Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@tinka_21 tu som nasla odkaz na napad s magnetom, ze ho prilepit na vicko zavaraninove. To nie je zly napad, co poviete ? Neviet kde by sa dali kupit magnety na to, lebo tie male asi nebudu fungovat.
http://www.montessori-doma.sk/objavitel/12-A-Fl...
@branki može byť 🙂 alebo keby sa urobila väčšia plocha pomocou tej magnetickej pásky? To by bolo treba odskúšať asi.
Tu som našla odkaz na magnetky:
http://www.raj-umelcov.sk/index.php?section=pro...
a ešte jeden e-shop vyslovene s magnetmi, ale z ČR
http://www.unimagnet.cz/?gclid=CN7a4fqT4LsCFU5a...
možno nájdeš niečo podobné... hm, ked tak rozmyslam, neviem kde by mohli predávať magnety okrem papiernictva a umeleckých potrieb...
@branki a ešte jeden:
http://www.odznakomat.sk/039-komponenty-na-okru...
@branki Skús pozrieť tu http://www.magnety.sk/magneticke-materialy/ , je to veľmi zaujímavá stránka a majú tam všeličo.
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
zienky, robim tie balony a nasla som na nete takuto foto, kde su tie baloniky uplne malicko naplnene. ja tam davam napr 50g fazule, cize z toho vznikne normalne taka lopticka, ten balonik je aj natiahnuty ... comu by ste dali prednost? nevyhoda mojho prevedenia je, ze budeme viacej platit za postovne. vyhoda - moje deti si to mackaju kludne aj oboma rukami, vnimaju ten material celymi dlanami a hraju sa s tym ako s loptickami ...
cize nasledujuce foto je z netu s malo naplnenymi balonmi, nemam teraz fotak, tak nemozem pridat moju realnu foto
tak my sa uz hravame s prototypom 🙂 a velmi radi, v 14mes uklada na farebne v pohodicke, a zaciname uz aj do cierneho obrysu ale to ho po chvilke prestane bavit a obratime spat na farebne . Testujeme hlavne rozne obaly - hladali sme pevnejsi a nie hladky povrch (na hladkom sa to viac smyka a posuva), nasli sme ale len obaly ktore maju otvorene 2 strany do "L" tak mi pride vhodnejsie tu dlhsiu stranu zalepit paskou , mna ani maleho to do oci nijak nebije tak sa chcem spytat ci to takto bude vyhovovat aj vam , vo vnutri by boli 2 kancelarske ( iba na tie viem tlacit , jeden s ciernobielym obrysom a druhy aj s vymalovanymi farebnymi zvieratami , a este 2ks vykresu aby to bolo pevnejsie, a na tie by som este vymyslela nejake zvieratkovske hry aby tam len tak zbytocne netvrdli, dufam ze to stihnem tak to by bolo ako prekvapko... do vnutra obalu sa supne aj pytlicek zatvaraci so zvieratami ten bude este trosku vacsi ako je na obrazku aby do neho mohli lahko ukladat zvieratka aj drobci ..
@moninka1 nemam predstavu ako to moze vyjst financne urcite sa netrap s nejakymi drahymi surovinami , ani s loptami balonmi proste nakup si suroviny tak aby si mala podla fin. stropu a z kazdej priblizne rovnaky objem a to nam rozdelis do balonov ... urcite moze byt 1-2 nechany na naplnenie u nas doma a mozme tam dat vodu/sampon a do jedneho fuknut vzduch , este ma napadlo ze by sa to mohlo dobre plnit cez lievik 🙂
@moninka1 ja to nechavam na teba. Ja som vdacna za vsetky aktivity ktore dostanem a zaroven za inspiracie pre moje deti... myslim ze aj keby neboli uplne naplnene tak si to vieme doplnit podla nasich predstav.
@branki tesim sa. Vyzera to uzasne. Som rada ze budu dve flase lebo u nas to teraz dost vrie ... uz som si povedala ze budem musiet kupit vsetko dvojmo 😉
@gega mne sa tiez paci priradovanie zvieratok.
@josenka teraz neviem ci som reagovala ale rybicky su ze fantasticke, bombasticke a verim ze tvoje budu este krajsie. Tesim sa.
Inak baby, sa ospravedlňujem, že som sa nezapájala do diskusií a komentárov, písala som komentáre len sem, akosi som zabudla, že máme aj fotky a obrázky v albume, kde sa o tom bavíme 😲
tak dnes sme s mužom lepili a lepili a máme hotový základ..80 oblepeným zápalkovým škatuliek🙂
@praznakova
@tinka_21
pridavam realne foto tych pompom guliciek z opitecu s priemerom 1cm (co je v baleni 200ks) - je to naozaj drobunke. na tych obrazkoch pri aktivitach su podla mna gulicky kludne aj s priemerom 4cm (co je financne narocne). moj syn (3r) rad uklada napr sklenene gulicky na protismykovu podlozku do vane (z tej druhej strany - na tie cucky), ale tieto gulicky odmietol ukladat po jednom. zaujali ho ako celok - prekladal si ich ako naklad v tatrovkach a vozil v autickach ...
tak to len na zvazenie, ci sa to da pouzit pri tom krmeni zvieratiek a triedeni farieb 😖 podla mna su moc male. ☹
na foto je 1cent pre porovnanie
@moninka1 ja vyskusam pri mojej malej. Uvidim ako to pojde. Ale ako som pisala mam aj vacsie. A mozno keby sa to pomiesalo bolo by to zaujimavejsie. My osobne sme triedili farebne mozaikove casti a malej to nerobilo problem. Skusim zajtra rozbalit a vyskusat. Mozno ak budu mat v rucicke palicky tak ich to bude zvadzat pi jednom ... zajtra sa pokusim napisat osobnu skusenost. Krasny vecer este.
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
zienky, aky mame rozpocet na jednu aktivitu? nestiham to hladat ... nech viem, co este mozem spravit 😉 a sucasne nas to nezrujnovalo 😝

@fufina1 my pohladame nejake urcite budeme mat. A kam ich poslem potom?