icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

moninka1
3. jún 2014

@iivkaa1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada

dievcata, tie co dostanete polotovar, ako kompenzaciu posielam o nanuk navyse (cize aj tu farbu, co ste pisali ako nahradnu) @fada @darlicka @lululaila

kittykittyke
3. jún 2014

@moninka1 Takze pre mna mas zosite teda?? 🙂
Kedze v predoslej sprave si ma neoznacila, ze dostanem polotovar..
A ak je tomu tak, tak potom ta poprosim, to co malo ist zosite pre mna, tak to posli pre @slniecko379
- citala som jej prispevok.. tak nech je pokoj v skupinke.. 😉
nech sme vsetky spokojne..
ja si to teda doma zosijem.. 🙂

lucka23
3. jún 2014

@iivkaa1 ozvala sa ti ta eliskamoja?

iivkaa1
3. jún 2014

@lucka23 ahoj nie neozvala sa mi...necitala ani IP...tak neviem....ako to spravime....

mravvcek
3. jún 2014

@kittykittyke zlata 🙂

kittykittyke
3. jún 2014

@moninka1 @iivkaa1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada

Ako tu tak citam, tak @eliskamoja sa neozyva..
Myslienka darovat nase aktivity niekomu je pekna.. fakt.. ALE ja by som tak spravila, ak by som to nemala komu posunut..
No v mojom okoli je tooooolko deticiek, ktore by sarkan urcite potesil, ze ja si v pripade, ze sa @eliskamoja neozve teda moju aktivitu prosim SPAT 🙂
dakujem za pochopenie.. 🙂

lucka23
3. jún 2014

@iivkaa1 tiez si v pripade ze eliska neposle svoje aktivity prosim tu ktora bola urcena pre nu poslat spat. Tiez ju mam kam posunut. Len ma velmi mrzi ze to takto dopadlo. Tato vymena je akasi zacarovana po tej prvej bezproblemovej. ☹ smutne ze sme jej nestali ani za to aby aspon napisala ze odstupuje. 🙄

slniecko379
3. jún 2014

@kittykittyke dakujem,si zlata,ale nechcem mat zosite nanuky na ukor teba 🙂 nechaj si ich 🙂 je mi len luto,ze moninkinu aktivitu dostanu len tie,ktore skor napisali a nie vsetky.dakujem,si zlata 🙂

kittykittyke
3. jún 2014

@slniecko379 joj nieeee.. ja si to mam doma ako zosit.. takze v pohode, nech to posle zosite tebe.. 🙂

@moninka1

mravvcek
3. jún 2014

Aj ja si prosim tak ako som pisala o stranu vpred aktivitu ktora bola pre eliskamoja vratit naspat. Mam to komu podarovat. Ano tiez mam ten pocit prve kolo bolo pozitivne mile usmievave. Toto je od zaciatku zvlastne. Uz nech mame aktivity domka a mozeme sa hrat. Snad do 20teho budu u kazdej z nas. Pretiahlo sa to aj ked z objektivnych pricin u niektorych.

katka159
3. jún 2014

@iivkaa1 čo sa deje eliskamoja neposlala balík a neozýva sa to je ako fufina1 potom aj ja si prosím aktivitu späť dam ju do MC u nas

zvalka
3. jún 2014

dievcata, pracujem na tom teraz po veceroch, ale ked aj vymodelujem tie bruska, den to musi odstat nejaky den podla navodu, potom upiect, a az potom nalepit ocka tavnou pistolou. takze to poslem v pondelok 1.tr. dakujem za trpezlivost.

zuzu122
3. jún 2014

@iivkaa1 Tiez poprosim poslat aktivitu urcenu pre eliskamoja -zvieratka-kto co papa spat

iivkaa1
4. jún 2014

@zuzu122 samozrejma a tvoj balik mi vcera dosiel 🙂

iivkaa1
4. jún 2014

@moninka1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada

Ahojte,
teda ked mi nedojde balik od @eliskamoja, tak Vam poslem naspat jej aktivitku.... teda co ste pre nu spravili.... 🙂 Ok? 🙂

nicicka
4. jún 2014

@iivkaa1 ano, asi to bude najlepsie, ked posles kazdej spat tu jej aktivitu, teda pokial to niektora nebude chciet inak

moninka1
4. jún 2014

@kittykittyke dakujem za milu ponuku, posielam ti zosite a aj @slniecko379 posielam zosite. budem rada, ak budete spokojne. kedze zvalka kvoli vaznym zdravotnym komplikaciam v rodine posiela v pondelok, mam este par dni k dobru, a ani nebudem zdrzovat triedenie do balikov.

