icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

katka159
8. mar 2014

@tinka_21 vo farebných papieroch bol tuším 10 kusov

tinka_21
8. mar 2014

Myslíš tie klasické školské farebné papiere, kde je 10 ks a každý inej farby? Ja by som práve potrebovala také, kde sa dajú kúpiť aj po kusoch 🙂

zuzkaasd
Odpoveď bola odstránená
katka159
12. mar 2014

@fufina1 @mravvcek @miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
baby tak tu je moj prototyp mam 9 farieb lebo ked som išla bielu rezať tak potom som si spomenula že ta na bielom papiery nebude vidieť ale chcela som s nej vyrazaš slona a napr centrofixou ho počmarať s ielim podkladom može byť a predlohy
budu 2 predlohy to je 1 a 2 foto a 3 foto sú všetky tvary ale ako ich uložiť može byť

katka159
12. mar 2014

@fufina1 @mravvcek @miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek,@lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
baby tak spominany biely hrošík s modrými páskami može byť v tom baliku mam aj bielu čiže mi zostane tak aby som ju minula a vy budete mať o tvar viac 2 fotka je všetky tvary tak nejaký navrh ako skombinovať predlohy budu 2 zalaminovane a každa dostanete s káždeho tvaru 3 kusky

katka159
12. mar 2014

slubené predlohy s hrošíkom

katka159
12. mar 2014

ešte namiesto čierneho štvorca možem spraviť čierný trojuholník

mravvcek
12. mar 2014

@katka159 trojuholnik bude podla mna ok.

katka159
12. mar 2014

@mravvcek jasne namiesto štvorca čierneho dam trojuholník a fialvy kosoštvorec dam ako švtorec

maryennn1
12. mar 2014

@katka159 no mám jeden návrh, mne sa veľmi ten popísaný hrošík nepáči, nemohol by byť bodkovaný? 🙂

katka159
13. mar 2014

@maryennn1 mohol skusím spraviť a pridať

moninka1
13. mar 2014

@katka159 ja si prosim bieleho hrosika, bez popisania fixkou, doma budeme ukladat na nejaky smotanovy papier, predlohy samozrejme kvoli nam upravovat nemusis. pripadne, mozno by sa viacerym pacil biely hroch 😅

tinka_21
13. mar 2014

@katka159 ani mne sa popísaný veľmi nepáči, radšej nechaj bieleho, doma s ním dačo vymyslíme, obtiahneme fixkou alebo tak 🙂 alebo skús aj takého len s obrysom, očko uško... ak mozes 🙂

katka159
13. mar 2014

@moninka1
@tinka_21 ešte ho spravím bodkoví lebo ide o to že vy ho na tej predlohe nebudetie vidieť ked bude čisto bieli iva že by som ho obtiehla fixou a bude tam teda iba obris na predlohe... a ostné okrem hrocha može byť aj predlohy su ok?

moninka1
13. mar 2014

@katka159 na predlohe by mi stacil obrys hrocha. ostane je pekne. tak ako si pisala - namiesto cierneho stvorca by som brala bud trouholnik alebo 6-uholnik, aby neboli dva roznake tvary.

katka159
13. mar 2014

@tinka_21
@moninka1 baby tak nova vylepšena verzia s trojuholníkom a ten hrošík na jednej fotke je bodkový samozrejme by boli všetky bodkové to en na ukažku alebo len čierne alebo aj farebne napr. oranžove alebo modre tie obryse? lebo predloha bude zalaminovana a biela tak ten samotny hrošík by tam nebol vidno.....a to sa pýtam všetkých
@fufina1 @mravvcek @miskanasa @gega, @lululaila, @nicicka, @mravvcek,@lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @eliskamoja
inak predlohy si lahko aj doma sravíte potom viacere len si tých 10 tvarov inak nakombinujete

mravvcek
13. mar 2014

@katka159 nebolo by jednoduchsie dat farebny podklad napr. Svetlobezovy svetlomodry svetlozlty? Aby ten hrosik mohol byt biely?

katka159
13. mar 2014

@mravvcek bolo ale potom tlač prehlôh? no uvidím možno dam modrý teda podklad

mravvcek
13. mar 2014

@katka159 tak by sa tlacili na makky farebny papier

katka159
13. mar 2014

@mravvcek vyskušam

moninka1
13. mar 2014

@katka159 mne sa paci ten biely hrosik. ak budu predlohy na bielom papiery, tak staci obrys. pripadne nafotit na farebnom ... ale to uz podla tvojich moznosti tlace.

katka159
13. mar 2014

@mravvcek
@moninka1 ok baby tak predlohy môžu bať lebo kym to vyrežem tak mi to pár večeru zaberie...🙂

gega
13. mar 2014

@katka159 aj nam sa paci biely hrosik s obrysom. Je to krasne. Tesime sa na to 🙂

maryennn1
13. mar 2014

@katka159 jasné, tak ako hovoria baby, biely s obrysom bude asi ešte lepšie, ale už aký bude, taký bude, tešíme sa 🙂

katka159
13. mar 2014

@gega
@maryennn1 ok baby bud bude z obrysom ale asi modrým aby tam nebolo vela tmaveho alebo bude bledo modrý podklad uvídím čo na to povie mm ked bude tlačiť...

katka159
17. mar 2014

baby tak predlohy možu byť hej? hrošík bude s obrysami lebo zajtra davam tlačiť

katka159
18. mar 2014

@fufina1 @mravvcek @miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek,@lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
baby tak prve dve predlohy su vytlačene už a čakajú na lamináciu....🙂 napadlo mna spravila som ešte dalšie dve predlohy pripade si môžete vytlač doma

iivkaa1
18. mar 2014

@katka159 aj ja si hrosika prosim bieleho nie popisaneho fixou🙂dik

katka159
18. mar 2014

@iivkaa1 všetký budu biele ako je na poslednom mojom komente tie prvé dve fotky su predlohy tie druhe dve su na tlač doma....🙂 je tam len obrys modrou a hrošík bude biely lebo s tou fixou to aj puštalo a mala som špinavé ruky

katka159
18. mar 2014

@nicickaak si dobre pamätm tak ti si chcela vtačkou nie priradovačku...