Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
Ahojte,tak pridavam aj ja ako by asi mohla vyzerat moja aktivitka :
Prve 2 obrazky su A4 predlohy, magnetky by sa vkladali priamo do nich (predlohy budu zalaminovane). Motylik s kvetom je jednoduchsia- tam ma dietatko okrem tvarovej pomoci aj farebnu, kedze kazdy tvar sa vyskytuje na protilahlej strane kvetu a motylika. Druha s domcekom je zlozitejsia, tam uz vklada len podla obrysu tvaru, preto su tvary,ktore sa na obrazku vyskytuju dvakrat (kruh a stvorec) roznej velkosti.
Treti obrazok su potom predlohy bez vkladania- rozstriham ich na karticky ( a takisto ich zalaminujem) - podla nich si dietatko vysklada obrazok na ploche (plech na pecenie a pod...) .
Posledne 3 obrazky su potom uz len na ilustraciu, ze aj podla vlastnej fantazie sa da vyskladat z magnetiek kdeco ine...(Dlha magnetka hnedej farby z obrazku s domcekom bude mat na sebe 2 kusky magnetickej pasky, aby sa v priapde potreby dala v polovici rozstrihnut a pouzivat napr. ako nohy pre panacika.).
V kazdej sade je teda 20 magnetiek, 2 velke "vkladacie" predlohy a 6 malych "kartickovych". Snazila som sa robit hlavne zakladne tvary (kruh, trojuholnik, stvorec, obdlznik, oval, je tam aj 1 lichobeznik a tvar kvapky na spestrenie 🙂 ), kedze sa jedna o mensie deticky.
@maryennn1 @ fada @iivkaa1, @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Ahojte, tak ja finisujem s aktivitou uz iba zalaminovat polku karticiek a nastrihat, karticky s poctami su hotove. Mam na vas jednu otazku. Na kazdej karticke je odkaz na stranku, ci vam bude velmi vadit, ked to tam necham. Kludne sa vyjadrite, mozem to aj odstrihnut, nie je probelm.
@branki ahoj, mne to tam mozes nechat.. vobec mi to tam vadit nebude.. 🙂
@delideli Waw, podla mna to vyzera perfektneee.. uz sa velmi tesim na tuto aktivitku.. 🙂
@maryennn1 : nadherna aktivitka, velmi sa uz tesim(e) 🙂) (neviem preco som si myslela,ze som sa uz k nej vyjadrila a teraz pozeram,ze nie🙂, asi som mala rozpisane a neodoslala som..)ak by som mohla na ten mail poprosit ako si spominala tie dalsie sucasti,tak to bude super, poslem ti ho do IP..
tak hotovo 🙂 posielam foto ako to bude vyzerat, ako som spominala, bude to dvojaktivita, na pocty a na priestorovu orientaciu plus aj praca s farbami. Popis pridam samozrejme. Ako som spominala, na pocty bude 11 samostatnych karticiek. na tvary 7 obojstrannych ( jedna strana farebne, jedna strana ciernobiele) a 1 jednostranna karticka. Nakoniec som reklamny odkaz odstrihla kazdemu 😉

@maryennn1 krasne to je, ja sa tesim, ze to je take realistickejsie ako z filcu. Moj nemusi velmi tento material, tak dufam, ze ho toto viacej zaujme 😀