icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

zvalka
8. apr 2014

@fada aj ja si prosim sroubovanie, to miesto miskanasa?
@zuzu122 nadherne si to urobila - prosim ta, to si kupila v akych formatoch? takze mi pojde z toho vystrihnut ta pavucina? odporucas? pojde to tie zarezy na kruhu robit noznickami? dakujem ti velmi pekne 🙂
ktoru konkretne mas ty? http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/0/0/3...

zvalka
8. apr 2014

dnes musim docitat temu a vsetko co treba odsuhlasit, alebo nieco vyjadrim sa, nejak som sa sem nedostala. docitam vecer 🙂

branki
8. apr 2014

@iivkaa1 nevadi ved pri rucnej vyrobe nemozme cakat, ze budu ako z tovarne, o to su krajsie 😀

mravvcek
8. apr 2014

@iivkaa1 suhlasim s branki handmade sa ceni kazdy kusok je original 🙂

zuzu122
8. apr 2014

@zvalka robila som z hrubky 1,75 mm, lepenka ma rozmer 100x70, tak si vyrataj kolko potrebujes. Mam aj hrubku 1,5 mm a tiez je dost pevna. Vystrihla som vyse 100 karticiek, islo to tazko ale islo, hlavne tie zaoblenia. Tak dufam ze na mna nebudes velmi nadavat ked sa dostavi svalovica🙂

zvalka
8. apr 2014

@zuzu122 svalovica nevadi, len aby to slo, a neviem kde to mam kupit...ty si to na tej stranke? lebo balne, a kurier to sa dost nabali, a inak to nestoji vela. stacila by mi mozno aj 1,5mm, nemas asi navyse, ze?

zuzu122
8. apr 2014

@zvalka balne mi neuctovali a to som kupovala viac veci. lepenku len omotali foliou. 1,5 mm bude tiez fajn, nieco mi z nej zostalo ale na 20 pavucin to asi nebude🙂

zvalka
8. apr 2014

@zuzu122 a neostalo ti ani 1,5 a 1,75 zeby to vyslo? hm? odkupim 🙂

zuzu122
8. apr 2014

@zvalka robila som aj v inej vymene, z 1,75 mam taku vacsiu polovicu, zhruba 60x70 cm. ak ti to pomoze kludne darujem

zvalka
8. apr 2014

@zuzu122 to by mi aj mohlo vyjst, nie? ked bude priemer 15 cm, tak by vyslo 16ks, hm...

zvalka
8. apr 2014

@zuzu122 ak to uz nepotrebujes, velmi by si mi pomohla...ja by som z toho vyrobila a na zvysne 4ks este budem zhanat potom...

zuzu122
8. apr 2014

@zvalka dohodnime cez ip, nech tu ostatnych nezatazujeme🙂

fufina1
8. apr 2014

iivkaa1 @fada, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja @janulka111 Ahojte kocky, je mi nesmierne luto, ale zial s vaznych rodinnych dovodov musim odstupit z tejto skupiny a zial, nebudem moct dovyrabat aktivitky a konkretne gombiky s predlohami. Prave som dokonila dve vymeny, zial, nemozem dokoncit tuto, aj ked vrecuskove aktivitky su velmi lakave a pre nasu pracu by sa nam zisli. Vyselo to u nas uz na vlasku a bola len otazka casu kedy to vybuchne a uprimne, predcenila som svoje casove moznosti. na gombicky som si nakupila fimo hmotu, laminovacie obaly, ak by sa niekto podujal na vyrobu mojej aktivity tak koli sposobenym problemom rada zadarmo odstupim nakupenu fimo hmotu. este raz velmi ma to mrzi, ale momentalne su mi moje deti prioritou. velmi pekne dakujem vsetkym za pochopenie.

fada
9. apr 2014

@zvalka ahoj, ano - robim srobovanie vrchnacikov miesto misky.

mravvcek
9. apr 2014

Baby ja chapem vazne dovody pre odstupenie a samozrejme ze rodina zdravie a deti su to naj a na 1.mieste. ale nemala by odstupujuca maminka pohladat za seba nahradu. Ved predsa kazda z nas nakupila material,stoji to dost. Pipleme sa s 20kuskami tak myslim ze by to bolo fer. Asi sa na mna nahnevate ale tak to citim ja.

