icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

zvalka
22. jún 2014

ahojte, tak asi zajtra sa mozeme tesit 🙂!

kittykittyke
22. jún 2014

@katka159 @nicicka @iivkaa1 @nicicka @moninka1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @janulka111

Baby, nechcem byt ,,agent provokater", aleeee...
Ja uz mam vase balicky domaaaaaaaaaaa.. 🙂 🙂
akurat sme ich s manzelom pozerali, skusali.. a vsetky su suproveeeeeeeeee.. paradne.. ste sa teda namakali..
Spokojna som.. fakt.. az teda na jednu aktivitu, z ktorej som nesmierne, naozaj,nesmierne sklamana, znechutena a ja by som sa toto poslat hambila!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale tak, uvidite vy, ked vam pridu balicky..

A dufam teda, ze s mojim sarkanom budete spokojne.. 🙂

iivkaa1
22. jún 2014

@nicicka ano baliky su na ceste k Vam🙂

tinka_21
22. jún 2014

@iivkaa1 @nicicka @moninka1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @janulka111
Ahojte dievčatá!
Bola som mimo domu tak sa píšem až teraz. Ďalšieho kola sa asi nezúčastním, potrebujem si dať trošku pauzu, ale ak bdue až na jeseň, možno si to cez leto rozmyslím a opäť chytím druhý dych 😉
Ale súhlasím s návrhom premenovať sa, alebo sa presunúť do novej témy a túto prenechať tým, ktoré majú drobcov vo veku ktorý tomu zodpovedá. Lebo bude v tom zmätok, zvlášť pre tie ktoré by sa chceli zapojiť ako nové členky.
Na balíček sa už veľmi teším 🙂
a ešte som Vám chcela napísať komentár k mojej aktivitke - knižka s farebnými kartičkami.
Kartičky s obrázkami a s hmatovými kartičkami na krajoch som nakoniec nechala zoradené podľa farebných kartičiek v strede. V tejto fáze, keď sú ešte drobci malí, to tak je lepšie. Potom keď už budú poznať všetky farby, tak im to môžeme trošku sťažiť a poprehadzovať poradie 😉
A vopred sa ospravedlňujem, ak by ste mali námietky k tomu, že tie materiály nedržia alebo ich vaši drobci hneď odtrhli. U nás držia zatiaľ všetky 😉 Urobila som to najlepšie ako som vedela a mohla, a hlavne s láskou pre všetky naše deťúrence 🙂

zvalka
23. jún 2014

rano zvonil postar s balikom, otvorila som a prebehla len tak pozatvarane a krasne! jaaaaaj sikovne ste velmi 😵

v rychlosti tiez ma jedna aktivitka zarazila no..uvidime, co ostatne povedia.

lucka23
23. jún 2014

@tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @eliskamoja @janulka111 tak aj nam rano doniesol postar balik a po rozbaleni som sa zmohla len na waaaaaaau 😵 😵 😵 😵 vsetky aktivity / teda az na jednu, ktora aj mna sklamala 😒 / su uzasne. takze velke DAKUJEEEEEEM maminky-sikulky 😵 😵 😵 😵

obzvlast chcem podakovat tebe @fada , nakolko viem kolko si s tym mala roboty a komplikacii a o to viac si tuto aktivitu vazim. 😵 vedela som ze u nas to bude top a aj tak je, maly sa hned na nu vrhol a otvara, zatvara do zblbnutia. 😵

katka159
23. jún 2014

@kittykittyke a ktorá ja teda balík ešte nemám

mravvcek
23. jún 2014

Baby ktora aktivita je taka slaba?

lululaila
23. jún 2014

@mravvcek @katka159 moja cestu budem musiet opravit z tej rifloviny to nebol dobry napad lepsia bude pretlacena na a3 tvrdom papieri sama s nou nie som spokojna nie kazdy je zrucny ostatne aktivity su krasne na novej uz pracujem zavesim ju tu a ked bude odsuhlasena tak vam ju vsetkym poslem

fada
23. jún 2014

@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111

už prišiel balík aj nám, vytešujem sa ako malá 😀. kočky ste fakt šikovné "smekám klobouk", aktivity sú krásne prepracované, zaujali aj moju staršiu dcérku (a to má 11 rokov ;) ). fakt, palec hore 🙂 a ďakujeme 🙂

