icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

iivkaa1
11. dec 2013

mate volne?

praznakova
11. dec 2013

@nufanek ak by sa páčilo, tak by som rada urobila.... ale ak by sa niečo iné páčilo, rada ti to prenechám na výrobu 🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@brulinka dobre som pochopila tvoj výber?mrkni do albumu🙂 ru situ podlozku s kruhmi som dala do inspirácií...k tým paličkám farebným -- existuje magnetická folia, dostat v kreatívnych potrebách..v inspiráciách je jedna taká foto..možno by toto bolo pre tie deti lepsie a lahsie a zaujímavejsie, keby sa hralio s magnetizáciou🙂

josenka
11. dec 2013

@nufanek Vieš čo, my máme doma tiež z bazára mozaiku na ukladanie, také hríbiky a k tomu sú predlohy a chalanov to veľmi bavilo. Malý na to ale ešte nedorástol. 🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@praznakova teda toto by si chcela robit ty?lebo ja som to zatriedila pre nufanek

miskanasa
autor
11. dec 2013

@majusqwa si cislo 19- vitaj🙂

josenka
11. dec 2013

@brulinka
@miskanasa Spájanie paličiek tiež máme, je to ukončené suchým zipsom a zatiaľ malého baví odpájanie. Čiže aktivita funguje tak, že mama urobí trojuholník, štvorec,... a malý všetko otrhá. 😀 Myslím, že to je fajn. 🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@majusqwa vitaj🙂si c.20

miskanasa
autor
11. dec 2013

@iivkaa1 prvý náhradník🙂

iivkaa1
11. dec 2013

@miskanasa no ok..

praznakova
11. dec 2013

@miskanasa nevadi, môžeš to aj tak nechať 🙂 Je to úplne v pohode ... 🙂 Ja tam mám už dve, ktoré sa mi vlastne veľmi pácia 🙂 Urobila si to super 🙂

josenka
11. dec 2013

@miskanasa Miška, jednu kočku si tu dvakrát privítala, už máš toho dosť, že? 🙂 A albumy sú super, urobila si kus roboty od včera večera - či noci?

miskanasa
autor
11. dec 2013

@martina646 dakujeme🙂 zbierraj inspirácie

miskanasa
autor
11. dec 2013

@tinka_21 vitaj, si cislo 20

miskanasa
autor
11. dec 2013

@josenka už so to opravila

josenka
11. dec 2013

@miskanasa To nebolo v zlom, naopak, vedieš to tu skvele, šikovná si, ako stíhaš. 🙂

tinka_21
11. dec 2013

@miskanasa Ďakujem 🙂

stormie
11. dec 2013

Baby myslite na pexeso je este skoro? Teda pre moju urcite, bude mat len rok ale neviem v akom veku su vase deticky a ci by ich to uz bavilo. Alebo som este rozmyslala nieco s pismenkami - karticky a bolo by tam napr. A ako auto a k tomu by muselo dietatko priradit karticku napr. K ako koleso, ci to je uz moc komplikovane?

brulinka
11. dec 2013

@stormie , pismenka asi este skoro... ale nieco na sposob pexesa my mame 14mes. a uz ho zaujme ked ma nieco v rucke a vidi niekde take iste tak to tam uz prilozi aj ku rovnakemu aj ku iba nakreslenemu (tak sa hravame s velkymi gombikmy ) ...

lululaila
11. dec 2013

Ja som našla toto a este jednu aktivitu ale nemam obrazok išlo by o rôzne farebne kruhy na bielej podložke a roznofarebne gombíky, ktore by sa ukladali podla farieb na kruhy

miskanasa
autor
11. dec 2013

ä2-3@edulkobaby @gega @danjelca @lululaila @lenny @fufina1 @mimolit @moninka1 @barbora21 @lucka23 @majusqwa @tinka_21 @branki @nicicka @josenka @praznakova @brulinka @stormie @nufanek je nas 20, takže poprosím sa vyjadrit dokedy vyrábame.ja navrhujem do konca januára aby to bolo u mna. @branki @nicicka @josenka @praznakova @brulinka aktivity už mate zaradené v albume . @stormie @nufanek - vy mate po jednej aktivite, ale bolo by fajn pripojit este jednu aby sa dalo vyberat ...@edulkobaby @gega @danjelca @lululaila @lenny @fufina1 @mimolit @moninka1 @barbora21 @lucka23 @majusqwa @tinka_21 vas poprosím nejake navrhy🙂......pre tých, ktorí spravu nezachytili- vytvorila som album ionspirácie, kde tie, ktoré este nemáte výber, môžete najs inspirácie...druhý albäum VYBERAME je suhrn nadich aktivít, z ktorých sa vyberá...kazda maminka tam bude mat svoje aktivity(2-3 aktivity) a budeme lajkovať.. kazda da kazdej mamine like len k jednej aktivite, ktorá sa najviac páči. aktivita s najvyšším počtom like bude vyrábaná danou maminou🙂 poprosím potom čím skor poslť návrhy aby sme piosunuli miesto niekpomu inámu ak by niekto prestal mat zaujem

tinka_21
11. dec 2013

Ďakujem za prijatie, ešte som nestihla preštudovať všetky príspevky, tak neviem, či už ste to nejak rozdeľoavli priebežne, ale zapáčili sa mi tie zvieratká, ktoré sa kŕmia pom pom guličkami 🙂 Normálne sa mi o nich snívalo 😀

miskanasa
autor
11. dec 2013

@brulinka tiež myslím že pímenká skoro, pexeso super

miskanasa
autor
11. dec 2013

@lululaila nevedela by si narýchlo urobit kruhy na papier a urobit foto?bol by to problém?ako nápad super🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@tinka_21 a nechces si ich vziat?🙂

lululaila
11. dec 2013

@miskanasa na rýchlo 🙂 najpr by sa deticky učili priradiť po jednej farbe napríklad orange potom by sa pridávali postupne ostatne farby a na koniec všetky bolo by to vacsie aj viac gombíkov

nufanek
11. dec 2013

@miskanasa pokusim sa nieco este pozriet cez obed a ten koniec januara, mozno este tyzden naviac 🙂

tinka_21
11. dec 2013

@miskanasa Tak ak môžem, tak by som ich zobrala 🙂 Len som ich nechcela vyfúknuť mamine, ktorá ich sem pridala ako návrh 🙂

stormie
11. dec 2013

@miskanasa tak ja by som si ako druhu aktivitu zobrala pexeso, mozno by som dala hmatove obrazky nech to nie je len zafoliovane a viac zaujimave pre deticky a kto by mal zaujem by som dala na jednu karticku z paru aj anglicky nazov, ja mojej urcite tak urobim

miskanasa
autor
11. dec 2013

@lululaila tie motýle ti dám do albumu zatial, ale to druhé asi by som skusila nioečo ine, nakolko už asi 3 baby maju na výber aj priradovanie predmetov k farbe...takže ak by si nasla niečo ine,bolo by to super🙂