icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

miskanasa
autor
10. dec 2013

@stormie vitaj🙂 tak skus pozriet na prvu stranu hned na uvor tie obrázky co su tam....napríklad tie lekárske farebné paličky s magnetickou foliou su volné, alebo aj ten chlapcek, co si ukladá tie farebné guličky, rozmýšľala som, že možno by bolo super urobit niečo ako manusku z ponožky pre diťa na hranie, samozrejme dve pre každú, aby sa dietatko moho hrat aj s maminou....

branki
10. dec 2013

kto by sa chcel inspirovat nasla som zatim toto

miskanasa
autor
10. dec 2013

@moninka1 vitaj, držím ti miesto🙂

branki
10. dec 2013
miskanasa
autor
10. dec 2013

@edulkobaby @gega @danjelca @lululaila @lenny @fufina1 @mimolit @praznakova @stormie @moninka1 prihodila som aj album s inšpiráciami, ak náhodou🙂

miskanasa
autor
10. dec 2013

@branki pridávam🙂

josenka
10. dec 2013

@branki Tie veľké penové krúžky a dráha pre autíčka sú super. 🙂

miskanasa
autor
10. dec 2013

@branki tie zviratká s nosom sú úžasné🙂

brulinka
10. dec 2013

aj ja by som sa rada pridala, mam 14 mesacneho chlapceka , zatial tiez farby nijak moc neriesi, stipce umelohmotne si rozobera a su potom nebezpecne tym ze z nich vyskoci ten drot tak s tym radsej opatrne ... oblubene u nas su vkladanie minci do krabicky to robime asi od roka, ( dal si povedat ze to nieje na papanie, asi 2x to skusil olizat ale uz ho to preslo, ale nie je urcite bezpecne pre vsetky deti) , vkladanie malych slamiek do sitka na halusky,mame radi rozne vkladania a prekladania veciciek, skusime vymysliet nejake nove aktivity ktore by sa dali rozposlat ... to ze nejaka vec este nieje pre tak male deticky by som neriesila, ved do toho dorastu... 🙂

moninka1
10. dec 2013

@miskanasa je pre tuto vekovu kategoriu uz vhodna hmatova knizka?

miskanasa
autor
10. dec 2013

@brulinka vitaj🙂 a tešíme sa na tvoje nápady🙂

josenka
10. dec 2013

@moninka1 Nie som síce @miskanasa , ale myslím, že áno.

miskanasa
autor
10. dec 2013

@moninka1 myslim že ak by pozostávala z nejakých zvieratiek alebo základných obrázkov, tak ano🙂

branki
10. dec 2013

mna tiez napadla knizka, ale s obrazkami, a casti obrazka na kazdej strane by boli riesene nejakym materialom, hladam obrazok vhodny

miskanasa
autor
10. dec 2013

@moninka1 @branki ..niečo take?

branki
10. dec 2013

este take nieco ale na suchy zips nie na gombiky

praznakova
10. dec 2013

@branki mne sa veľmi páčia tie nanuky farebné. Tie sú úžasné 🙂

stormie
10. dec 2013

@miskanasa ta aktivitka na prvom obrazku v albume je o com? Tam co su rozne tvary a uprostred kazdeho gombik

miskanasa
autor
10. dec 2013

@branki dávam do inšpirácií, ale velmi sa mi to páči......

branki
10. dec 2013

@miskanasa no nieco take, len kludne by to mohlo byt aj realne obrazky, nie take detske, zalaminovane, a na tom nalepeny material, napr, auto a na nom nalepena pneumatika (guma)

branki
10. dec 2013

@miskanasa ano tie su super a myslim, ze pre tu vekovu kategoriu idealne, ide o ,,krmenie zvieratiek,,

miskanasa
autor
10. dec 2013

@stormie na tých tvaroch je dierka a deti pripínaju tvary na gombíky....vacsie deti mopotm možu priradovat aj farbu gombíka k farbe tvaru...teraz som pridala do albumu take super kura, kde sa pripája perie cez gombik alebo suchý zips🙂

miskanasa
autor
10. dec 2013

@branki @moninka1...branki ma dobrý napad🙂 nedáš sa na to @moninka1?🙂

stormie
10. dec 2013

@miskanasa jeej tak to kura je perfektne, ak mozem tak by som si to zobrala

miskanasa
autor
10. dec 2013

@branki o krmenie?to nie je perie?🙂

miskanasa
autor
10. dec 2013

@stormie dobre....vyber si ale este nejaku aktivitu aby mohli ostatní hlasovat🙂...

miskanasa
autor
10. dec 2013

už je nás 15..myslíte že to dáme na 20 a uzavrieme?

barbora21
10. dec 2013

@miskanasa da sa este pridat?

branki
10. dec 2013

@miskanasa myslis tie zvieratka - lienka, zaba... co maju dierku? lebo ja myslim na to, ze to je na krmenie tymi pom pom gulickami

branki
10. dec 2013

@brulinka stipce sa daju kupit aj bez tych drotik celoplastove 😉