa mi pozdavaju tie spachtle - je tam suchy zips, mamina zostavi prelou (napr. trojuholnik) a dieta ma za ulohu ho zlozit tiez, podla predlohy,

3) navliekanie slamiek na zinilkovy drot, nieco podobne ako s cestovinami.

inak sa nebranim nejakej aktivitke, ktora sa neodhlasovala, ale chceli by ste ju. doma mam obrovsku zasobu filcu, gombikov (od 15 mm po 30 mm, vzdy 5 kusov v jednej farebnej sade, fotku prihodim nakoniec), takze aj s tym by sa daco dalo.
pozerala som a olajkovala aktivitky. vacsinou uz vyherne :D ale napr. uz mame magneticke rybicky, prinajhorsom posunieme niekomu inemu 🙂 co sa tyka tych emocii, ktore sa tu rozoberali - tie mame tiez, ale dcera vobec nevie, co s tym. je pravda, ze deti su rozne a moja teda este nevie triedit tvary ani nepozna farby, ale aj tak je to podla mna dost narocne na take male deti. len tolko k tomu 🙂

majusqwa
14. dec 2013

este tie gombiky. mam asi 60 sad, cize kazda by musela mat ine farby:

miskanasa
autor
14. dec 2013

@majusqwa tak tie palicky na suchy zips ma uz v ponuke iivkaa1 sice foto je nie so zipsom ale s magnetickou foliou. Ta lrva aktivitka sa mi paci. A druhu by som sa chcela spytat ci by si nevzala v tom albume Inspiracie foto kde sa navliekaju tie kurenarske farefne kruzka... bol na nich ohlas

miskanasa
autor
14. dec 2013

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @nicicka baby, ak vyhrala aktivita, ktoru uz poniektore mate doma z predchadzajucich vymien alebo ste si ju vyrobili sami tak si myslim ze ak konkretnu maminku kontaktujete tak sa isto dohodnete aby vam vyrobila inu z jej ponuky toto je uz o dohode medzi konkretnymi maminkami.len to prosim potom rieste cezz IP aby sa to tu nezmetkovalo🙂

miskanasa
autor
14. dec 2013

@majusqwa a este mi prosim povies odkial su tie gombiky?🙂