Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@iivkaa1 my tavnu pistol nemame , kebyze mas doma ty tak by som bola rada keby si nam nou radsej nalepila zipsy na palicky, pokial nemas tak sa tym netrap pohladame nejake lepidlo...
@tinka_21 su uzasne tie kravicky ako naklonovane !
co sa tyka predlzenia terminu tak s tym nemam problem ak ma niekto seriozne dovody ako choroba alebo serioznu nestihacku ...len u misky sa budu potkynat o krabice ktore dovtedy pridu taki asi @miskanasa by mala mat v tomto hlavne slovo..
ja mam v podstate pripravene vsetko este ked chce niekto z vas @danjelca @fufina1 @slniecko379 odo mna podlepene zvieratka tak mi este cim skor napiste inak vam poslem ako nalepky a ked sa rozhodnete neskor mozte si same neskor podlepit ...
@nufanek su aj ine pismena? Ako napriklad: zina?
@nufanek co sa tyka predmetov super. Staci uplne. Je to krasne. Velmi.
@praznakova nerozumiem 🙂
@iivkaa1 mne nemusis tlacit. Ja uz mam vytlacene. Mne len palicky. Rozmyslam vsak co s tym zipsom ... dam vediet rano. Musim si to premysliet. Dakujem.
@iivkaa1 este ma napadlo ci ho tete nemozes vratit 🙂 ked urobila chybu a predala zly. A normalny bude drzat na palickach? Pytam da len preto lebo ja som nikdy nelepila zips na drevo... ci potrebujem speci lepidlo?
@tinka_21 paraaaadne su. Skvela praca.
nadherne! sikovne ste kocky velmi 😉
@miskanasa ja budem mat aktivitu urobenu tento vikend. Uz len zabalit potrebujem. V pondelok chcem posielat. S posunom terminu nemam problem. Daj vediet ci mame posielat. Aby si nebola ako v sklade ...
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka takze termín je do 7. februára, ktoré môžte a ktoré potrebujete predlzit tak v poriadku ale snažte sa čím skor🙂🙂 a kludne posielajte, už mam miesto, kde to uloííím vsetko, takže je to OK
@nufanek pisala si ze si davala pismenka 4 ks. Moja dcera sa vola Zina. Tak ma napadlo ze by tam mala svoje meno ... ale potom som citala ze uz mas urobene ... teraz ma to len napadlo ...
@praznakova hrj uz mi doslo 🙂 skoda, vidis, to mi nenapadlo aj tak som mohla urobit, dala som tam iba a b c d
@nufanek nevadi. Mna to tiez len teraz napadlo ked som videla pismenka vedla seba
@brulinka prosim podlepene🙂 vdaka
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Ahojte. Viem, ze teraz mate asi este vela prace, ale napadla ma myslienka, ci by ste niektora nemala zaujem o vyrobu interaktivnej knizky, nieco ako Lapbook (vid link http://www.montessoridoma.cz/?p=15517). Chcelo by to velku kreativitu, sikovnost a asi velke pracovne nasadenie 🙂
Najprv sa chcem spytat vas z momentalnej vymeny, az potom ostatnych.
S vyrobou takejto knizky nemam ziadne susenosti, ale posielam zopar info, aku mam predstavu:
- bolo by nas max. 10, pretoze vyroba je casovo narocna
- deadline maj 2014
- vekova kategoria: 1, 5 roka a viac
- temy "kniziek": NAPR.: geometricke tvary, farby, rocne obdobia, zvierata, strava, zdravie, zmysly, povolania, emocie, denny rezim ...
- kto ma pristup k laminovacke - velka vyhoda, nakolko si myslim, ze kvoli setrnosti stran pred detmi je laminovacka potrebna
Knizky by boli interaktivne (vrecuska s kartickami, otacacie kolesa, vlozene leporelka, mohlo by sa do nich kreslit so zmazatelnymi fixkami, rozne skladacky, mozno magnetky, karticky na suchy zips... )
Nikdy som takuto knizku nevyrabala, ale velmi sa mi paci predstava jednej temy v jednom celku - knizke a este mnoho mnoho dalsieho 🙂
Ak by ste mali niektora zaujem, ozvite sa cim skor, nakolko ratam max. 10 osob.
PS: neviete mi prosim niekto poradit, ako sa zaklada nova tema na mk?
Vdaka

@josenka bez slov.... vedela som ze mam pockat 🙂 prenaaadherneeee. A budu prve u nas doma. Tesim sa ...