delideli
4. jún 2014

@iivkaa1 : ok

moninka1
4. jún 2014

@nicicka takto vyzeraju site nanuky na stroji

moninka1
4. jún 2014

@maryennn1 toto su nanuky, ktore mam nachystane pre teba. ospravedlnujem sa za kvalitu foto.sedy, cierny, zeleny - site rucne "stylom na stroji"

moninka1
4. jún 2014

ukazka nanukov sitych rucne "styl rucne sitie" . lepene vyzeraju vlastne rovnako len bez nite. ospravedlnujem sa za zlu kvalitu fotky.

maryennn1
5. jún 2014

@moninka1 ďakujem, už si s tým nelám hlavu, nanuky vyzerajú super 😉

nicicka
5. jún 2014

@moninka1 super, dakujem za foto 😉

fada
5. jún 2014

@iivkaa1 @moninka1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

ahojte, konecne sa mi podarilo balik odoslat, takze aktivity su na ceste.

zial, nie je to urobene dokonale :(. tie vrchy flias su "len" vlozene do kartonu a zboku, zhora aj zdola prilepene tavnou pistolou a karton je spinkami pripevneny k lepenke. vrchy flias nie su pridrotovane ani inak pripojene. nas prototyp ale stale drzi a maly sa s nim celkom dost hra, tak snad to vydrzi. taktiez farebny papier zial nie je farebne staly a ani vode/mastnote odolny :(. myslela som, ze ked to vytlacim na nalepovaci papier, ze to bude odolnejsie, ale opak je pravdou... aj som sa pokusala o prelepenie priesvitnou lepiacou paskou, ale nakoniec som od toho upustila - asi nie som dost zrucna. radsej som to nechala na vas... prepacte :I.

kazda maminka ma v sacku aktivitu + euroobal + farebnu kopiu podkladu + vlnu (ak by ste si chceli zakryt "lepidlo" - moj synator to ale hned odtrhol, takze som vam to nakoniec len pribalila) + 6 mini nalepiek + darcek).

ivka, pride ti (dufam) trochu vacsia krabica. krabica od pampersiek by sa mi tam uz nezmestila, dokonca ani aktivita pre mna. bola som rada, ze som tam narvala tych 19... a tiez som nedala baliaci papier - mne balik vzali aj bez zabalenia do papiera.
prosim ta porozdeluj aktivity tak, aby ruzovy darcek dostali maninky, ktore maju dievcatka. dakujem.
ps: len prosim neprehadzuj darceky, lebo niekde su k nim pribalene este nejake vrchnaciky, tak aby kazde dietatko malo okrem srobovacieho vrchnacika aj vrchnacik napr. otvaraci alebo zatlacaci/vytlacaci + vrchnacik so strukturou. dakujem velmi pekne.

pekny den prajem

maryennn1
5. jún 2014

@fada si úplne skvelá, že si to dobojovala do úspešného konca, neboj nič, táto aktivita bude suprová a vôbec si si nemusela robiť starosti s darčekmi a pod., už sa veeeľmi teším na šrubovanie 🙂

lucka23
5. jún 2014

@fada klobuk dole ze si to takto pekne dobojovala, tiez sa uz nevieme dockat tejto aktivitky 😵 😵 😵

delideli
5. jún 2014

@fada : vyzera to super a riadne si sa s tym vytrapila, klobuk dole..ked to preslo testom u tvojho drobca, verim,ze to vydrzi dostatocnu dobu..ved ani hracky z obchodu neprejdu kazdym detskym zatazovym testom 🙂 a zo stratami treba pocitat 🙂 konieckoncov nie je to dedicstvo pre buduce generacie ale aktivita pre deticky na vyhratie sa 🙂uz sa na nu veelmi tesime🙂
@iivkaa1 : len poznamocka k tejto aktivitke- my mame chlapceka 🙂

mravvcek
5. jún 2014

@fada uzasne si to zmakla. Urcite ti spadol kamen zo srdca ze uz to je prec 🙂 vyzera to genialne. Fakt klobuk dole pred tebou. Ja by som zdupkala pri prvom zadrheli. Obdivujem ta 🙂

zvalka
5. jún 2014

@ivkaa1 aj my mame chlapceka 🙂
@fada vyzera to super, tesime sa 🙂

tinka_21
5. jún 2014

@fada Za toto ti patrí obrovské "VAAAAAAAU", a "ĎAKUJEM"... na to koľko problémov si s tým mala, si s tým poradila úplne ukážkovo, a s darčekmi si si naozaj nemala robiť starosti, už takto má tvoja aktivitka veľkú hodnotu, už len za to, že si sa s tým vytrápila a dala si si s tým toľko námahy! Takže ešte raz ĎAKUJEME, teším sa na ňu, a moja malá určite tiež... už teraz mi kradne plastové fľaše a šrobuje kade chodí 😀