Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
skusim pridat niektore aktivity ktore sa mi pacia , moj zacina priradzovat spravne predmety k predlohe takže c. 1 alebo c. 5 si myslim budu dobre pre take male deticky. C. 2 asi navliekanie, triedenie podla farieb druhov asi skor vacsie deti ale napad je to pekny. C. 3 je pekne ale je nemam doma moznost sit strojom tak mozno niekto iny sikovny... , c. 4 - odporucam ! takto sa uz dlho hravame- sparovat vrchnaky z kremov s ich krabickami a rozne flasticky prazdne z domacnosti mu nechavam s tym sa velmi rad hrava ... ale to najlepsie kazdy sam ked si nazbiera doma, pre vela deti sa neda... c.6 asi pre trosinku vacsie deti, ale pekne.
tiez by som sa rada pridala. snad to pri mojom duracelkovi stihnem pripravit. 😀
@moninka1 mame jednu original hmatovu knizku , pise na nej ze je v hodna od roka, ale ako knizku ju uz pozerame dlho a tak od 11 mesiacov aj ohmataval tie povrchy, ale ma to tak ze prelistovat a dost ,u mojho nepatri k najoblubenejsim... najradsej ma zvieratkove...v hmatovej ma take že vo vedierku je akoze piesok co je kusok hnedeho smirgloveho papiera, uteracik kde je kusok frote... , zrkadielko kde je taka leskla folia... no veci ho neberu ... je tam aj psik a ovecka tak este tie si pohladi a posteka na nich ...
@praznakova páčia sa mi tie gulicky...mam ti niečo už prihodit do výberu?
baby, je nás 18.....končíme na 20?

@branki jaaaaaj🙂🙂rozumiem🙂