icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

nicicka
18. mar 2014

@katka159 ano ano, ja som chcela toto

katka159
19. mar 2014

@nicicka ok len aby som správny nik napisala na sačik...🙂

branki
19. mar 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja

ahojte, tak pomaly pracujem na mojej aktivite. Mam na vas dve otazky. Farby (lazura na drevo) mam sest - zltu, zelenu, modru, bielu (skor prirodna), cervena a fialova. Akej farby chcete zvysne 4 kocky, kedze ich bude desat? (teda ktore z tych farieb co mam mozem zopakovat, lebo viacej farieb nemam)
Druha otazka sa tyka predloh, bude v real velkosti, aby si deticky vedeli rovno vyskladat predlohy. Uvidim kolko ich bude. Urcite min. 10. A chcete to na kanc. papier a laminovat alebo na tvrdy papier? Neviem ci sa to z tych laminovanych nebude smykat. Tak poprosim o vase nazory. Vdaka 😉

kittykittyke
19. mar 2014

@branki Ahoj, v podstate je mi jedno, aka farba sa bude opakovat.. ale kedze ani ja nemam rada odpoved na otazku, ze ,,je mi to jedno" 🙂
tak ja si prosim zvysne kocky v tychto farbach: zlta, zelena, modra, cervena 🙂
a predlohy - pre mna moze byt nejaky tvrdy papier 🙂
dakujem 🙂

katka159
19. mar 2014

@branki tak ja som za farby žlta, červena, modra, zelena ešte by aj fialova ušla ...a čo sa týka predlohy moj maly je taky trocha kazisvet tak ja poprosím zalaminovane radšej budeme skladať asi mimo toho dakujem

lululaila
20. mar 2014

@branki tiež červená žltá modrá fialová 🙂 tiež nám stačí tvrdý papier bez laminovania 🙂

nicicka
20. mar 2014

@branki mne je jedno ake farby a tiez ak mozem poprosit zalaminovat 😉

lenyy
21. mar 2014

ahojte baby. mam mozno blbu otazku ale polozim ju;). neviete mi poradit kde sa daju kupit uz takto vyrobene vrecuskove aktivity ktore tvorite vy? pripadne nemate niektora nejake na predaj? napr.ze vyrabate pre skupinu a rovno by ste urobili este pkus jeden kud na predaj?vdaka moc za info

katka159
27. mar 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
baby idem laminovať možem zalaminovať tka že bude obojstrana že do jednej folie vložím obi dve predlohy? na každej predlohu su aj tak ine tvary... prosím rychlo lebo musím ododvzdať rano laminovačku...dakujem

mravvcek
27. mar 2014

@katka159 ano moze byt

branki
27. mar 2014

@katka159 moze byt kludne

maryennn1
27. mar 2014

@katka159 aj za mňa môže byť

iivkaa1
27. mar 2014

@katka159 moze byt🙂

kittykittyke
27. mar 2014

@katka159 jasne, moze byt.. 🙂

moninka1
27. mar 2014
darlicka
28. mar 2014
katka159
28. mar 2014

@mravvcek
@branki
@maryennn1
@iivkaa1
@kittykittyke
@moninka1
@darlicka ok baby zalaminovane prišlo mi zbytočne aby zadna strana zostala čista.... etše vam nafotim pekne tie dalšie 2 predlohy na stiahnutie ked budete chcieť vytlačit si doma

miskanasa
autor
1. apr 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja @katka159 baby, veľmi ma to mrzí, ale budem musieť túto skupinku opustit z osobných dôvodov. ak by stre vedeli o niekom kto by sa chcel zapojit, dajte vediet a samozrejme poprosím jednu z vás, aby prevzala moje miesto čo sa týka organizácie.

nicicka
1. apr 2014

@miskanasa oooj, to naozaj? skooda :( organizacia pod tvojim vedenim bola bravurna 😉

slniecko379
1. apr 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @iivkaa1, @kittykittyke, @moninka1 @eliskamoja @katka159

