icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

katka159
6. apr 2014

@fada ja si u teba nemožem akosi vybrať nič skus dať ešte niečo
@majusqwa ak by si mi pomohla s triedením ja by som to aj zobrala to zaslatie čo ti na to Maji

miskanasa
autor
6. apr 2014

baby, verzmite to niektorá

lucka23
6. apr 2014

@miskanasa miska @iivkaa1 pisala ze by to prevzala. 🙂

miskanasa
autor
6. apr 2014

@lucka23 siper.dalujem.nejako mi to uslo🙂 takze @iivkaa1 napises babam ze ty to preberas? Nejaku hromadnu spravu🙂 @fada kontaktuj @iivkaa1

iivkaa1
6. apr 2014

@miskanasa ahoj ano napisem🙂

mravvcek
6. apr 2014

Takze moja aktivitka 🙂 tvare sa menia a prpinaju suchym zipsom.

branki
6. apr 2014

@mravvcek krasne to je a dobry napad s tymi tvarami 😉

iivkaa1
6. apr 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja, @fada

Ahojte, tak som sa rozhodla,ze vezmem na seba to zasielanie a triedenie balikov 🙂 Snad nevadi 🙂 Moju adresu napisem potom do IP🙂

mravvcek
6. apr 2014

@iivkaa1 si zlata ze si to vzala. Chcem sa opytat moze sa posielat aj skor ako v maji? Ci radsej nie?

iivkaa1
6. apr 2014

@mravvcek ale no,neprehanaj 🙂 no,teoreticky by sa dalo aj skor...aj ked asi lepsie by bolo,keby baliky prisli tzv.naraz 🙂 ale ak chces,tak kludne posli,sa prisposobim 🙂

mravvcek
6. apr 2014

@iivkaa1 tak radsej pockam aby sme to poslali naraz 🙂

maryennn1
6. apr 2014

@mravvcek krásne a prefiš nápad tie pripínacie tváre 🙂

mravvcek
6. apr 2014

@branki
@maryennn1 dakujem kocky ale poviem pravdu uz mi sviha z oho a mozole na prstoch od noznic 160 kusov oblecenia a tie postavy uff 🙂 snad sa bude pacit aj osobne.

maryennn1
6. apr 2014

@mravvcek ja viem o čom hovoríš, do jednej výmeny strihám tváre z filcu a sem k nám tváre z papiera, tiež sa mi už pomaly mozole budú tvoriť 🙂

zuzu122
6. apr 2014

@iivkaa1 Ivka, dakujeme ze si sa ujala tejto zodpovednej organizatorskej ulohy. mozno by bolo fajn stanovit pevny termin na zasielanie nasich aktivit, a vobec ukoncenia vymeny aby sme sa vedeli casovo prisposobit. je nas tu naozaj vela, tak aby sme si vsetci vedeli casovo zmenezovat vyrobu. uz tu niekde bola o tom diskusia, tak to prosim pozri, aj vzhladom na tvoj cas a rozhodni o termine. dakujeeem🙂

iivkaa1
6. apr 2014

@zuzu122 nemate zaco dakovat...termin posielania balikov sme stanovili na druhy majovy tyzden...najlepsie by podla mna bolo aby u mna boli najneskor v piatok druhy maj.tyzden....napisem aj presne ken teraz som na mobile🙂aby som cez vikend pobalila v pondelok mohli cestovat k vam🙂

zuzu122
6. apr 2014

@fada vitaj vo vymene🙂 chcela by som ta poprosit aby si si u mna vybrala aktivitu ktora sa ti najviac paci a ktoru si prosis vyrobit. ja vyrabam kazdemu to, co si vyberie. pozri prosim v albume miskanasa. 1.zvieratka-kto co papa, 2, prevliekacka meduzky, 3. priradovanie bambuliek 🙂

gega
7. apr 2014

@iivkaa1 ahojte velmi ma mrzi ale musim odcestovat a tym padom by som nestihala vyrobit aktivitu ktoru som slubila. Myslim ze je este cas a najdete nahradnicku. Prajem prijemne tvorenie a potom nadhernu detsku radost.

