icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

praznakova
30. jan 2014

@josenka bez slov.... vedela som ze mam pockat 🙂 prenaaadherneeee. A budu prve u nas doma. Tesim sa ...

brulinka
30. jan 2014

@iivkaa1 my tavnu pistol nemame , kebyze mas doma ty tak by som bola rada keby si nam nou radsej nalepila zipsy na palicky, pokial nemas tak sa tym netrap pohladame nejake lepidlo...

@tinka_21 su uzasne tie kravicky ako naklonovane !

co sa tyka predlzenia terminu tak s tym nemam problem ak ma niekto seriozne dovody ako choroba alebo serioznu nestihacku ...len u misky sa budu potkynat o krabice ktore dovtedy pridu taki asi @miskanasa by mala mat v tomto hlavne slovo..

ja mam v podstate pripravene vsetko este ked chce niekto z vas @danjelca @fufina1 @slniecko379 odo mna podlepene zvieratka tak mi este cim skor napiste inak vam poslem ako nalepky a ked sa rozhodnete neskor mozte si same neskor podlepit ...

praznakova
30. jan 2014

@nufanek su aj ine pismena? Ako napriklad: zina?

praznakova
30. jan 2014

@nufanek co sa tyka predmetov super. Staci uplne. Je to krasne. Velmi.

nufanek
30. jan 2014

@praznakova nerozumiem 🙂

danjelca
30. jan 2014

@brulinka ja prosím podlepené

praznakova
30. jan 2014

@iivkaa1 mne nemusis tlacit. Ja uz mam vytlacene. Mne len palicky. Rozmyslam vsak co s tym zipsom ... dam vediet rano. Musim si to premysliet. Dakujem.

josenka
30. jan 2014

@tinka_21 Kravičky sú rozkošné. 😵

praznakova
30. jan 2014

@iivkaa1 este ma napadlo ci ho tete nemozes vratit 🙂 ked urobila chybu a predala zly. A normalny bude drzat na palickach? Pytam da len preto lebo ja som nikdy nelepila zips na drevo... ci potrebujem speci lepidlo?

praznakova
30. jan 2014

@tinka_21 paraaaadne su. Skvela praca.

ninison
30. jan 2014

nadherne! sikovne ste kocky velmi 😉

mravvcek
30. jan 2014

@miskanasa budes mysliet pri dalsej aktivite na mna? Mala by som zaujem.

praznakova
30. jan 2014

@miskanasa ja budem mat aktivitu urobenu tento vikend. Uz len zabalit potrebujem. V pondelok chcem posielat. S posunom terminu nemam problem. Daj vediet ci mame posielat. Aby si nebola ako v sklade ...

miskanasa
autor
30. jan 2014

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka takze termín je do 7. februára, ktoré môžte a ktoré potrebujete predlzit tak v poriadku ale snažte sa čím skor🙂🙂 a kludne posielajte, už mam miesto, kde to uloííím vsetko, takže je to OK

miskanasa
autor
30. jan 2014

@mravvcek idem si ta napisat, už si tretia...urcite sa ozvem,a le musim najprv zistit, či by sa baby dali aj na 23 kusov🙂 ale možno s tým nikto nebude mat problem..v kazdom pripade sa ozvem

praznakova
30. jan 2014

@nufanek pisala si ze si davala pismenka 4 ks. Moja dcera sa vola Zina. Tak ma napadlo ze by tam mala svoje meno ... ale potom som citala ze uz mas urobene ... teraz ma to len napadlo ...

nufanek
30. jan 2014

@praznakova hrj uz mi doslo 🙂 skoda, vidis, to mi nenapadlo aj tak som mohla urobit, dala som tam iba a b c d

nicicka
30. jan 2014

@miskanasa Ja sa chcem len uistit - toto kolo sa ti posiela 20 kusov z jednej aktivity hej? 😉

miskanasa
autor
30. jan 2014

@nicicka ano🙂

praznakova
30. jan 2014

@nufanek nevadi. Mna to tiez len teraz napadlo ked som videla pismenka vedla seba

slniecko379
30. jan 2014

@brulinka prosim podlepene🙂 vdaka

iivkaa1
30. jan 2014

@brulinka bohuzial nemam....sorry

tehulka13
30. jan 2014

@tinka_21 jejejeeej 🙂 Krasuľky 🙂

majusqwa
30. jan 2014

@iivkaa1 ja poprosim nastrihat. dakujem

josenka
30. jan 2014

@iivkaa1 Asi som sa trošku neskôr zorientovala 😅 , ale poprosila by som ťa aj o tie suché zipsy. Nalepím si sama, mám tavnú pištoľ. Díky. 🙂

martina05
31. jan 2014

@miskanasa mohla by som sa pridať???syn má 5 mesiacov.vysvetlili by ste mi pravidlá a podmienky???vďaka
@

stormie
31. jan 2014

@miskanasa poslusne hlasim ze sliepocky dnes opustili chovnu stanicu 🙂 daj mi prosim vediet ked dojdu

miskanasa
autor
31. jan 2014

@stormie dááám🙂

darlicka
31. jan 2014

@iivkaa1 mne nemusis strihat dakujem

slniecko379
1. feb 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka

Ahojte. Viem, ze teraz mate asi este vela prace, ale napadla ma myslienka, ci by ste niektora nemala zaujem o vyrobu interaktivnej knizky, nieco ako Lapbook (vid link http://www.montessoridoma.cz/?p=15517). Chcelo by to velku kreativitu, sikovnost a asi velke pracovne nasadenie 🙂
Najprv sa chcem spytat vas z momentalnej vymeny, az potom ostatnych.

S vyrobou takejto knizky nemam ziadne susenosti, ale posielam zopar info, aku mam predstavu:
- bolo by nas max. 10, pretoze vyroba je casovo narocna
- deadline maj 2014
- vekova kategoria: 1, 5 roka a viac
- temy "kniziek": NAPR.: geometricke tvary, farby, rocne obdobia, zvierata, strava, zdravie, zmysly, povolania, emocie, denny rezim ...
- kto ma pristup k laminovacke - velka vyhoda, nakolko si myslim, ze kvoli setrnosti stran pred detmi je laminovacka potrebna

Knizky by boli interaktivne (vrecuska s kartickami, otacacie kolesa, vlozene leporelka, mohlo by sa do nich kreslit so zmazatelnymi fixkami, rozne skladacky, mozno magnetky, karticky na suchy zips... )
Nikdy som takuto knizku nevyrabala, ale velmi sa mi paci predstava jednej temy v jednom celku - knizke a este mnoho mnoho dalsieho 🙂
Ak by ste mali niektora zaujem, ozvite sa cim skor, nakolko ratam max. 10 osob.
PS: neviete mi prosim niekto poradit, ako sa zaklada nova tema na mk?
Vdaka