icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

moninka1
11. dec 2013

@miskanasa co miesto balonikov? som nepochopila...

tinka_21
11. dec 2013

@moninka1 inšpirácia pre teba, reťaz z filcu ale rôzne zapínania, možno by sa dali skombinovať aspoň dve 🙂 (foto som si požičala z albumu tu na MK od nejakej maminy, bohužiaľ už dávnejšie,a nenapísala som si od koho, tak sa vopred ospravedlňujem mamine, že porušujem autorské práva, a vyzývam ju, ak svoju fotku spozná, nech sa kľudne podpíše 🙂 Ďakujem za pochopenie 🙂 veď si tu predsa pomáhame navzájom 🙂 )

tinka_21
11. dec 2013

Pripájam ďalší návrh na aktivitku, ktorú som vymyslela. Niečo ako vkladačka podľa tvarov, ale s tým že by to bolo vyrobené z farebných špongií, napr. 4 kocky a v nich 4 tvary, s tým že by do modrej kocky nemusel ísť modrý tvar, napr. krúžok, ale bol by zelený. a zelená by bola kocka na iný tvar zase, takže by sa dali trénovať aj farby zvlášť, aj tvary zvlášť. Dúfam, že sa rozumieme, ak nie, napíšte, dotazy zodpoviem.
(Na obrázku, klasické drevené vkladačky/puzzle na tvary, vpravo farebné špongie z ktorých by sa to urobilo)

tinka_21
11. dec 2013

A ešte jedna, s farebnými drôtikmi (neviem odhadnúť kedy by to vekovo detičky mohli zvládnuť, ale nie je to nič zložité. Ohýbanie a ukladanie drôtikov podľa predlohy, s tým že buď by boli takého jednoduché, alebo by sa dali urobiť aj trošku zložitejšie na rôzne obrázky, napr. domček.

moninka1
11. dec 2013

@tinka_21 dakujem za typ, je to super. mne prislo pre male deticky vhodnejsie len pouzitie sucheho zipsu, ale ked by ste chceli tuto alternativu, tak nemam problem ;)

miskanasa
autor
11. dec 2013

@moninka1 mas v albume 5 aktivít teraz.niektoré mam vymazat?🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@lululaila pridávam ti aj t duhu

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte,mozme sa este pridat?

tinka_21
11. dec 2013

A ešte jeden nápad, hmatová knižka s číslami ale s tým, že napr. obrázky by mohli byť jednoduchšie, aj čiernobiele a neskor by z toho bola omaľovánka, a čísla by boli hmatové z rôznych materiálov (napr. látka, filc, šnúrka, stužka, atď.)
(vyrobila @nenocka, obrázok som si požičala z albumu @lenusskaa)

ihrisko2009
11. dec 2013

Toto som robila pre krpcov cez vikend. Su starsi,ale urcite najdeme aj nieco pre tych najmensich. Napriklad tie nanuky - triedenie podla farieb pripojim.

ihrisko2009
11. dec 2013

Priradovanie farieb

miskanasa
autor
11. dec 2013

@tinka_21 tie dve aktivitky ti mam pripisat k tomu krmenie?

miskanasa
autor
11. dec 2013

@ihrisko2009 už sme plní, ale budes druhá nahradníčka🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@tinka_21 mam v tom chaos, tak mi prosím napíš čo ti mám este pridat k tomu krmeniu medzi tvoj výber 😎

tinka_21
11. dec 2013

@miskanasa Pridala som ďalšie 3 aktivity, ktoré mi napadli. Číslo jeden je u mňa stále "kŕmenie zvieratiek" 🙂 Môžeme ich dať do albumu, či sa to nejak ešte musí odsúhlasiť?

tinka_21
11. dec 2013

@miskanasa Aha dobre, tak ešte tie tvary zo špongií a drôtiky 🙂 Knižku nechám ako inšpiráciu. Ďakujem 🙂

ihrisko2009
11. dec 2013

Dakujem@miskanasa. Pripadne mi nevies poradit nejaku otvorenu skupinku, na veku nezalezi?

miskanasa
autor
11. dec 2013

@ihrisko2009 neviem:(

nufanek
11. dec 2013

@miskanasa chcem ta poprosit, tie vrchnaky mi zrus, ked niekto chce, daj do inspiracii, bude treba aj laminovat a neviem ci budem mat laminovacku

josenka
11. dec 2013

@ihrisko2009 Skús tuto u nás https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-pre-2-3-rocne-deti-2/ , dohadujeme sa akurát, šéfka je @barbora21, ale obávam sa, že zatiaľ by si bola tiež len náhradníčka.

lucka23
11. dec 2013

@nufanek @miskanasa ja by som tie vrchnaky vzala. 🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@lucka23 super a nechces si zobrat aj tu aktivitu ku ktorej nemam obrazok?🙂 na kartickach mas zvieratka a chyva im nis, oko, alebo usta...a miesto toho tam mas suchy zips a priraduhes potom casti zvieratkam...tie casti by boli z filcu....

barbora21
11. dec 2013

@miskanasa ahoj, ja sa aktivity nezucastnim...co som pozerala navrhy tak vacsinu mame takze to by sa mi neoplatilo.

miskanasa
autor
11. dec 2013

@barbora21 v poriadku.posuniem miesto inej 🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@iivkaa1 tak uvolnilo sa miesto🙂

brulinka
11. dec 2013

pekne aktivity nam pribudaju do albumu.. davajte hlasy a ked sa niekde dopracujeme k vacsine (asi 11 )od hlasov od nasich skupinkovych mamiciek tak by bola aktivita odhlasovana a ostatne aktivity od tej mamicky by mohli ist do inspiracii alebo by si ich mohla vziat do svojich moznosti ina mamicka ktora este nema vybrane ... niektore maminky tam maju viac superaktivit tak skoda by bola z nich len 1 pouzit ... 😉

iivkaa1
11. dec 2013

@miskanasa to fakt? 🙂 preco maminka odisla ??? supeeeeeer, co je volne?

danjelca
11. dec 2013

Baby ja ešte nemám vybrané ale TUHO rozmýšlam!Rátajte so mnou!

miskanasa
autor
11. dec 2013

@iivkaa1 vacsinu aktivitiek uz ma....v mojom albume Inspiracie su nejake volne...tak skus kuk🙂

miskanasa
autor
11. dec 2013

@danjelca jasnacka🙂