Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@tinka_21 @mravvcek dievcata, sledujem debatu o kruzkoch🙂 a zrejme viacere ak nie vsetky ich budeme potrebovat, tak mi napadlo ci by sme ich jedna nekupili aj pre ostatnych a potom sa rozratali, nech si nemusime kazda zvlast objednavat. Tinka, co ty na to? Ak by si ich kupila pre vsetkych a peniazky by sme ti poslali v balicku. Nechcem to komplikovat, to je len napad🙂
@branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @tinka_21 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @iivkaa1
dievcata, ukradli mi siaci stroj ☹ . nanuky su vsetky nastrihane, ale usitych ich je len malo, a neviem, kde zohnat nahradny stroj (kupovat ho teraz urcite nebudem). rozmyslam ako to dokoncit ... napadlo mi tavnou pistolou zlepit po kraji filc. vadilo by vam to? myslite, ze to bude drzat (nemam to ako vyskusat, tavnu pistol si musim pozicat alebo kupit)?
@moninka1 Ahoj, nepatrim k vam, ale pozname sa z inej vymeny... je mi velmi luto co sa Ti stalo ☹ Casto robievam s filcom, bez problemov ho lepim lepidlom na textil a drzi to velmi dobre-kupujem bud v galanterke alebo aj vo farbach lakoch. Stoji od 3 do 5e, myslim ze tavna pistol je drahsia-a neviem povedat ako by to drzalo s tym skusenost nemam....
@moninka1 Doteraz som vsetky textilne lepidla mala s takym predlzenym spicom, velmi dobre sa s tym nanasa aj tensia ciarka podla potreby, snad dostanes kupit🙂 Ak nahodou nie, tak aj tu na MK zozenies: https://www.modrykonik.sk/shops/latky-nastroje-...
@branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @tinka_21 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Baby, tak pridavam foto mojej aktivitky. 🙂 Akvarko je prototyp,ci by take mohlo byt, samozrejme bude vystrihnute a zalaminovane ... a trosku krajsie nakreslene, to bolo len tak na rychlo :D cize ak mate pripomienky piste 🙂
Rybky mam uz vystrihnute aj na kockach nalepene mensie rybky 🙂 treba mi uz spravit len to akvarko... Snad sa bude pacit ;) aspon trosku...
@branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @iivkaa1 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Ahojte, dievčatá!
Tak padol tu návrh, že keďže si každá krúžky k aktivite odo mňa pridá sama, a viaceré si chcú kúpiť tie otváracie, tak že by som ich kúpila hromadne ja, aby sme všetky neplatili zbytočne poštovné, a priložila k aktivitke, a vy by ste mi poslali peniažky, buď v balíku alebo kľudne aj na účet, ak by ste chceli. Ja s návrhom súhlasím, a teda dávam ponuku, že tie krúžky pre vás kúpim. 🙂
A svoj návrh ešte vylepším! 🙂 Dnes som bola v meste a vo výrobe kľúčov som sa opýtala, či náhodou nemajú také otváracie .... a mali 🙂 presne tie isté, čo majú aj na nete, a dokonca lacnejšie 🙂 a ešte aj "bez poštovného" 😉
Mali asi po 10 ks z každej veľkosti, ale dohodla som sa s pani že jej zavolám koľko ich potrebujem a ona mi ich objedná.
Veľkosti teda sú:
a) 25 mm vnútorný priemer - cena: 0,23 € / ks (6 ks = 1,38 €)
b) 30 mm vnútorný priemer - cena: 0,25 € / ks (6 ks = 1,50 €)
Vyskúšala som obidva, veľkosťou kľudne stačia tie menšie, ale záleží na vás, ak by ste sa nevedeli rozhodnúť, možem to odfotiť, ale až večer a len cez mobil, lebo som bez foťáku tento týždeň 🙂
Nižšie dám teda tri príspevky a prosím olajkovať jednu z 3 možností:
1) ÁNO, chcem krúžky 25 mm x 6ks
2) ÁNO, chcem krúžky 30 mm x 6ks
3) NIE, nechcem, zoženiem si sama
🙂
Ďakujem za spoluprácu! 🙂
1) ÁNO, chcem krúžky 25 mm x 6ks
2) ÁNO, chcem krúžky 30 mm x 6ks
3) NIE, nechcem, zoženiem si sama
@iivkaa1 a čo keby si to rovno nakreslila na modrý papier? nebudeš ho tam musieť lepiť 🙂 a už by ti bolo veľa nalepiť tam aspoň dve trávy a kameň z papiera? či to už som náročná? 😅 ak by ti to robilo problém, tak ja by som si to dokončila aj sama doma, len mi prosím potom pošli aj laminovaciu fóliu, hmm? čo ty na to?

@tinka_21 myslela som klasicky zamok s klucikom. baby to tam chceli ale aby bol ten kluck dost velky na detske rucky tak taky zamok by ma vysiel aj vyse 2€ a to uz som dost mimo rozpoctu. tak snad nevadi ze dokupi kazda sama. 🙂