Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@moninka1 inšpirácia pre teba, reťaz z filcu ale rôzne zapínania, možno by sa dali skombinovať aspoň dve 🙂 (foto som si požičala z albumu tu na MK od nejakej maminy, bohužiaľ už dávnejšie,a nenapísala som si od koho, tak sa vopred ospravedlňujem mamine, že porušujem autorské práva, a vyzývam ju, ak svoju fotku spozná, nech sa kľudne podpíše 🙂 Ďakujem za pochopenie 🙂 veď si tu predsa pomáhame navzájom 🙂 )
Pripájam ďalší návrh na aktivitku, ktorú som vymyslela. Niečo ako vkladačka podľa tvarov, ale s tým že by to bolo vyrobené z farebných špongií, napr. 4 kocky a v nich 4 tvary, s tým že by do modrej kocky nemusel ísť modrý tvar, napr. krúžok, ale bol by zelený. a zelená by bola kocka na iný tvar zase, takže by sa dali trénovať aj farby zvlášť, aj tvary zvlášť. Dúfam, že sa rozumieme, ak nie, napíšte, dotazy zodpoviem.
(Na obrázku, klasické drevené vkladačky/puzzle na tvary, vpravo farebné špongie z ktorých by sa to urobilo)
Ahojte,mozme sa este pridat?
A ešte jeden nápad, hmatová knižka s číslami ale s tým, že napr. obrázky by mohli byť jednoduchšie, aj čiernobiele a neskor by z toho bola omaľovánka, a čísla by boli hmatové z rôznych materiálov (napr. látka, filc, šnúrka, stužka, atď.)
(vyrobila @nenocka, obrázok som si požičala z albumu @lenusskaa)
@ihrisko2009 už sme plní, ale budes druhá nahradníčka🙂
Dakujem@miskanasa. Pripadne mi nevies poradit nejaku otvorenu skupinku, na veku nezalezi?
@ihrisko2009 neviem:(
@ihrisko2009 Skús tuto u nás https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-pre-2-3-rocne-deti-2/ , dohadujeme sa akurát, šéfka je @barbora21, ale obávam sa, že zatiaľ by si bola tiež len náhradníčka.
pekne aktivity nam pribudaju do albumu.. davajte hlasy a ked sa niekde dopracujeme k vacsine (asi 11 )od hlasov od nasich skupinkovych mamiciek tak by bola aktivita odhlasovana a ostatne aktivity od tej mamicky by mohli ist do inspiracii alebo by si ich mohla vziat do svojich moznosti ina mamicka ktora este nema vybrane ... niektore maminky tam maju viac superaktivit tak skoda by bola z nich len 1 pouzit ... 😉
Baby ja ešte nemám vybrané ale TUHO rozmýšlam!Rátajte so mnou!

@miskanasa co miesto balonikov? som nepochopila...