icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

miskanasa
autor
10. dec 2013

@branki jaaaaaj🙂🙂rozumiem🙂

miskanasa
autor
10. dec 2013

@barbora21 no, zatial sa nikto nevyjadril, ale myslím že baby s tým nebudu mat problém🙂 vacsinou je v kazdej skupine okolo 20-25 ludi, takže vitaj🙂

brulinka
10. dec 2013

skusim pridat niektore aktivity ktore sa mi pacia , moj zacina priradzovat spravne predmety k predlohe takže c. 1 alebo c. 5 si myslim budu dobre pre take male deticky. C. 2 asi navliekanie, triedenie podla farieb druhov asi skor vacsie deti ale napad je to pekny. C. 3 je pekne ale je nemam doma moznost sit strojom tak mozno niekto iny sikovny... , c. 4 - odporucam ! takto sa uz dlho hravame- sparovat vrchnaky z kremov s ich krabickami a rozne flasticky prazdne z domacnosti mu nechavam s tym sa velmi rad hrava ... ale to najlepsie kazdy sam ked si nazbiera doma, pre vela deti sa neda... c.6 asi pre trosinku vacsie deti, ale pekne.

lucka23
10. dec 2013

tiez by som sa rada pridala. snad to pri mojom duracelkovi stihnem pripravit. 😀

miskanasa
autor
10. dec 2013

@brulinka takže 1 a 5 sa mi páči.priradim ti to k výberu? č. 3 by som pridala do albumu k inšpiráciam?

miskanasa
autor
10. dec 2013

@lucka23 vitaj🙂

brulinka
10. dec 2013

@moninka1 mame jednu original hmatovu knizku , pise na nej ze je v hodna od roka, ale ako knizku ju uz pozerame dlho a tak od 11 mesiacov aj ohmataval tie povrchy, ale ma to tak ze prelistovat a dost ,u mojho nepatri k najoblubenejsim... najradsej ma zvieratkove...v hmatovej ma take že vo vedierku je akoze piesok co je kusok hnedeho smirgloveho papiera, uteracik kde je kusok frote... , zrkadielko kde je taka leskla folia... no veci ho neberu ... je tam aj psik a ovecka tak este tie si pohladi a posteka na nich ...

praznakova
10. dec 2013

ahojte, tak ja by som pridala par obrázkov, čo sa mi docela páčilo. Ale samozrejme budem hľadať ďalej. Nestihla som úplne všetko prečítať a prezrieť, ale snáď sa nebudem veľmi zhodovať s ostatnými ..

miskanasa
autor
10. dec 2013

@praznakova páčia sa mi tie gulicky...mam ti niečo už prihodit do výberu?

nicicka
10. dec 2013

@miskanasa a ako sa potom bude urcovat kto co bude robit?

miskanasa
autor
10. dec 2013

baby, je nás 18.....končíme na 20?

josenka
10. dec 2013

@miskanasa 20 stačí.

miskanasa
autor
10. dec 2013

@nicicka podla toho, ktorý tvoj obrázok v albume bude mat najviac like....

miskanasa
autor
10. dec 2013

@nicicka teda, ked už budu mat vsetci nejake navrhy tak lajknes kazdemu jednu aktivitu, ktorá sa ti páči

branki
10. dec 2013

@miskanasa aj podla mna staci 20

miskanasa
autor
10. dec 2013

@nufanek tu sme🙂

nicicka
10. dec 2013

@miskanasa takze ten ktory bude mat najviac lajkov sa bude robit a budem ho robit ja, ci moze aj niekto iny?

nufanek
10. dec 2013

@miskanasa dik 🙂 som hladala a nnasla 🙂

miskanasa
autor
10. dec 2013

@nicicka tak ty už mas tie tvary, stromcek a priradovanie farieb v kruhu....a podla tohpo, kde budes mat najviac like, tak ten budes vyrábat🙂...alebo sme sa nepochopili?🙂

nufanek
10. dec 2013

@miskanasa pozicala som si obrazok 🙂 hned som nasla, zakladne geometricke tvary podla ktorych by sa skladali obrazky podla predloh, bud filc alebo penova guma

miskanasa
autor
10. dec 2013

@nufanek nie je to nárocne?🙂

nicicka
10. dec 2013

@miskanasa jasne, uz rozumiem, len ma zmiatlo pri taj aktivite so suchym zipsom co si napisala: inšpiráciu dala @branki, berie si to @stormie

nufanek
10. dec 2013
miskanasa
autor
10. dec 2013

@nicicka to len že ona nasla inspiraciu pre tie, ktoré este nic nemaju🙂

miskanasa
autor
10. dec 2013

@nufanek ale možno sa mýlim.....🙂starší ma už 3,5..nepamatam si kedy ho to zacalo bavit..ale ved raz zacne🙂

nufanek
10. dec 2013

@miskanasa neviem 🙂

nicicka
10. dec 2013

@miskanasa ok, chapem 🙂

josenka
10. dec 2013

@nufanek Toto máme doma, ale hrali sa s tým veľkí chalani (8, 9), malý absolútne nechápe ukladanie podľa predlohy. Inak je to krásna aktivita, pekné farby, veľké tvary, fakt super. Ešte musí dorásť.

branki
10. dec 2013

este som nasla toto, mozno ta pavucina este skoro

nufanek
10. dec 2013