Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@miskanasa to čo ty uznáš za vhodné. Ty máš asi najlepší prehľad čo si hádzala iným kočkám. Ešte hodím dve fotky, čo sa mi docela páčilo 🙂 Guličky sa aj mne veľmi páčili ... ďakujem
@praznakova prave som isla pridat tie stuple z fladi, nieco na sposob tejto mozaiky
@praznakova napad s vrchnacikmi z flias sa mi velmi paci. hlavne im doma konecne najdem vyuzitie 😀 😀 😀 😀
To posledne je sudoku, ale urobit farebne predlohy a do nich by sa vkladali stule, len to predpoklada laminovacku asi
@praznakova teda myslela som to tak, aby sme sa zbytočne neopakovali, keby náhodou niekto mal už takú aktivitu aku som si navrhla, dakujem...
Ale dalo by sa to vlozit aj do euroobalu
Len ci by tomu nedali drobci na frak 🙂
@praznakova ty uvazujes nad stuplami 🙂 alebo si dala iba inspiraciu?
@praznakova zajtra ti to nahodim do albumu.teraz uz som na mobile🙂
@nufanek nie ja mam vacsiu a starsiu verziu, ta je lepsia aj v tom, ze nema len obrazky ako predlohy, ale su tam rozne farebne kombinacie na celu plochu skladacky. Ale vyhral sa stym uz dost skoro, najprv len vkladal cudliky, neskor uz aj podla farieb. Teraz ma najvacsiu srandu z toho, ze naschval priraduje zle farby, a rehoce sa na tom ako kon. 😀
Maminy, je u vás ešte voľné miesto? 🙂 Moja dcérka bude mať o pár dní rok 🙂 Veľmi rada by som sa tiež zapojila, ak teda bude na to dostatok času, momentálne chystám vianočné darčeky, takže času nazvyš nie je 😉 ale v januári to už určite bude lepšie. Ak sú nejaké aktivity, ktoré by ste chceli, ale zatiaľ ich nikto nemá pridelené, môžem sa skúsiť na ne pozrieť, či by som to zvládla, ak nie, skúsim pohľadať niečo iné a prispieť aj ja 🙂
ked budeme mat vybrane po 3 aktivity tak by sme k tomu potom do toho albumu mohli podopisovat text o com by bola ta hra ( niekedy nemusi byt jasne na 1. kuk ... ) , napr. urobila by som karticky na ktorych by bola pevne prilepena predloha predmetik , take iste predmetiky by som mala aj volne neprilepene. Hra pre deticky by bola o tom ze sa rozlozia karticky a dietatko ma priradzovat tie volne predmetiky k ich rovnakym kamaratom na kartickach... k tomu by som urobila este jednu velku kartu kde by boli len obrysy alebo napr. cierne tiene tych volnych predmetikov do ktorych by ich malo dietatko povkladat..
inak velmi sa tesim ze sa takato skupinka tak rychlo zoorganizovala a uz sa neviem dockat toho co vytvorime a ako sa s tym budeme hrat 🙂 ...dobru noc maminky !
Ahojte mamicky, ja uz mam o trosku starsiu dcerku, ale pridam sa k vam ako tichy pozorovatel a ak mozem, inspirujem sa vasimi aktivitami na dielnickach, ktore robim u nas v materskom centre aj pre mladsie deticky. Vdaka za temu, odkazy a napady. Drzim palce, nech vam vymena vyjde 😀
@praznakova odpovedz dala som ti na výner zatial dve, lebo na gombíky asi bude niekto iný a ak nie, tak ti ich pridám🙂

@branki pridám to a uvidime