@miskanasa - bola si skvela organizatorka 🙂

baby, nerada menim pravidla uprostred vymeny, ale zacala som sa venovat mojej aktivite - zvieratka zo zoo + zvuky a ospravedlnujem sa, ale zvuky ku zvieratakam zo zoo bol odo mna neuvazeny navrh. ak na zvukoch trvate, pustim sa do toho, avsak neviem ako deti rozoznaju zvuk zebry, zirafy, korytnacky, kengury, hrocha, tavy, pandy... a to este vobec netusim, ci by som tieto zvuky niekde nasla.

preto by som vam chcela navrhnut namiesto zvukov tychto zvierat nasledovne:
- zvierat by bolo viac t.j. 15
- ku kazdemu zvieratu by som pripojila dalsich 15 karticiek srsti, resp. kozi zvierata (obrazok c. 1)
- a este by som spravila 12 karticiek na ktorych by boli 2 - 3 zvieratka a deti by mali hladat podla "mini" obrazka karticky s prisluchajucim zvieratkom (obrazok c. 2)

Dajte mi prosim vediet, ci suhlasite s mojim novym navrhom: navysenie poctu zvierat + karticky srsti zvierat + mini obrazky zvierat ku ktorym by sa hladali zvieratka na obrazku.
SVOJ SUHLAS POTVRDTE PROSIM LAJKNUTIM TOHTO PRISPEVKU.
Nesuhlas prosim okomentujte.
DAKUJEM

fada
1. apr 2014

ahoj, rada by som sa pridala, ak sa este da...

miskanasa
autor
1. apr 2014

@fada ja som sa rozhod
La odstupit takze mozes zaujat moje miesto. Len musim najs niekoho kto prevezme organizaciu

miskanasa
autor
1. apr 2014

@slniecko379 nechces prevziat organizaciu skupinky na seba? Uz sa nahlasila ja nova clenka zamna🙂 @fada

fada
1. apr 2014

@miskanasa dakujem. a ak ta mozem otravovat, mala si robit nejaku aktivitu, ktoru ste schvalili alebo mam vymysliet nieco sama?

slniecko379
1. apr 2014

@miskanasa zial,nemozem sa dat na tuto zodpovednu ulohu,lebo tento a aj buduci mesiac idem na dovolenku a nemohla by som sa vymene venovat plnohodnotne.snad sa najde nejaka ochotna dobrovolnicka🙂
Miska,vela stastia a vdaka za doterajsiu iniciativu 🙂

miskanasa
autor
1. apr 2014

@fada pozri sa na moj album vyherne aktivity 2. Kolo-..srubovanie vrchnakov...prilepene na papieri...mam zozbierane aj nejake vrchnaky a aj baby zbieraju, takze ak by si sa rozhodla pre toto bolo by to super

fada
2. apr 2014

@miskanasa ahoj, zial tie srobovacie vrchnaciky nevidim realne. neviem si predstavit kde ziskam tolko vhodnych flasiek so srobovacimi uzavermi a prilepit to na papier - to sa mi zda malo, aby sa to netrhalo... ale kedze mate nejake vrchnaky, skusim urobit nejaky prototyp, ale zatial poprosim kolegynky, aby si pozreli aktivity, ktore by som vedela urobit rychlejsie, ci by nemali radsej zaujem o niektoru z nich:

mravvcek
4. apr 2014

miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja @katka159 baby chcem sa opytat ci staci postavicka dievcatka. Lebo ak by ste chceli chlapceka hlava by sa odopinala vymienala ale neviem kolko by to vydrzalo. Ak by stacilo dievcatko dam to napevno. Dievcatku vieme obliect aj nohavice aj saty. Chlapcovi len nohavice. Prosim vyjadrite sa mi.

mravvcek
4. apr 2014

@fada ja za seba 1 alebo 4.

josenka
4. apr 2014

@mravvcek Ja k vám síce nepatrím, ale robila som obliekanie v inej výmene, možno by stačilo vymeniť len účes. 🙂