Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
pre dalsich na inspiracie asi som nasla to co niekto tu hladal a kreslil farebne kruhy na gombiky tak nech sa paci, este ma zaujali aj hmatove pytliky, a este pre mna by som chcela poprosit vymenit tu moju tretiu aktivitu palicky lepiace za tie farebne cestovinky na navliekanie - mna to strasne laka 🙂 a uvidime ci sa odhlasuje ...
@gega @danjelca @lululaila @lenny @fufina1 @mimolit @moninka1 @barbora21 @lucka23 @majusqwa @tinka_21 @branki @nicicka @josenka @praznakova @brulinka @stormie @nufanek ktorá este nemáte vybrate aktivity tak ma napadlo napriklad ušiť nejakú budku pre psíky, povystrihovat psiky z filcu a davat havkov do domceka, alebo nejakú zvukovú hračku vyrobiť, poprípade z ponožiek vyrobit maňušky na ruku a hodit nejaký príbeh k tomu, alebo zalaminovat obrázky detských zvieratiek a jednemu bude chýbat ucho, druhému nos, tretiemu usta....a miesto týchto castí tam bude suchý zips a budu mat priradit nastrihane zvyšné časti tomu zvieratku, ktoremu to chýba....alebo aj v inšpiráciách su tie lekárske farebné paličky s magnetickou fóliou, podla mna deti by zaujalo aj hranie s tými paličkami a magnetovat ich🙂

@miskanasa Trošku som sa asi stratila 😉 Každá vyrábame jednu aktivitu alebo viac? Že či tie dve aktivity o ktorých píšeš vyššie "lululaile" (@lululaila) sú ešte len ako návrhy, z ktorých sa bude vyberať alebo hotové ktoré sa budú robiť. Aby som vedela, či teda môžem počítať s"kŕmením zvieratok" zatiaľ, alebo prípadne, či si mám ešte hľadať niečo iné 🙂 Ďakujem a prepáč za zmätky 🙂