katka159
9. apr 2014

@mravvcek jasne a hlavne @fufina1 s tou som vo vmene ked sme do minuleho piatku mai odovzdať balík a doteraz tam nie je a ani nekomunikuje čiže za touto mi veru luto nebude nech ide bola ešte v jednej vymene a aj tam s nou maly neskutočne problemy a dohadovačky... ja viem možno som hnusna ale ked napiše v noci o 1 hod sem a do našej temy čo tam ma100 upozornenín že ked je balík nič je to divne...
čiže Milá @fufina1 čauky a už sa do vymen nezapajaj ked nemáš čas komunikovať a robiť prepracované aktivity a hlavne ich aj poslať.....:(
@iivkaa1 Ivka vidiš to naš balik nebude mne dnes balík pošli

mravvcek
9. apr 2014

@katka159 a hlavne ked 3 tyzdne pred koncom ma sa zapojit nova mamicka ktora ma malo casu na aktivitu je to nefer. Cize budeme zrejme posielat 19 kuskov? Ja mam uz hotovych 20.

katka159
9. apr 2014

@mravvcek aj ja ko vadí to aj mne ale uprimne som rada že ona myslím iba fufina že samam odišla lebo som vytočena s tej druhej vymeny

@maryennn1ti mi robíš proím ta bludisko alebo to čo je nprvej fotke tie tvary? lebo mam s toho gulaš dakujem

lucka23
9. apr 2014

Baby tak zacinam byt touto vymenou znacne znechutena. 😠 ako ked sa rozhodnem do takehoto niecoho zapojit tak podla mna treba ratat s tym ze sa mozu vyskytnut nejake prekazky ale pocit zodpovednosti voci ostatnym 19 babam by mi nedal odstupit. 😒 myslim ze po tejto skusenosti je to tu moja posledna vymena. 😔

fada
9. apr 2014

@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja @janulka111 ahojte, pre istotu este raz pisem, ze budem robit aktivitu, ktoru mala robit miskanasa, tj. srobovanie vrchnacikov a nie aktivity, ktore boli v mojom fotoblogu, za ktore par z vas aj hlasovalo...aby potom nebol niekto neprijemne prekvapeny...

maryennn1
9. apr 2014

@katka159 to čo je na prvej fotke 🙂

mravvcek
9. apr 2014

@lucka23 presne tak. Sledovala som tu vymenuc.1. Baby nadherne komunikovali radili podporovali a tato druha je hrozna. Neviem cim to je ja len dufam ze to dotiahneme do konca. Pretoze mam zabaleny balik s aktivitami. Robila som v predstihu lebo som vedela ze bude velka noc a budem mat ine povinnosti. Snad to nepojdem predavat na blsak 🙂

katka159
9. apr 2014

@lucka23 presne tak musí kaža zvážiť ked sa hlasi na čo má a na čo niejasne može sa vyskytnuť vážna choroba alebo niečo čo sa da pochopiť ale len tak kvôli tomu že nemám čas komunikovať je debilita... ale ja som v podstate rada že tato odstupila lebo teraz čakame na balík od nej už 4 den a nič a pochybujem že pošle a to vypisovala ako robí každej oby dve aktivity tak som sa bala že s tymi gombíkami by to tak rovnako dopadlo aj ked aktivita pekna....🙂@mravvcek

moninka1
9. apr 2014

@katka159 inac fufina tu vystupuje este pod jednym nickom, len to teraz za tne svet neviem najst, raz sa vo vymene pomylila a pisala raz pod jednym raz pod druhym ... ale asi ani tato info nepomoze k odoslaniu jej balika ... ☹ 😒

katka159
9. apr 2014

@moninka1 hej viem aj ja som to v tedy nechapala.... sereme na nu baličky sa posielaju bez nej a ona nech si svoj pychne niekam

iivkaa1
9. apr 2014

@fada, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja @janulka111

Ahojte, chcem sa opytat, chcete aby sme ostali len my, alebo sa k nam prida este jedna mamina,aby nas bolo 20??? Napisala som,ci sa niekto neprida.....No ak,nie, ostane tak ako sme? 🙂

iivkaa1
9. apr 2014

@mravvcek No mozno sa najde este nejaka,ktora to bude stihat,ak nie ostaneme 19 a svoju jednu aktivitku niekomu mozes podarovat......ale rozumiem,si sa s tym natrapila a zrazu odide....

iivkaa1
9. apr 2014

@lucka23 @mravvcek baby viem,ako to myslite...ale ja sa na aktivitky velmi tesim 🙂 myslim,ze to uz bude dobre 🙂 a nebudte znechutene,teste sa na aktivitky od mamin,ktore tu ostali 😉

moninka1
9. apr 2014

@iivkaa1 ak sa nikto neprida, tak nas bude len 19,nic ine nam nezostane 😉 . ale ak by to pomohlo v doplneni poctu mmaiciek, tak kludne mozeme napr o tyzden posunut termin, aby to nova mamicka mala sancu stihnut ...

iivkaa1
9. apr 2014

@moninka1 ano....to by bolo fajn🙂