Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@eliskamoja @lululaila @nicicka @zuzu122
ahojte, tak informativne a aj zo zvedavosti 😀 sa pytam, ako stojite s aktivitami a ako budu vlastne vyzerat? Lebo som uz dlho nepostrehla ziadnu spravu od vas, ostatne tu dost komunikujeme, tak aby sa predislo sklamaniam z predchadzajucich kol, tak aspon paru riadkov k aktivite, vyrobe potesi. Vdaka 😉
@zuzu122 jeej sorry mi to uslo, krasne su. Ja nechcem nikoho nahanat, len boli negativne skusenosti s tym, ze baby nekomunikovali, aktivity sa poslali a potom velka nespokojnost, tak radsej vydiskutovat ako potom byt nespokojny. Ale k tvojim nemam co dodat, su krasne chobotnicky 😉
@branki @maryennn1 @fada @iivkaa1, @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Ahojte baby, skusala som hladat doma nieco, co by som mohla pouzit namiesto tej vlny na vrecusko..
Kedze ste pisali, ze by ste radsej nieco hrubsie..
No nic vhodne som nenasla.. a stuzka @fada mi prisla tiez tenka.. aspon ta, co mam doma..
A tak mi napadlo, ze uhackujem retiazku z hrubsej vlny..
Prikladam foto, moze to tak ostat?
Snazila som sa to odfotit co najlepsie.. ale kedze je to fotene teraz.. nie za denneho svetla..
Farby su krasne vesele.. aj zlta, aj zelena.. 🙂
V reale to vyzera o dost krajsie.. a ide mi hlavne o hrubku tej maslicky.. urcite to bude lepsie vyzerat na tom vrecusku.. toto je fotene na tom prvom prototype, aby som zbytocne dierky nerobila zatial na ostatnych vreckach..
@kittykittyke tá retiazka je super, podľa mňa to takto môže byť 🙂
@kittykittyke Mne sa to páči 🙂
@maryennn1 dakujem, tak na vasho sarkana idem rovno urobit takuto retiazku.. 🙂
@tinka_21 super.. takze mozem robit uz aj pre teba.. 🙂
@kittykittyke pekne 🙂 ako si ju urobila?
@majusqwa Klasika, uhackovana retiazka.. isla som jednou farbou a potom som nadpojila druhu farbu a zakoncila retiazku.. to spajane je schovane vo vrecusku.. je to jeden kus.. pridam foto? 🙂
@kittykittyke
@maryennn1 dakujem. netreba, ja to odkukam, ked mi pride balik :D ja len tak, niekedy by sa mi to celkom hodilo na aplikacie
@majusqwa aby si nemusela cakat 😉
@kittykittyke mne sa to tiez takto paci
@kittykittyke to je super 🙂
@kittykittyke kraaasne....🙂
@fada ahoj, prosim ta, potrebujes este uzavery? zopar by som ti este vedela poslat... moze byt aj z krabickoveho litroveho relax dzusu?
@kittykittyke : aj mne sa taka paci 🙂
AHOJTE, KED BUDE DALSIA VYMENA, RADA BY SOM SA PRIDALA. DAKUJEM
dievcata, skusala som aj tento motuzok a paci sa mi este viac, take prirodnejsie to je. tak by som dokupila tento aj, ten biely mam na 4ks, a toto mam na 10ks a dokupim na zvysnych 6 ks asi tento hnedy prirodny, co poviete? a dam po 5metrov. tiez sa nemota, lebo je taky pevnejsi, tak sa skor vlni, ako mota. takze je v pohode. to s tatianou bolo len ilustracne kvoli spagatiku.

@branki mne to nevadi...