Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
Myslíš tie klasické školské farebné papiere, kde je 10 ks a každý inej farby? Ja by som práve potrebovala také, kde sa dajú kúpiť aj po kusoch 🙂
@fufina1 @mravvcek @miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
baby tak tu je moj prototyp mam 9 farieb lebo ked som išla bielu rezať tak potom som si spomenula že ta na bielom papiery nebude vidieť ale chcela som s nej vyrazaš slona a napr centrofixou ho počmarať s ielim podkladom može byť a predlohy
budu 2 predlohy to je 1 a 2 foto a 3 foto sú všetky tvary ale ako ich uložiť može byť
@fufina1 @mravvcek @miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek,@lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
baby tak spominany biely hrošík s modrými páskami može byť v tom baliku mam aj bielu čiže mi zostane tak aby som ju minula a vy budete mať o tvar viac 2 fotka je všetky tvary tak nejaký navrh ako skombinovať predlohy budu 2 zalaminovane a každa dostanete s káždeho tvaru 3 kusky
ešte namiesto čierneho štvorca možem spraviť čierný trojuholník
@tinka_21
@moninka1 baby tak nova vylepšena verzia s trojuholníkom a ten hrošík na jednej fotke je bodkový samozrejme by boli všetky bodkové to en na ukažku alebo len čierne alebo aj farebne napr. oranžove alebo modre tie obryse? lebo predloha bude zalaminovana a biela tak ten samotny hrošík by tam nebol vidno.....a to sa pýtam všetkých
@fufina1 @mravvcek @miskanasa @gega, @lululaila, @nicicka, @mravvcek,@lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @eliskamoja
inak predlohy si lahko aj doma sravíte potom viacere len si tých 10 tvarov inak nakombinujete
@fufina1 @mravvcek @miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek,@lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
baby tak prve dve predlohy su vytlačene už a čakajú na lamináciu....🙂 napadlo mna spravila som ešte dalšie dve predlohy pripade si môžete vytlač doma

@tinka_21 vo farebných papieroch bol tuším 10 kusov