Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
dnes musim docitat temu a vsetko co treba odsuhlasit, alebo nieco vyjadrim sa, nejak som sa sem nedostala. docitam vecer 🙂
@zvalka robila som z hrubky 1,75 mm, lepenka ma rozmer 100x70, tak si vyrataj kolko potrebujes. Mam aj hrubku 1,5 mm a tiez je dost pevna. Vystrihla som vyse 100 karticiek, islo to tazko ale islo, hlavne tie zaoblenia. Tak dufam ze na mna nebudes velmi nadavat ked sa dostavi svalovica🙂
iivkaa1 @fada, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja @janulka111 Ahojte kocky, je mi nesmierne luto, ale zial s vaznych rodinnych dovodov musim odstupit z tejto skupiny a zial, nebudem moct dovyrabat aktivitky a konkretne gombiky s predlohami. Prave som dokonila dve vymeny, zial, nemozem dokoncit tuto, aj ked vrecuskove aktivitky su velmi lakave a pre nasu pracu by sa nam zisli. Vyselo to u nas uz na vlasku a bola len otazka casu kedy to vybuchne a uprimne, predcenila som svoje casove moznosti. na gombicky som si nakupila fimo hmotu, laminovacie obaly, ak by sa niekto podujal na vyrobu mojej aktivity tak koli sposobenym problemom rada zadarmo odstupim nakupenu fimo hmotu. este raz velmi ma to mrzi, ale momentalne su mi moje deti prioritou. velmi pekne dakujem vsetkym za pochopenie.
Baby ja chapem vazne dovody pre odstupenie a samozrejme ze rodina zdravie a deti su to naj a na 1.mieste. ale nemala by odstupujuca maminka pohladat za seba nahradu. Ved predsa kazda z nas nakupila material,stoji to dost. Pipleme sa s 20kuskami tak myslim ze by to bolo fer. Asi sa na mna nahnevate ale tak to citim ja.
@mravvcek jasne a hlavne @fufina1 s tou som vo vmene ked sme do minuleho piatku mai odovzdať balík a doteraz tam nie je a ani nekomunikuje čiže za touto mi veru luto nebude nech ide bola ešte v jednej vymene a aj tam s nou maly neskutočne problemy a dohadovačky... ja viem možno som hnusna ale ked napiše v noci o 1 hod sem a do našej temy čo tam ma100 upozornenín že ked je balík nič je to divne...
čiže Milá @fufina1 čauky a už sa do vymen nezapajaj ked nemáš čas komunikovať a robiť prepracované aktivity a hlavne ich aj poslať.....:(
@iivkaa1 Ivka vidiš to naš balik nebude mne dnes balík pošli
@mravvcek aj ja ko vadí to aj mne ale uprimne som rada že ona myslím iba fufina že samam odišla lebo som vytočena s tej druhej vymeny
@maryennn1ti mi robíš proím ta bludisko alebo to čo je nprvej fotke tie tvary? lebo mam s toho gulaš dakujem
Baby tak zacinam byt touto vymenou znacne znechutena. 😠 ako ked sa rozhodnem do takehoto niecoho zapojit tak podla mna treba ratat s tym ze sa mozu vyskytnut nejake prekazky ale pocit zodpovednosti voci ostatnym 19 babam by mi nedal odstupit. 😒 myslim ze po tejto skusenosti je to tu moja posledna vymena. 😔
@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja @janulka111 ahojte, pre istotu este raz pisem, ze budem robit aktivitu, ktoru mala robit miskanasa, tj. srobovanie vrchnacikov a nie aktivity, ktore boli v mojom fotoblogu, za ktore par z vas aj hlasovalo...aby potom nebol niekto neprijemne prekvapeny...
@lucka23 presne tak. Sledovala som tu vymenuc.1. Baby nadherne komunikovali radili podporovali a tato druha je hrozna. Neviem cim to je ja len dufam ze to dotiahneme do konca. Pretoze mam zabaleny balik s aktivitami. Robila som v predstihu lebo som vedela ze bude velka noc a budem mat ine povinnosti. Snad to nepojdem predavat na blsak 🙂
@lucka23 presne tak musí kaža zvážiť ked sa hlasi na čo má a na čo niejasne može sa vyskytnuť vážna choroba alebo niečo čo sa da pochopiť ale len tak kvôli tomu že nemám čas komunikovať je debilita... ale ja som v podstate rada že tato odstupila lebo teraz čakame na balík od nej už 4 den a nič a pochybujem že pošle a to vypisovala ako robí každej oby dve aktivity tak som sa bala že s tymi gombíkami by to tak rovnako dopadlo aj ked aktivita pekna....🙂@mravvcek
@fada, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja @janulka111
Ahojte, chcem sa opytat, chcete aby sme ostali len my, alebo sa k nam prida este jedna mamina,aby nas bolo 20??? Napisala som,ci sa niekto neprida.....No ak,nie, ostane tak ako sme? 🙂

@fada aj ja si prosim sroubovanie, to miesto miskanasa?
@zuzu122 nadherne si to urobila - prosim ta, to si kupila v akych formatoch? takze mi pojde z toho vystrihnut ta pavucina? odporucas? pojde to tie zarezy na kruhu robit noznickami? dakujem ti velmi pekne 🙂
ktoru konkretne mas ty? http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/0/0/3...