iivkaa1
7. apr 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja, @fada

Ahojky, takze ak suhlasite,tak termin kedy maju byt baliky u mna je 9.maja....aby som to cez vikend potriedila a v pondelok poslala...
V baliku ma byt:
- vyplneny podaci listok-ja som odosielatel a vy adresat,
- baliaci papier a spagat
-postovne 3,20 e - balik do 5kg ... ci myslite,ze staci do 2kg?
- na krabici nech je aj Vase meno-nick 🙂
- prosim aj napisat IP ked ho poslete,aby som mala prehlad
- kazdu aktivitu zabalte do uzatvaratelnych vrecusok v pocte 20 ks (poprosim vas do kazdeho vrecuska dajte nick z MK, ulahci to triedenie)

Takze prijemnu pracu na aktivitkach prajem 🙂

gega
7. apr 2014

@branki ahojte velmi ma mrzi, ale musim odcestovat a tym padom by som nestihla vyrobit aktivitu do uvedeneho terminu tak myslim ze je este cas a najdete nahradnicku prajem prijemne tvorenie a nadhernu detsku radost.

iivkaa1
7. apr 2014

@gega ahoj, skoda, ale ak musis a nestihas, v poriadku 🙂 a nemas za seba nahradnicku? teda nevies o niekom kto by chcel sa k nam pridat? Dakujeme 🙂 Snad sa este niekedy k nam pridas ;)

fada
7. apr 2014

@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja, ahojte, podarilo sa mi zohnat cca 30 flasticiek s roznymi uzavermi (do terminu odovzdania sa ich pravdepodobne nazbiera viac), tym padom zacina byt realne, ze mozem robit aj srobovanie vrchnacikov. hlasovania za nahradnu aktivitu sa zatial zucastnilo 8 mamiciek, takze ho tym padom asi zrusim... a skusim teda dalej zhanat vrchnaciky. poprosim mamicky, ktore maju nazbierane flase s vrchnacikmi (inymi ako mineralkovymi), aby sa mi ozvali. dakujem

maryennn1
7. apr 2014

@fada ja ti zbieram 🙂

fada
7. apr 2014

@zuzu122 ahoj, dakujem za privitanie 🙂, ja ta poprosim o 1.zvieratka-kto co papa. kedze mi davas na vyber, dam ti vybrat si aktivitu aj ja, bud to srobovanie vrchnacikov, ktore teda nakoniec pravdepodobne idem predsalen robit alebo vesanie kruzkov, ktore si si vybrala ako nahradu. chcem sa ta este opytat, odkial budes mat lepenku na tie zvieratka a ako zaoblis hrany? dakujem

fada
7. apr 2014

@mravvcek je to super 🙂

fada
7. apr 2014

@miskanasa dakujem 🙂

fada
7. apr 2014

@miskanasa a pravdepodobne predsalen budem robit srobovanie vrchnacikov ;)

zuzu122
7. apr 2014

@fada ak budes robit srobovanie, tiez si ho prosim🙂 lepenku mam 1,75 mm http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/0/0/3... a karticky vystrihujem. ide to tazko ale ide, hlavne ze je to pevne. mozno by sa dala pouzit aj 2 mm (?) @zvalka

fada
7. apr 2014

@zuzu122 dakujem za info ohladom lepenky 🙂. aktivita - ok. a 1,75mm asi staci (teda ak si sa pytala mna 🙂)

zuzu122
7. apr 2014

Dievcata, takto vas evidujem na aktivity ktore ste si u mna vybrali, ak som nahodou nieco popolietla, alebo chcete svoj vyber zmenit, pripadne mate otazky, pripomienky k vylepseniu, dajte mi prosim vediet najneskor do tohto piatku. Takto nejako by to mohlo vyzerat. Vdaka🙂 Z.

@fada, @iivkaa1, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @maryennn1, @zvalka, @slniecko379, @kittykittyke, @eliskamoja, aktivita 1 - zvieratka-kto co papa-hmatove karty

@tinka_21, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @branki, aktivita 2-meduzky-prevliekacka

@moninka1 aktivita 3 - husenice-priradovacka/pocty s bambulkami