Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@nufanek ak by sa páčilo, tak by som rada urobila.... ale ak by sa niečo iné páčilo, rada ti to prenechám na výrobu 🙂
@brulinka dobre som pochopila tvoj výber?mrkni do albumu🙂 ru situ podlozku s kruhmi som dala do inspirácií...k tým paličkám farebným -- existuje magnetická folia, dostat v kreatívnych potrebách..v inspiráciách je jedna taká foto..možno by toto bolo pre tie deti lepsie a lahsie a zaujímavejsie, keby sa hralio s magnetizáciou🙂
@praznakova teda toto by si chcela robit ty?lebo ja som to zatriedila pre nufanek
@miskanasa nevadi, môžeš to aj tak nechať 🙂 Je to úplne v pohode ... 🙂 Ja tam mám už dve, ktoré sa mi vlastne veľmi pácia 🙂 Urobila si to super 🙂
.ň@martina646 dakujeme🙂 zbierraj inspirácie
Baby myslite na pexeso je este skoro? Teda pre moju urcite, bude mat len rok ale neviem v akom veku su vase deticky a ci by ich to uz bavilo. Alebo som este rozmyslala nieco s pismenkami - karticky a bolo by tam napr. A ako auto a k tomu by muselo dietatko priradit karticku napr. K ako koleso, ci to je uz moc komplikovane?
ä2-3@edulkobaby @gega @danjelca @lululaila @lenny @fufina1 @mimolit @moninka1 @barbora21 @lucka23 @majusqwa @tinka_21 @branki @nicicka @josenka @praznakova @brulinka @stormie @nufanek je nas 20, takže poprosím sa vyjadrit dokedy vyrábame.ja navrhujem do konca januára aby to bolo u mna. @branki @nicicka @josenka @praznakova @brulinka aktivity už mate zaradené v albume . @stormie @nufanek - vy mate po jednej aktivite, ale bolo by fajn pripojit este jednu aby sa dalo vyberat ...@edulkobaby @gega @danjelca @lululaila @lenny @fufina1 @mimolit @moninka1 @barbora21 @lucka23 @majusqwa @tinka_21 vas poprosím nejake navrhy🙂......pre tých, ktorí spravu nezachytili- vytvorila som album ionspirácie, kde tie, ktoré este nemáte výber, môžete najs inspirácie...druhý albäum VYBERAME je suhrn nadich aktivít, z ktorých sa vyberá...kazda maminka tam bude mat svoje aktivity(2-3 aktivity) a budeme lajkovať.. kazda da kazdej mamine like len k jednej aktivite, ktorá sa najviac páči. aktivita s najvyšším počtom like bude vyrábaná danou maminou🙂 poprosím potom čím skor poslť návrhy aby sme piosunuli miesto niekpomu inámu ak by niekto prestal mat zaujem
Ďakujem za prijatie, ešte som nestihla preštudovať všetky príspevky, tak neviem, či už ste to nejak rozdeľoavli priebežne, ale zapáčili sa mi tie zvieratká, ktoré sa kŕmia pom pom guličkami 🙂 Normálne sa mi o nich snívalo 😀

mate volne?