nicicka
23. jún 2014

@kittykittyke
@lucka23
@zvalka mna by to tiez zaujimalo, ktora je slaba, vsak to povedzte narovinu v ramci buduceho skvalitnovania aktivit 🙂

fada
23. jún 2014

@lucka23 ďakujem pekne 🙂, dúfam, že vám aktivitka dlho vydrží 🙂

fada
23. jún 2014

@iivkaa1
ivka, ďakujem za krabicu a papier, za potriedenie tej mojej aktivity, za ochotu prevziať organizáciu tejto skupinky a za jej úspešné dotiahnutie do vydareného konca... 🙂

lucka23
23. jún 2014

@nicicka no mne sa neoaci spracovani tej cesty. Jednotlive kusy k sebe vobecnesedia, je to neobsite, cize sa to para, stred ani poriadne nevidiet , proste podla mna nepouzitelne. 😔 ale citam ze lululaila uz planuje napravu 🙂

zvalka
23. jún 2014

tiez @nicicka som myslela tie cesty od @lulaila . na obrazku, ako to ma vyzerat boli asi 3 kopky cesticiek roznych, a uzke a mne prisli tri velke platy 😒 siroke, ale chvalim auticko, je krasne, kvalitne. ALE---to si mozem kupit aj sama, zmysel vrecuskovej vymeny je niekde inde, nieco vyrobit, co nekupim nikde. ale ked sa planuje naprava, tak uvidime 🙂

branki
23. jún 2014

Vo presne so si myslela, ze tobude tato aktivita. Pretoze o ostatnych SME dost aj komunikovali, Mali SME fotky prototypic,mohli SME sa Ku him vyjadrit. Nehovorim ze sa mamicka nesna Zilaspravit to podla svojich moznosti, ale mozno by sa dalo yimu predist, keby bola snaha viacej komunikovat.na si Muslim, ze komunikacia je najdolez V Takychto vymenach. Ale velmi mocenujem, ze je snaha o napravu, Leno doteraz som sa s gym este nestretla, any mamicka PRI nespokojnosti spavila napravu. Prepacte za chyby pisem z mobilu

lululaila
23. jún 2014

Ťažko mi je označovať lebo som iba na mobile alebo tablete tak hádam to nájde každá tu je zatiaľ maketa cesty este musím ist do nejakej tlačiarne či budú viditeľne farby nakoniec je to a2 aj tak az po komunikácii budem vediet či to moze ostať alebo bude a3 pripadne by som to rozdelila na 2 časti kancelárskeho papiera a nalepila na tvrdý papier aby to bolo a2 moze byt alebo to mam este zmeniť tie farby by som chcela este sýtejšie

zvalka
23. jún 2014

@branki suhlasim presne. skoda, ze sa tu o tom ani raz nediskutovalo... 😔

inak do dalsej vymeny by som sla s tym, ze MUSI byt foto prototypu najskor, a tiez keby sa oznacili aktivity, ze od koho je kazda 🙂 ja som oznacovala na ulahcenie, ze komu dat, ale nie je tam, ze som ja vyrobila. je to mile, ked si otvorim aktivitku a vidim, ze od koho to je, lebo nie vsetky si pamatam nick, ktora co vyrobila 🙂

a @fada, naozaj si to super zmakla, dala som malemu tvoju aktivitku ako prvu a teda krasne sa s tym hrajka 😵 a ten darcek navyse, nemusela si davat 🙂 ako sa s tym hra? este som to neskumala presne 🙂 ale teda, ze si sa neskor pridala a dokazala to takto vychytat a zozbierat tie vsetky sucasti, fakt pochvala. ja si vecer vsetky popozeram a napisem ku kazdej 🙂

zvalka
23. jún 2014

@iivkaa1 ivka, mne chyba jedna aktivitka ☹ od @katka159 ☹ to boli tie tvary na zalaminovane ukladat, ze? som prehladala krabicu, mam aktivit len 18, nie 19 a tuto som hladala, ze kde je, a prave tato nie je - nema ju niekto dvakrat? dakujem

iivkaa1
23. jún 2014

@zvalka prepac...to ma mrzi....urcite to bolo nedopatrenim....:( nehnevaj sa.... Verim ze sa najde..ak nie poslem ti svoju....

