icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

tinka_21
11. dec 2013

@miskanasa Trošku som sa asi stratila 😉 Každá vyrábame jednu aktivitu alebo viac? Že či tie dve aktivity o ktorých píšeš vyššie "lululaile" (@lululaila) sú ešte len ako návrhy, z ktorých sa bude vyberať alebo hotové ktoré sa budú robiť. Aby som vedela, či teda môžem počítať s"kŕmením zvieratok" zatiaľ, alebo prípadne, či si mám ešte hľadať niečo iné 🙂 Ďakujem a prepáč za zmätky 🙂

brulinka
11. dec 2013

pre dalsich na inspiracie asi som nasla to co niekto tu hladal a kreslil farebne kruhy na gombiky tak nech sa paci, este ma zaujali aj hmatove pytliky, a este pre mna by som chcela poprosit vymenit tu moju tretiu aktivitu palicky lepiace za tie farebne cestovinky na navliekanie - mna to strasne laka 🙂 a uvidime ci sa odhlasuje ...

miskanasa
autor
11. dec 2013

@stormie nemáme z toho nejaký obrázok?

miskanasa
autor
11. dec 2013

@tinka_21 super, idem ti ich hodit do albumu, skus sa pokukat este po niečom, aby sa dalo vyberat..ale osobne si myslim že toto bude mat uspech

miskanasa
autor
11. dec 2013

@tinka_21 no ako som už písala, bolo by super, keby kazda mamina navrhla aspon 2 aktivity a v tom mojom albume ked si urobis kuk tak napriklad ja tam mam 3 aktivity, ale ty das hlas len jednej, a ta ktorá budemat najviac hlasov ked vsetci dohlasuju, tak ta bude vyribená🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@brulinka ok. idem vymenit🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@gega @danjelca @lululaila @lenny @fufina1 @mimolit @moninka1 @barbora21 @lucka23 @majusqwa @tinka_21 @branki @nicicka @josenka @praznakova @brulinka @stormie @nufanek ktorá este nemáte vybrate aktivity tak ma napadlo napriklad ušiť nejakú budku pre psíky, povystrihovat psiky z filcu a davat havkov do domceka, alebo nejakú zvukovú hračku vyrobiť, poprípade z ponožiek vyrobit maňušky na ruku a hodit nejaký príbeh k tomu, alebo zalaminovat obrázky detských zvieratiek a jednemu bude chýbat ucho, druhému nos, tretiemu usta....a miesto týchto castí tam bude suchý zips a budu mat priradit nastrihane zvyšné časti tomu zvieratku, ktoremu to chýba....alebo aj v inšpiráciách su tie lekárske farebné paličky s magnetickou fóliou, podla mna deti by zaujalo aj hranie s tými paličkami a magnetovat ich🙂

nicicka
11. dec 2013

@miskanasa tie zvieratka s chybajucimi castami tvare su super napad 😉

miskanasa
autor
11. dec 2013

@nicicka mohol by si to niekto vziat

miskanasa
autor
11. dec 2013

alebo niečo také, pre menšie detičky možno aj zapínanie tých pukacích gombíkov....ako inšpirácia

miskanasa
autor
11. dec 2013

@moninka1 mas to v abume🙂

nufanek
11. dec 2013

@miskanasa tak napadlo mi este toto vrecusko, bud ryza alebo cestovina, len drobnosti by som musela zhrabuvat 🙂 neviem ci by som dostatocne mnozstvo nasla, rovnake by asi neboli

miskanasa
autor
11. dec 2013

@nufanek pridávam ti to

nufanek
11. dec 2013

@miskanasa este najdem obrazok na ponozkove manusky a mozes mi to tam hodit a nejaky obrazok na pripinanie tych casti tela zvieratkam nemas? Dik

nufanek
11. dec 2013
nufanek
11. dec 2013

@miskanasa 🙂

lululaila
11. dec 2013

Este ma napadla duha a tangram myslite, ze s nim bud vediet pracovať aj take malé deticky ?

moninka1
11. dec 2013

@miskanasa tu hmatovu knizku som myslela nieco taketo ... prosim pridaj mi to do albumu

moninka1
11. dec 2013

@miskanasa hmatova kniha

moninka1
11. dec 2013

@miskanasa este mi prosim pridaj do albumu retaz z filcu - spajanie pomocou sucheho zipsu

josenka
11. dec 2013

@lululaila Dúha je super, ale tangram ešte asi nie.

moninka1
11. dec 2013

@miskanasa vymenis prosim ta fotku pri mojej gombikovej aktivite ? na tejto je jasne, ze to moze byt aj priradovanie farieb, ale ak by bol zaujem sravila by som rozne tvary, aby sa to dalo vyuzit aj neskor

moninka1
11. dec 2013

nechcel by niekto robit aj prevliekacku?

nufanek
11. dec 2013

@moninka1 si ma s tou knihou predbehla 🙂 myslim, ze som ju vkladala v rovnakom case, ale som ju nepotvrdila, je super, ja som za 🙂

moninka1
11. dec 2013

este toto by bolo zaujimave pre inspiraciu (foto je od @breky)

breky
11. dec 2013

@moninka1 baby na vymenu je to dost narocne 🙂 ak sa nato podaktora odhodla klobuk dolu

moninka1
11. dec 2013

este inspiracia na prevliekacky

moninka1
11. dec 2013

@miskanasa pridas mi este do albumu prosim sensory ballons

miskanasa
autor
11. dec 2013

@lululaila myslím že este je na take skoro🙂

miskanasa
autor