icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

iivkaa1
23. jan 2014

@nufanek uz sa stalo 🙂

iivkaa1
23. jan 2014

@brulinka podlepene 🙂

josenka
23. jan 2014

@iivkaa1 Stačí.

stormie
23. jan 2014

@iivkaa1 aj ja poprosim zips iba pribalit a uvidim co bude lepsie

iivkaa1
23. jan 2014

@stormie ok pribalim....chces uz nastrihany?

stormie
23. jan 2014

@iivkaa1 netreba, to zvladnem 🙂

lucka23
23. jan 2014

@iivkaa1 aj ja poprosim so zipsom. dakujem 🙂 a staci vytlacene na vykrese. 🙂

praznakova
23. jan 2014

@iivkaa1 velmi pekne predlohy. Kolko sa ti zmesti na jednu a4 stranu? Aj laminovat budes? Ja poprosim pribalit nastrihany zips. Ak by laminovala tak ja by som poprosila zalaminovat. Strihat netreba. Mozes aj obojstranne. Pripadne ak by islo viac predloh na stranu tak ak by sa dalo oddelit ich nejakou hrubou ciarou ... palicky u nas ficia tak nech predlohy nepokrcime. Dakujem moc.

branki
23. jan 2014

ja taktiez poprosim pribalit zips, netreba strihat, vdaka

iivkaa1
24. jan 2014

@praznakova ahoj no toto co som tu hodila je na jednej A4...moze byt?ci myslis ze bude malicke???zips pribalim 🙂 no a laminovat asi nebudem,kedze nemam laminovacku a tlacit to budem v copy centre...nemam funkcnu tlaciaren....nevadi??? cize nastriham tie predlohy?ci mas doma laminovacku???

iivkaa1
24. jan 2014

@branki ok 🙂 a predloha staci na vykrese??

moninka1
24. jan 2014

@iivkaa1 je to super, my si prosime bez zipsu, ak mozes, tak nam ho pribal - pripadne neskor nalepime

iivkaa1
24. jan 2014

@praznakova prepac...bude to na dvoch A4.....

moninka1
24. jan 2014

@iivkaa1 nam laminovat nemusis (aby si za to nemusela platit 😉 ), vytlacit poprosim ale len z jednej strany, aby sme si to pripadne mohli nastrihat a pracovat vzdy len s jednou konkretnou predlohou, respektive hladat medzi predlohami, ktoru mame postavenu. to co si dala obrazok sa mi zda dost malicke na jednu A4, mne by sa ratalo to rozdelit na dve ... ale zase aby ta to nezrujnovalo financne ...

iivkaa1
24. jan 2014

@moninka1 dam to na dve A4 a uz mi ich v centre aj narezu 🙂 moze byt?

branki
24. jan 2014

@iivkaa1 ano staci , mne kludne vytlac na kancelarsky ja si zalaminujem 😉

iivkaa1
24. jan 2014

@branki dobre,ako chces ;)

praznakova
24. jan 2014

@iivkaa1 neviem či to bude maličké na a4, ale tých predlôh je pomerne dosť, tak si myslím, že to asi bude dosť malé, tak ako napísala @monika. Možno by som si to raz vytlačila a podľa toho usúdila 🙂 Takže ešte raz zhrniem moju požiadavku ...
1. laminovať mi to nemusíš 🙂
2. zips prosím mi postrihaj a len pribal, pri aktivitách zvážime, či ho dáme, alebo nedáme ...
3. mne to stačí vytlačiť na kancelársky papier, kedže si to zalaminujem a neviem, či tvrdý bude OK. Zatiaľ som dala laminovať len na kancelársky a bolo to fajn.
4. čo sa týka koľko vyjde na a4 - nechám na tvoje zváženie, ja by som bola rada, keby to nebolo malé, skôr by som uvítala, keby to bolo porovnateľné s realitou. Ja som si to možno predstavila, že by na jednej A4 boli asi štyri predlohy. Prečo? Ja si viem predstaviť, že by sme si vkladali tie paličky aj priamo do tej predlohy 🙂 takto si to predstavujem ja. A ak by bolo možné mi to takto upraviť, uvítam, že mi to pošleš na mail predpripravené a ja si to dám vytlačiť, aby si zbytočne za to neplatila. Mne to vytlačí manžel v robote.

