icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

josenka
29. jan 2014

@iivkaa1 No, bola to piplačka, ale zábavná. 😉

stormie
29. jan 2014

sliepockova farma hotova 🙂 dufam ze sa bude pacit

tehulka13
29. jan 2014

@josenka waaaaaaw 🙂

tehulka13
29. jan 2014

@stormie parádne sú 🙂

josenka
29. jan 2014

@stormie Perfektné, tešíme sa. 🙂

iivkaa1
30. jan 2014

@stormie kraaaasne 🙂

brulinka
30. jan 2014

@josenka tak toto tromflo vsetky obrazky ktore som tu na temu rybky videla ! waaaau !
@stormie morcacia farma taktiez paradna 🙂
maly mi tu podskakuje okolo pocitaca az ho oplul... uz sa nevieme dockat 😀

brulinka
30. jan 2014

@iivkaa1 predlohy pre nas daj tak ako budes davat vacsine, nam je to jedno ... vdaka 😉

miskanasa
autor
30. jan 2014

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
tak dievčence. Dnes mi došli domov prvé tri aktivitky, je to také úžasne ked sa to tu tak zbiera🙂🙂🙂 super super, tak sa teším ked to tu bude už vsetko na kope, potriedené a prichystané na odchod🙂 potom si možeme vsetky povedat, že prve kolo dopadlo na jednotku🙂

iivkaa1
30. jan 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Baby,tak si dnes striham zips,ze aktivitka bude hotova a ked idem lepit,zistim,ze mi predala obycajny zips,nie ten nalepovaci :( Teraz neviem ci kupovat novy,alebo zabalit tento a si na neho date nejake lepidlo a zalepite... Mrzi ma to :( Hmm,tak co mam robit???

gega
30. jan 2014

@iivkaa1 aj ja poprpsim nastrihany zips. Dakujeme.

gega
30. jan 2014

@iivkaa1 nam staci ten co mate dame na to z tavnej pistole a bude drzat 🙂

iivkaa1
30. jan 2014

@gega dobre,dakujem

tinka_21
30. jan 2014

@iivkaa1 aj ja si prilepím tavnou pištoľou, netráp sa 😉

praznakova
30. jan 2014

@josenka bez slov.... vedela som ze mam pockat 🙂 prenaaadherneeee. A budu prve u nas doma. Tesim sa ...

tinka_21
30. jan 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @iivkaa1 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Ahojte kočky, tak stádo kravičiek sa už na vás teší 🙂 Nemyslela som si, že mi to zaberie až toľko času, že sa s tým budem tak piplať 🙂 Nezdá sa to....Teraz ešte žabky... nestíhačky nestíhačky 😀 Ale aj verím, že to postíham, aj keby som spať nemala 😀

danjelca
30. jan 2014

@miskanasa nebude termín pre opozdilcov? my už vyše týždna bojujeme so stomatitídou, baby..nestíham ani na wc..://..
a krabičky gombíčky pripravené🙂

nufanek
30. jan 2014

Dievcata, ryzove vrecka su usite. No mam trosku problem pri cervenych. Boli 4 @josenka @gega @tehulka13 @danjelca velmi tazko sa sili a jedno sa mi podarilo pokazit 😅 Vyrobila som nahradne, vid obrazok. Tak neviem, ci si ho jedna z Vas vyberie, alebo ho v ramci spravodlivosti priradime @danjelca , lebo sa k nemu prihlasila ako posledna 😉

nufanek
30. jan 2014

@tinka_21 veeeelmi mileee 🙂

danjelca
30. jan 2014

@nufanek ano chcem ho!!!!!

praznakova
30. jan 2014

@stormie hihi straaaasne chutne. Milucke. Krasnucke
.

miskanasa
autor
30. jan 2014

@danjelca nech sa vyjadria ostatne baby🙂 ja to isto neposlem bez nejakej aktivitky🙂

branki
30. jan 2014

@miskanasa ja kludne pockam, mozme dat aj neskor

branki
30. jan 2014

@tinka_21 nadherne to je, riadne si sa s tym vyhrala, krasa

branki
30. jan 2014

@iivkaa1 ja si tiez prilepim 😉 netrap sa

branki
30. jan 2014

@josenka na toto sa tesim, ako od profesionala 😀 radost chytat take rybky

branki
30. jan 2014

@iivkaa1 mne nastrihane

iivkaa1
30. jan 2014

@branki co nastrihane??predtym si pisala,ze chces predlohy aj zips v celku 🙂

branki
30. jan 2014

@iivkaa1 aha jasne uz mam v tom chaos kto co 😀 na kancelarskom nestrihat, ja si zalaminujem, sorrry

iivkaa1
30. jan 2014

@branki v pohodke 🙂 ja len uz to mam nachystane 🙂