Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@tinka_21 No, ak to budem objednávať ja, tak poštovné ku tebe bude závisieť od hmotnosti tvojej objednávky. Pokiaľ máš v pláne len drobnosti, tak by sa ti to malo oplatiť takto hromadne, pretože opitec má tieto podmienky, skopírovala som ich: Kuriérska služba GLS v celej SR - 3,75 € a balné 1,15 € . V prípade, ak bude objednávka zasielaná vo viacerých balíkoch náklady účtujeme iba raz.
DOPRAVA ZDARMA pri objednávke nad 95 € ( bez prepravného a balného ).
@miskanasa takáto by nebola dobrá? mám jednu zatiaľ 🙂 a potom ešte väčšiu asi 2x
@praznakova asi ako malá sunárek ...môžem poslať poštou. Aj veľkú. Daj vedieť ako tie príbory. Či budeš potrebovať... 🙂 aby si nemusela kupovať. Mám ti ich odfotiť? Alebo vieš, ktoré sú to. Klasické, biele, ...
@praznakova tie flase už netreba🙂dakujem,...a pribory viem, ktoré su..
@miskanasa a tie ti pošlem? alebo už máš?
@praznakova Napadlo mi, či ti potom s opitecom nemám poslať aj nejaké roličky od toaleťáku, čo ty na to? 🙂 Žeby som začala odkladať... 😀
@praznakova a mas po 20 ks?a z coho?
@praznakova tiež mam doma okolo 12 rolik kebz trebalo
@miskanasa zaujem mam.tesim sa,ze sa uvolnilo.idem hladat aktivity,alebo mate nejaky album s "nevybratymi"?vdaka
@slniecko379 v mojom fotoblogu je album Inšpirácie, tak bud odtial nieco alebo niečo ine si kludne možeš vybrat...v dalsom albume Vyberáme sa dava like na aktivitku, ktorá sa ti páči, pod aktivitami nsu mená od koho je konkrétna aktivita.treba dat like len jednej aktivite od jednej maminky...maminka vyrobi tu aktivitu, ktorá bude mat najiac like..a treti album je Výherné aktivity, to su tie, ktoré už maju vela like a maminky ich môžu vyrábat🙂
@nufanek v mojom fotoblogu je album Inšpirácie, tak bud odtial nieco alebo niečo ine si kludne možeš vybrat...v dalsom albume Vyberáme sa dava like na aktivitku, ktorá sa ti páči, pod aktivitami nsu mená od koho je konkrétna aktivita.treba dat like len jednej aktivite od jednej maminky...maminka vyrobi tu aktivitu, ktorá bude mat najiac like..a treti album je Výherné aktivity, to su tie, ktoré už maju vela like a maminky ich môžu vyrábatemoticon
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 babz, fufine som tam hodila aj druhu aktivitu Pečiatky, tak skuste este raz like, komu sa vicej páči pečiaky a komu kartičky s náladami...

@miskanasa perfektná organizacia 🙂