icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

vvia
21. jan 2014

@iivkaa1 DAKuJEm 🙂 prave pozeram ze 50ks :D noooo 🙂 bud sa bude mat mala s cim hrat, slebo pockam na dalsie kolo vrecuskovej aktivity 😀 este raz dakujem 🙂

iivkaa1
21. jan 2014

@vvia nemas zaco 🙂

miskanasa
autor
21. jan 2014

@katka159 už sme rozbehnutý....skus sem nakuknut druhý februárový týžden

katka159
21. jan 2014

@miskanasa ok a možeš ma evidovať že by som sa chcela zapoiť do dalšieho kola ja tu priebežne chodím a sledujem

miskanasa
autor
21. jan 2014

@katka159 ano, ozvem sa

brulinka
23. jan 2014

asi vsetci pilne pracuju na aktivitkach ked tu je tak ticho.. 😉 ale musim povedat ze vsetky obrazky co sa tu uz ukazali vyzeraju uzasne a uz sa nevieme dockat!
my sa uz asi fakt vela hrame, maly uz ma profesionalnu deformaciu.. dnes dom mu nakrajala mrkvu na kolecka a on sa ju namiesto papania snazil poskladat naspať do povodneho tvaru 😀

iivkaa1
23. jan 2014

@lucka23 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlickal
maminy tu su predlohy...len sa chcem opytat,ze ci plati,ze na palicky chcete aj suchy zips 🙂 dnes dosli palicky,tak nech sa do toho pustim....a este tie predlohy chcete laminovane alebo staci na tvrdy papier vytlacit....dakujem 🙂
https://www.dropbox.com/s/vcdge71z7jcmurg/palic...

miskanasa
autor
23. jan 2014

@iivkaa1 ja si prosim aj suchy zips🙂

tehulka13
23. jan 2014

@iivkaa1 bez suchého zipsu

iivkaa1
23. jan 2014

@lucka23 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlickal
maminy na predlohach este trochu oracujem...vecer ich to zavesim...len som rozmyslala ci pre mensie deti nebolo lepsie bez zipsu....budu to asi lepsie skladat podla predloh , ktorych bude asi 18....tak sa vyjadrite....aj civam to staci na vykres vytlacit......tie predlohy...dakujem 😉

tehulka13
23. jan 2014

@iivkaa1 My chceme skladať podľa predlôh, a keďže som stihla vidieť tie predlohy, keď bol link aktívny, určite bez suchého zipsu. Podľa tých predlôh by ten suchý zips ani nemal význam. Ďakujeme 🙂 A mne stačí výkres.

tinka_21
23. jan 2014

ahojte, kočky! prepáčte, pár dní som tu nebola, a aj moju prácu na aktivitke odstavila choroba. Obe s dcérkou nás chytila žaludočná viróza. bola som úplne odstavená. Dnes som už relatívne v pohode, tak sa opäť pustím do práce, dúfam, že to postíham, keď mi to takto narušila choroba, a večer prebehnem všetky príspevky, ktoré za ten čas pribudli a odpoviem vám 🙂 Ďakujem ja pochopenie

nufanek
23. jan 2014

@iivkaa1 predlohy nam staci na vykres a so suchym zipsom

nicicka
23. jan 2014

@iivkaa1 Tiez staci vykres a nam je jedno ci so alebo bez zipsu

iivkaa1
23. jan 2014

@nicicka popripade ti do balicka vlozim aj suchy zips a ked budes chciet tak si dolepis...moze byt? 🙂

praznakova
23. jan 2014

@iivkaa1 ja som nestihla vidiet predlohy. Ja by som bola rada keby boli so zipsom. Ale zaroven k tomu potrebujem take predlohy. Aby to malo vyznam mat zips... tak pockam na ukazku predloh. Dakujem.

nicicka
23. jan 2014

@iivkaa1 ok moze byt, dakujem 😉

iivkaa1
23. jan 2014

ahojte, tak prikladam tie predlohy, pozrite si ich a napiste, ci chcete na palickach ten suchy zips.... A myslim,ze staci to vytlacit na vykres....moze byt??? a davam aj fotku paliciek ako vyzeraju v reali 🙂
tesim sa na odpovede 🙂

josenka
23. jan 2014

@iivkaa1 Paličky sú pekné a kde sú predlohy? Ten link mi nechce otvoriť. 😅

brulinka
23. jan 2014

@iivkaa1 palicky sa nam pacia , predlohy stacia vytlacit , my by sme radi so suchym zispsom, zatial len prilozenym v balicku a vyskusame ako sa bude pacit drobcovi viac, ale ja myslim ze suchacove budu zaujimavejsie... dakujeme 😉

iivkaa1
23. jan 2014

@brulinka cize staci ho pribalit???ako ked chces ja ho mozem aj nalepit....hned dam predlohy a sa rozhodnes 🙂

iivkaa1
23. jan 2014
brulinka
23. jan 2014

@iivkaa1nam staci pribalit zips ,nemusis lepit, a vyskusame ci bude radsej podla predlohy skladat alebo spajat zipsove, ale ja si nemyslim ze tymto predloham by nejak prekazalo aj ked tam ten zips bude...

slniecko379
23. jan 2014

@iivkaa1 staci bez zipsu 🙂dakujem

tehulka13
23. jan 2014

@iivkaa1 veľmi pekné, tešíme sa 🙂

iivkaa1
23. jan 2014

@brulinka ako chces,no mozem ti ho tam nalepit..a keby ze si chcela sama...tak sa chcem spytat,ci ten zips v celku poslat,alebo nastrihany 🙂

iivkaa1
23. jan 2014

@tehulka13 dakujem 🙂

josenka
23. jan 2014

@iivkaa1 Bez zipsu, vyzerá to super. 🙂

nufanek
23. jan 2014

@iivkaa1 ja by som chcela prilepit zips 🙂

iivkaa1
23. jan 2014

@josenka dobre... a dakujem...a staci vytlacene na vykrese???