Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@iivkaa1bola som dnes na poste, tak uz je na ceste do kosic 😉 bol u nas, tak som rada, som sa bala, ze sa uz dakde stratil
@nicicka @moninka1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @janulka111
Ahojte baby,
tak doma mam vsetky baliky, okrem eliskamoja, ta vobec nekomunikuje a neozyva sa, tak nas je teda 19...
No cez vikend nestihnem potriedit baliky, nakolko sme odcestovani, ideme na svadbu, ale v pondelok sa posnazim co najrychlejsie potriedit,aby som mohla v utorok,max v stredu baliky posielat..... prepacte mi to.... dakujem za pochopenie... 🙂
Pekny vikend
@kittykittyke ahoj mozem sa opytat odkial mas tu latku ci co to je ten podklad a aj to slniecko , vtacika co to je? klasicka latka to nie je , ze? a kde to mozem kupit?dakujem
@nicicka @iivkaa1 @nicicka @moninka1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @janulka111 ja by som brala ale až na jeseň skorej nie odovzdanie tak polka oktobra lebo teraz mam 2 mes decka doma a dovolenka to nesklbim
Ja pojdem uz iba do starsej vymeny, takze ja sa urcite nezucastnim.
Ved mozeme ostat skupinka a premenovat sa na vrecuskova vymena od 2,5 do 3 rokov
Ani ja sa po tych vecnych odchodoch dalsej uz zrejme nezucastnim 😒

@darlicka ahoj, nie od Teba balik este nemam doma .... 😒