Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@tinka_21 Ahoj, aktivitka je veeelmi pekna.. 🙂
a aj pre mna moze byt 3. navrh.. 🙂
@iivkaa1 , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @branki , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111, @delide
Kočky, ste úžasné! 🙂 Ďakujem za pochopenie, a veľmi sa teším, že návrh č.3 prešiel 🙂 Ak sa teda niekto nevyjadrí k tomu ešte negatívne, tak to beriem že ste mi to odsúhlasili 🙂 Som sa trošku bála, aby ste sa nehnevali alebo si nemysleli, že si chcem uľahčiť robotu alebo čo, práve naopak, keď už tak aby to bolo poriadne a podľa predstáv, a hlavne aby sa s tým drobci mohli vyhrať, a nie zlostiť sa nad tým alebo to rovno hodiť do kúta 🙂
Takže teda, kartičky pre vás pripravím tak aby ste si ich už len mohli zviazať, všetky kartičky sú zalaminované pre väčšiu trvácnosť, materiály na hmatových kartičkách (tiež zalaminovaných) budú prilepené lepiacou pištoľou alebo obojstrannou páskou,a budú po dve dierky 🙂
Inak, s posunom termínu nemám problém, som za 🙂 Aspoň nebudem stresovať po večeroch 😀
@iivkaa1 , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @tinka_21 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111, @delide
Ahojte tak hlasim sa s protypom. Na prvom obrazku su kocky, ktore dostane k dispozicii. Su malovane lazurou, aby decka videli aj strukturu dreva, ked uz som pouzila tento material a zalakovane. Dostanete ich v pocte 10 ks.
Na dalsich foto su predlohy. Budu 15 ks co sa tyka tvarov. Avsak budu obojstranne. Medzi ne dam samozrejme papier aby nepresvitali. 7 z nich budu farebnych, ked to budem stihat. (na tom sa este pracuje, neskor pridam foto).
Kedze sa predlzil termin, tak pridam este karticky na pocty. Ulohou bude postavit z kociek vezu podla cislice a farieb na predlohe. Budem farbit rucne farbickami, nakolko uz nemam moznost tento mesiac farebnej tlace. Kto chce bezfarebne predlohy, tak nech mi napise do IP.
Vsetky predlohy budu zalaminovane samozrejme.
Takze zhrnutie: aktivita bude zahrnat 10 ks farebnych kociek a 19 ks karticiek. (z toho 12 ks jednostranne, 7 ks obojstranne )
@zvalka no 8 bude volne ulozitelnych, a 7 bude farebnych, cize budu musiet ulozit kocky podla farby. Bezfarebne nechavam ako vyssi level, pre starsie deticky. Principom je uhadnut, kolko kociek sa zmesti do daneho tvaru a keby mali vsetky farebne, tak by to uz nebolo take tazke pre nich. 😉 A vlastne aj pre mensie deticky, na ukladanie podla vlastnej fantazie.
@tinka_21 : tiez som za navrh 3jku, inak aktivitka je krasna, co sa tyka tej hnedej necham to na tebe , olepenie nemusi byt.
@branki : takisto super, uz sa tesime, kocky a drevo obecne, to je nase 🙂
iivkaa1 : ja za to predlzenie som len rada 🙂
@maryennn1 : tiez by som chcela vediet kde by som mohla take kruzky zohnat, vdaka 🙂
@branki @iivkaa1 , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @tinka_21 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
inak mne uz dnes dosiel konecne vsetok material, tak momentalne vymyslam a zostavujem predlohy, snad coskoro hodim aj foto prototypu..
chcem sa opytat si nebude vadit ak budu v jednotlivych sadach drobne rozdiely (kvoli materialu co mi dosiel, niektore tvary su uz hotove, ine budem strihat zo sady A4kovych gum a farieb mam viac nez by som potrebovala). Bolo by to vzdy 10 a 10, takze v jednej polovici budu trebars lupienky kvetu fialove, v druhej modre, v jednej kruzky na motylich kridlach zlte, v druhej cervene- budem sa snazit ,aby farebne boli sady vyvazene..
este som zabudla napisat, ze farebne predlohy samozrejme prisposobim tak, aby sedeli, takze urobim 2 typy..
@iivkaa1
@tinka_21
@delideli
dievčatá objednala som ich zo sashe: http://www.sashe.sk/florista/detail/otvaraci-ko...
@branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @tinka_21 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Ahojte,
tak pre upresnenie, termin sa posunul na 16.5. cize najneskor v ten den poslat balik, aby som cez tyzden potriedila aktivitky a mohla Vam ich poslat 🙂 A myslim,ze krabica staci vo velkosti plienok 🙂 nemame nejake nadrozmerne aktivitky 🙂
A tie,ktore ste z KE, kludne doneste osobne 🙂
Snad je to zrozumitelne :D
@mravvcek : tie kruzky este su, len pod inou linkou, pripadne aj od ineho predajcu : http://www.sashe.sk/handmade?od=najpacivejsich&...
@mravvcek Tie krúžky, čo som dala ja, a sú na obrázku, majú vnútorný priemer 15 mm, vonkajší nejakých 18-19 (možno 20 mm oficiálne), takže 25 by mohlo stačiť, ale neviem ti to takto povedať ☹
Inak našla som krúžky ešte aj tu:
http://materialpretvorilky.sk/index.php?route=p...
🙂
@branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @tinka_21 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @iivkaa1 baby tak moja aktivita na ukazku. mate tam 2 volne haciky napr. na tie zamky ktore bohuzial ja davat nebudem. 😔 lebo ak nechcem kupovat tie najmensie tak vyjdu aj vyse 2€. Je tam 5 druhov zapinani, snad staci 🙂

@iivkaa1 pre mna nie je problem, moze sa posunut.