Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
tak dievčence. Dnes mi došli domov prvé tri aktivitky, je to také úžasne ked sa to tu tak zbiera🙂🙂🙂 super super, tak sa teším ked to tu bude už vsetko na kope, potriedené a prichystané na odchod🙂 potom si možeme vsetky povedat, že prve kolo dopadlo na jednotku🙂
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Baby,tak si dnes striham zips,ze aktivitka bude hotova a ked idem lepit,zistim,ze mi predala obycajny zips,nie ten nalepovaci :( Teraz neviem ci kupovat novy,alebo zabalit tento a si na neho date nejake lepidlo a zalepite... Mrzi ma to :( Hmm,tak co mam robit???
@josenka bez slov.... vedela som ze mam pockat 🙂 prenaaadherneeee. A budu prve u nas doma. Tesim sa ...
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @iivkaa1 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Ahojte kočky, tak stádo kravičiek sa už na vás teší 🙂 Nemyslela som si, že mi to zaberie až toľko času, že sa s tým budem tak piplať 🙂 Nezdá sa to....Teraz ešte žabky... nestíhačky nestíhačky 😀 Ale aj verím, že to postíham, aj keby som spať nemala 😀
Dievcata, ryzove vrecka su usite. No mam trosku problem pri cervenych. Boli 4 @josenka @gega @tehulka13 @danjelca velmi tazko sa sili a jedno sa mi podarilo pokazit 😅 Vyrobila som nahradne, vid obrazok. Tak neviem, ci si ho jedna z Vas vyberie, alebo ho v ramci spravodlivosti priradime @danjelca , lebo sa k nemu prihlasila ako posledna 😉
@stormie hihi straaaasne chutne. Milucke. Krasnucke
.

@iivkaa1 No, bola to piplačka, ale zábavná. 😉