Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
ahojte vsetci, v prvom rade zelam krasneho silvestra a vsetko dobre do noveho roku, nech su nase deticky hlavne zdrave a stastne.
Teraz ku mojej aktivite. PRidavam fotku mojho prototypu ako to bude asi vyzerat. Prikladam fotky v roznych polohach aby ste videli ako to bude fungovat. Dala som do flasky pom pom gulicky a rozne koralky a flitre. Deticky tak rozpoznavaju zakladne fyziklane zakony. Zaujme to fakt deticky uz od 9tich mesiacoch. Skyusal to aj starsi aj mladsi, Donkonca starsi sa s tym hra doteraz 😀
Budu dve flasky na hlavu. Prva bude s vodou, druha flaska bude na objavovanie magnetizmu. Do flasky nastriham tie chlapate drotiky a tie ozdoby co sa davaju na stromcek tie pozlatka, a ked deticky prilozia magnet na flasky tak mozu hybat s drotikmi ako sa mi zachce. ( a tu vidia ze tie vianocne ozdoby, co nemaju v sebe drotik sa hybat nebudu) Neviem ci zozeniem tolko flasiek, tak prinajhorsom, vam poslem v sacku tie drotiky a ozdby a kazdy si tu druhu aktivity uz spravi doma sam 😉 ked vam to velmi vadit nebude.
Prijmam vsetky navrhy a pripomienky. 😉
Rozmyslam este ze by som tam pridala nejaky farebny piesok, vyskysam potom hodim foto ako sa to bude spravat.
@josenka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka kocky velmi vas prosim, ak by ste daktora mohli, mali doma vrchnaciky od PET flias, velmi by som uvitala na moju aktivitu. zatial ich mam vsehovsudy cca 60, ale cim viac ich budem mat tym viac peciatok mozem kazdej poslat

@gega odkial mas zvieratka? su uzasne