icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

branki
12. máj 2014

@maryennn1 krasne to je, ja sa tesim, ze to je take realistickejsie ako z filcu. Moj nemusi velmi tento material, tak dufam, ze ho toto viacej zaujme 😀

maryennn1
12. máj 2014

@branki
@lucka23
@lululaila
@zvalka
@nicicka jokj som rada, že sa páči, tak sa dnes večer pustím do toho 🙂

delideli
12. máj 2014

@maryennn1 : krasa 🙂

delideli
12. máj 2014

Ahojte,tak pridavam aj ja ako by asi mohla vyzerat moja aktivitka :
Prve 2 obrazky su A4 predlohy, magnetky by sa vkladali priamo do nich (predlohy budu zalaminovane). Motylik s kvetom je jednoduchsia- tam ma dietatko okrem tvarovej pomoci aj farebnu, kedze kazdy tvar sa vyskytuje na protilahlej strane kvetu a motylika. Druha s domcekom je zlozitejsia, tam uz vklada len podla obrysu tvaru, preto su tvary,ktore sa na obrazku vyskytuju dvakrat (kruh a stvorec) roznej velkosti.
Treti obrazok su potom predlohy bez vkladania- rozstriham ich na karticky ( a takisto ich zalaminujem) - podla nich si dietatko vysklada obrazok na ploche (plech na pecenie a pod...) .
Posledne 3 obrazky su potom uz len na ilustraciu, ze aj podla vlastnej fantazie sa da vyskladat z magnetiek kdeco ine...(Dlha magnetka hnedej farby z obrazku s domcekom bude mat na sebe 2 kusky magnetickej pasky, aby sa v priapde potreby dala v polovici rozstrihnut a pouzivat napr. ako nohy pre panacika.).
V kazdej sade je teda 20 magnetiek, 2 velke "vkladacie" predlohy a 6 malych "kartickovych". Snazila som sa robit hlavne zakladne tvary (kruh, trojuholnik, stvorec, obdlznik, oval, je tam aj 1 lichobeznik a tvar kvapky na spestrenie 🙂 ), kedze sa jedna o mensie deticky.

iivkaa1
12. máj 2014

@delideli jeeeej,kraaasne to je 🙂 tesime sa 🙂

nicicka
12. máj 2014

@delideli super, paraaada, tesime sa 😉

branki
12. máj 2014

@delideli velmi pekne si to spravila, urcite sa s tym vyhraju aj starsie deticky a aj nasi mensi drobci. Super 😉

maryennn1
12. máj 2014

@delideli waaaw, krásne a super premyslené, už sa na to teším 🙂

branki
13. máj 2014

@maryennn1 @ fada @iivkaa1, @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Ahojte, tak ja finisujem s aktivitou uz iba zalaminovat polku karticiek a nastrihat, karticky s poctami su hotove. Mam na vas jednu otazku. Na kazdej karticke je odkaz na stranku, ci vam bude velmi vadit, ked to tam necham. Kludne sa vyjadrite, mozem to aj odstrihnut, nie je probelm.

zvalka
13. máj 2014

@branki aj ja som to mala na motyloch...kludne to tam nechaj pre mna...to by si musela cele obstrihavat....

zvalka
13. máj 2014

@delideli kraaaaasne, tesim sa 😵

tinka_21
13. máj 2014

@delideli jeeeeeeeeej, super 🙂

maryennn1
13. máj 2014

@branki nechcem ti robiť robotu na vyše, ale ak sa dá, tak ja si tam tú stránku neprosím, ale nemám problém si to odstrihnúť aj sama 🙂

branki
13. máj 2014

@maryennn1 no preto sa pytam, lebo to chcem laminovat, nemam problem to odstrihnut 😉

maryennn1
13. máj 2014

@branki tak ja si prosím odstrihnúť 🙂

kittykittyke
13. máj 2014

@branki ahoj, mne to tam mozes nechat.. vobec mi to tam vadit nebude.. 🙂

kittykittyke
13. máj 2014

@delideli Waw, podla mna to vyzera perfektneee.. uz sa velmi tesim na tuto aktivitku.. 🙂

kittykittyke
13. máj 2014

@maryennn1 Prototyp vyzera suprovo.. a tiez suhlasim s @branki - som rada, ze to vyzera tak realisticky.. 🙂

delideli
13. máj 2014

@branki : mne nemusis odstrihavat, nevadi mi to tam 🙂

delideli
13. máj 2014

@maryennn1 : nadherna aktivitka, velmi sa uz tesim(e) 🙂) (neviem preco som si myslela,ze som sa uz k nej vyjadrila a teraz pozeram,ze nie🙂, asi som mala rozpisane a neodoslala som..)ak by som mohla na ten mail poprosit ako si spominala tie dalsie sucasti,tak to bude super, poslem ti ho do IP..

maryennn1
13. máj 2014

@delideli jasné pošli IP a napíš aj že čo mám poslať, lebo moja hlavička deravá by mohla zabudnúť, IP otvorím až keď budem posielať, aby som na to nezabudla, ok? 🙂

delideli
13. máj 2014

@maryennn1 : ok 🙂

branki
14. máj 2014

tak hotovo 🙂 posielam foto ako to bude vyzerat, ako som spominala, bude to dvojaktivita, na pocty a na priestorovu orientaciu plus aj praca s farbami. Popis pridam samozrejme. Ako som spominala, na pocty bude 11 samostatnych karticiek. na tvary 7 obojstrannych ( jedna strana farebne, jedna strana ciernobiele) a 1 jednostranna karticka. Nakoniec som reklamny odkaz odstrihla kazdemu 😉

iivkaa1
14. máj 2014

@branki kraaasne 🙂 uz sa tesime 🙂 si to malovala rucne,tie karticky? ak ano, tak si sa potom doooost namalovala 🙂

branki
14. máj 2014

@iivkaa1 jj rucne, uz nebolo moznost farebnej tlace tento mesiac, tak som sa vratila do detskych cias 😀 Ozaj balik ti asi donesim az ko koncu mesaica aby ti nezavadzal nie?

iivkaa1
14. máj 2014

@branki ako chces...mozes mi ho doniest hocikedy 😉

branki
14. máj 2014

@iivkaa1 oki tak mozno cez vikend alebo buduci tyzden, este ti napisem do ipcky aby sme sa dohodli kedy budes doma

fada
14. máj 2014

@maryennn1 je to super 🙂. poprosim potom na mail aj tie dalsie sucasti tvare a doplnky. dakujem.

maryennn1
14. máj 2014

@fada a ja poprosím do IP potom adresu 🙂
@branki super prepracovaná aktivita a veru namakala si sa s tým maľovaním 🙂

fada
14. máj 2014

@delideli je to super 🙂. paci sa mi aj ten napad s predlohami pre mensie a vacsie deticky 🙂