Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
skusim pridat niektore aktivity ktore sa mi pacia , moj zacina priradzovat spravne predmety k predlohe takže c. 1 alebo c. 5 si myslim budu dobre pre take male deticky. C. 2 asi navliekanie, triedenie podla farieb druhov asi skor vacsie deti ale napad je to pekny. C. 3 je pekne ale je nemam doma moznost sit strojom tak mozno niekto iny sikovny... , c. 4 - odporucam ! takto sa uz dlho hravame- sparovat vrchnaky z kremov s ich krabickami a rozne flasticky prazdne z domacnosti mu nechavam s tym sa velmi rad hrava ... ale to najlepsie kazdy sam ked si nazbiera doma, pre vela deti sa neda... c.6 asi pre trosinku vacsie deti, ale pekne.
@moninka1 mame jednu original hmatovu knizku , pise na nej ze je v hodna od roka, ale ako knizku ju uz pozerame dlho a tak od 11 mesiacov aj ohmataval tie povrchy, ale ma to tak ze prelistovat a dost ,u mojho nepatri k najoblubenejsim... najradsej ma zvieratkove...v hmatovej ma take že vo vedierku je akoze piesok co je kusok hnedeho smirgloveho papiera, uteracik kde je kusok frote... , zrkadielko kde je taka leskla folia... no veci ho neberu ... je tam aj psik a ovecka tak este tie si pohladi a posteka na nich ...

@branki jaaaaaj🙂🙂rozumiem🙂