Tak prosím premysli tie predlohy a daj mi vedieť ako to vidíš ty a či by si to vedela pripraviť aj tak, aby boli zhodné s realitou 🙂
Ďakujem moc krát.

moninka1
24. jan 2014

@miskanasa prosim ta, kedy je termin na zaslanie balickov ?

iivkaa1
24. jan 2014

@praznakova tak som to dala potom na dve A4 co si myslim ze staci..... mozem potom hodit foto....
zips Ti postriham a pribalim.... vytlacim na kancelarsky....a chces to poslat potom vkuse??ci nastrihane....no, kedze nemam tlaciaren...tak by to bolo drahe....a len toto pripravit v programe-teda predlohy,bolo dost narocne a dlho to trvalo...a zase to opravovat....zabralo by to zas dost casu....tak neviem....a velmi to chces v realnej velkosti????

praznakova
24. jan 2014

@iivkaa1 ak je s tým veľa roboty, tak nie. Daj tak ako si urobila... už asi nie je veľa času na zmeny. Tak aby si to stihla. Ja si to postrihám. Ja som z tých, ktoré potrebujú vidieť a potom vymýšľajú ako by to chceli ... tak či tak je to pekné. Prípadne ak by moje deti chceli prikladať predlohy im nájdem aj iné ... hlavne, že bude základ 🙂 ďakujem.

iivkaa1
24. jan 2014

@praznakova dakujem za pochopenie 🙂 cize len na kancli vytlacene🙂

miskanasa
autor
24. jan 2014

@moninka1 termín je do 7. februára---vsetky ostatné info mas bud v IP alebo v albume Výherné aktivity🙂

josenka
24. jan 2014

@iivkaa1 Reálne predlohy ako chcela @praznakova by sa dali urobiť celkom jednoducho (robila som tak tangramové predlohy) - poukladaj paličky na A4 alebo A5, obkresli ich, vyfarbi a potom stačí oskenovať. Ja by som tiež uvítala možnosť ukladania paličiek priamo na predlohu. Nemusíš to robiť komplikovane v žiadnom počítačovom programe. Tieto oskenované predlohy v reálnej veľkosti by mne osobne stačili na mail, vytlačila by som si ich sama. A času je na to ešte dosť, veď sa termín predĺžil, takže ešte stále máme takmer dva týždne. 🙂 Ale neber to, že ťa do niečoho tlačím, je to len tip. 🙂

iivkaa1
24. jan 2014

@josenka ano no nemam skener....uvidim....napiste mi mail.....
@praznakova

josenka
24. jan 2014

@iivkaa1 A žiadna kamoška nemá? Alebo ak sa ti dá a chce, urob tie reálne predlohy, pošli mi ich v balíku spolu s aktivitou a ja ich oskenujem a pošlem záujemcom na mail. 🙂

praznakova
24. jan 2014

@josenka @iivkaa1 este ma napadlo, že jednoduché by to bolo aj nafotiť a potom reálnu fotku vytlačiť. Aby @ivvkaa1 nemusela farbiť. Veľmi dobrý nápad @josenka. Si šikulka 🙂 škoda, že až teraz riešime predlohy. Mohli sme o tom podiskutovať viacej. Tak ako písala @josenka, je to na tebe ako to spravíš.

brulinka
24. jan 2014

@praznakova to je ale aky dobry napad pre farebne predlohy s nafotenim realu, sice neviem ako by to bolo s mierkou ci by sa dala dobre vychytat velkost predlohy s realnou ale skoda ze si ho nehodila do fora tak o 2 tyzdne skor ... no tak mam aspon uvolnene zapastie 😝 😀

iivkaa1
24. jan 2014

@lucka23 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlickal
Nakolko som taketo sablony nikde na internete nenasla, tak som sa ich pokusila vyrobit sama. Sablony boli vyrobene rucne a celkom pracne...myslela som,ze stacia mensie karticky,ked sme sa dohadolvali na zaciatku,teda aspon som si to tak vysvetlila ja 🙂. Ak by som ich mala vyrabat nanovo pre vacsi rozmer (aby nestratili na kvalite), musela by som to vyrobit cele od zaciatku. Je vsak moznost si jednotlive obrazky zvacsit a az tak vytlacit. Sice mozu trosku stratit na kvalite, ale nie nejak vyrazne. Kazda palicka v sablone ma priblizne rovnake pomery stran ako skutocna drevena, no vykalibrovat tie obrazky tak, aby odpovedali po vytlaceni skutocnym velkostiam je pre mna bez tlaciarne takmer nemozne.
Preto tym z vas, ktore tie sablony chcete inak, navrhujem moznost stiahnut si vsetky vyrobne materialy (jednotlive obrazky, word aj finalne pdf) z nasledujuceho odkazu, ktory bude aktivny do nedele, aby to sluzilo vyhradne nasej skupine. Po nedeli to budem posielat pre takuto potrebu uz len individualne mailom:
https://www.dropbox.com/sh/3mxqdxhyxmcm4r0/kfFM...

praznakova
24. jan 2014

@brulinka tak predlohy dosli až teraz, tak s @josenka diskutujeme teraz 🙂