icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

fada
14. máj 2014

@branki mne to nevadi...

fada
14. máj 2014

@branki je to super 🙂

moninka1
14. máj 2014

@branki jasi prosimodstrihnut nazov stranky z karticiek, dakujem

branki
14. máj 2014

@moninka1 uz ich mam hotove, a kazdemu som ich nakoniec odstrihla 😉

branki
15. máj 2014

@eliskamoja @lululaila @nicicka @zuzu122
ahojte, tak informativne a aj zo zvedavosti 😀 sa pytam, ako stojite s aktivitami a ako budu vlastne vyzerat? Lebo som uz dlho nepostrehla ziadnu spravu od vas, ostatne tu dost komunikujeme, tak aby sa predislo sklamaniam z predchadzajucich kol, tak aspon paru riadkov k aktivite, vyrobe potesi. Vdaka 😉

lululaila
15. máj 2014

@branki čakala som na autíčka, lebo dopredu som nemohla pripraviť cestu cez vikend dám foto 🙂

branki
15. máj 2014

@lululaila jasne tesim sa 😀 a zvlast na tuto aktivitu, kedze moj je typicky chlap, len auta a helikoptery riesi

lululaila
15. máj 2014

@branki tak to mu pošlem okrem auta aj helikoptéru lebo mi v balení prišli 3 a su navyše 🙂

zuzu122
15. máj 2014

@branki ahoj, ja som svoje hotove aktivitky nafotila uz davnejsie (kuk str. 63) a kedze neboli pripomienky, takto som ich aj vyrobila. Balicek som zatial neodoslala, ak by si chcela predsa nieco vylepsit alebo mas otazky, cokolvek daj vediet cim skor🙂

branki
15. máj 2014

@zuzu122 jeej sorry mi to uslo, krasne su. Ja nechcem nikoho nahanat, len boli negativne skusenosti s tym, ze baby nekomunikovali, aktivity sa poslali a potom velka nespokojnost, tak radsej vydiskutovat ako potom byt nespokojny. Ale k tvojim nemam co dodat, su krasne chobotnicky 😉

branki
15. máj 2014

@lululaila wau to by bolo od teba strasne mile, maly vyskoci z koze. Len helikoptery cely den riesi. Musim mu na tuto temu nejaku aktivitu vymysliet 🙂

kittykittyke
15. máj 2014

@branki @maryennn1 @fada @iivkaa1, @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Ahojte baby, skusala som hladat doma nieco, co by som mohla pouzit namiesto tej vlny na vrecusko..
Kedze ste pisali, ze by ste radsej nieco hrubsie..
No nic vhodne som nenasla.. a stuzka @fada mi prisla tiez tenka.. aspon ta, co mam doma..
A tak mi napadlo, ze uhackujem retiazku z hrubsej vlny..

Prikladam foto, moze to tak ostat?

Snazila som sa to odfotit co najlepsie.. ale kedze je to fotene teraz.. nie za denneho svetla..
Farby su krasne vesele.. aj zlta, aj zelena.. 🙂

V reale to vyzera o dost krajsie.. a ide mi hlavne o hrubku tej maslicky.. urcite to bude lepsie vyzerat na tom vrecusku.. toto je fotene na tom prvom prototype, aby som zbytocne dierky nerobila zatial na ostatnych vreckach..

maryennn1
15. máj 2014

@kittykittyke tá retiazka je super, podľa mňa to takto môže byť 🙂

tinka_21
15. máj 2014

@kittykittyke Mne sa to páči 🙂

kittykittyke
15. máj 2014

@maryennn1 dakujem, tak na vasho sarkana idem rovno urobit takuto retiazku.. 🙂

kittykittyke
15. máj 2014

@tinka_21 super.. takze mozem robit uz aj pre teba.. 🙂

majusqwa
15. máj 2014

@kittykittyke pekne 🙂 ako si ju urobila?

maryennn1
15. máj 2014

@majusqwa to je uháčkované z retiazkových očiek 🙂

kittykittyke
15. máj 2014

@majusqwa Klasika, uhackovana retiazka.. isla som jednou farbou a potom som nadpojila druhu farbu a zakoncila retiazku.. to spajane je schovane vo vrecusku.. je to jeden kus.. pridam foto? 🙂

majusqwa
15. máj 2014

@kittykittyke
@maryennn1 dakujem. netreba, ja to odkukam, ked mi pride balik :D ja len tak, niekedy by sa mi to celkom hodilo na aplikacie

kittykittyke
15. máj 2014
branki
16. máj 2014

@kittykittyke mne sa to tiez takto paci

fada
16. máj 2014

@kittykittyke to je super 🙂

iivkaa1
16. máj 2014

@kittykittyke kraaasne....🙂

kittykittyke
16. máj 2014

@fada ahoj, prosim ta, potrebujes este uzavery? zopar by som ti este vedela poslat... moze byt aj z krabickoveho litroveho relax dzusu?

delideli
16. máj 2014

@kittykittyke : aj mne sa taka paci 🙂

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

AHOJTE, KED BUDE DALSIA VYMENA, RADA BY SOM SA PRIDALA. DAKUJEM

zvalka
18. máj 2014

dievcata, skusala som aj tento motuzok a paci sa mi este viac, take prirodnejsie to je. tak by som dokupila tento aj, ten biely mam na 4ks, a toto mam na 10ks a dokupim na zvysnych 6 ks asi tento hnedy prirodny, co poviete? a dam po 5metrov. tiez sa nemota, lebo je taky pevnejsi, tak sa skor vlni, ako mota. takze je v pohode. to s tatianou bolo len ilustracne kvoli spagatiku.

maryennn1
18. máj 2014

@zvalka mne sa páči asi viac ten biely motúzik 🙂

zvalka
18. máj 2014

@maryennn1 spravim 4 ks z bieleho a dam ti tu s bielym 😉 inak uvidite, ako sa vam aktivitka osvedci, mozno niekto bude chciet este dlhsi a si vymeni, to sa da. ja si necham asi tento prirodny 🙂