zvalka
23. jún 2014

@iivkaa1 jasne, viem, ze to nebolo umyselne ivka 😉 ale tak hadam sa najde niekde, ze ju ma niekto dvakrat 🙂

maryennn1
23. jún 2014

@fada @iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111

Ešte dobre že som nepísala hneď ako som balík otvorila, lebo by som asi tvorkyňu jednej aktivity veľmi zarmútila. Nedá mi ale nepovedať, že také niečo by mi nedalo ani len poslať, prepadla by som sa od hanby a hlavne po tom, čo by som videla tie krásne dielka ostatných žien. Nehovorím, nie každý sme rovnako šikovný a zručný, ale takto prevedenú aktivitu zvládne asi aj trojročné dieťa. Nehnevaj sa @lululaila, ale píšem o tvojej aktivite. To čo si poslala, sa aktivitou ani nedá nazvať, pretože jednotlivé diely do seba nezapadajú, stredovú čiaru nevidno, niektoré sú tenké, niektoré hrubé, popravde ani neviem ako by som to mala poskladať, aby sa s tým dalo hrať. Áno autíčko je možno kvalitné, ale také si vieme kúpiť a to nie je účelom výmeny. Prepáč že ti to hovorím takto priamo, ale ja som sa včera normálne vytočila keď som tvoju aktivitu rozbalila. Myslím, že na vyhotovenie sme mali dosť času a na každej jednej aktivite vidieť ako sa s ňou kočky vyhrali, precízne a pedantne všetko nielen vyrobili, ale aj pobalili, nevynímajúc to, že tu v téme o tom živo diskutovali. Takže ja čakám od teba nápravu (oceňujem, že ju plánuješ), možno to vyznieva odo mňa hnusne, ale je to fér voči všetkým ostatným dievčatám.

Baby a vám ostatným patrí moja veeeeľka vďaka, aktivity sú úúúžasné, fakt ja som ako malé dieťa rozbaľovala jednu za druhou a ochkala a achkala 🙂
@fada ty si to zvládla na jednotku, ozaj nádherná práca, ešte aj tie nálepky, ktorými si polepila vrchnáky...proste nádhera a premyslené do detailu, úžas (P.s. môj manžel asi 10 minút odkrúcal a zakrúcal všetky uzávery 😀 )

fada
23. jún 2014

@zvalka @maryennn1 dakujem pekne 🙂 @maryennn1 si ma pobavila s tym manzelom ;), ale moj je taky isty @zvalka darcekom je magneticky panacik - da sa pripnut na chladnicku, radiator a pod. a tam to zial asi konci. ak mas magneticku flasu, tak mozno bude fungovat ako magnet na pritahovanie magnetickych veci vo flasi...

zvalka
23. jún 2014

@fada aha magnetickyyyy, to som si neuvedomila, vidis 🙂

zvalka
23. jún 2014

dievcata, kazdu som otvorila a pozrela a fakt stracam rec 😵 😵 😵 ste neskutocne sikovneeee 😵 😵 😵 😵 vsetky aktivitky su nadherne, prepracovane, krasne, no rada by som sa s takymito maminkami zapojila aj do dalsej vymeny. len nam bude uz treba taku od 2 rockov, aj od 2,5r v pohode. takze tuto partiu beriem 🙂 🙂 🙂

chcela som kazdu aktivitku zvlast, ale zbytocne, ku kazdej by som pisala rovnako - ze je uzasna 😵

@iivkaa1 teba sa chcem akurat spytat, su tam nejake pravidla? ci? ako sa to hra? krasne rybicky 🙂
a tyyyych mnoho karticiek zvieratiek, to je tiez super, tak tam sa aj rovnake hladaju, aj kreslene/realne zvieratka a tak? priradovacky..

a teda hotova som bola aj z tych tvariciek - uzasne, a tiez zuzu tie karticky ovecka, sliepocka, milene, uzasne,

moninka nanuky super, obsite, hotove, dakujem 😵
mravcek - tie oblecenia, snurka, stipce, krasne, aj cele ako to je uskladnene - ten motuzok natiahnem hocikam a moze vesat?
vankusik robotik super, ze je to obliecka
lucka zapinania super
pizzka, aj tie karticky farby krasne, no vsetko!!! dakujem vam dievcata velmi pekne. snad aj vam sa paci pavucik 🙂

fada
23. jún 2014

@lululaila ja by som radsej prijala format a2 (tj. 4*a4) a urcite so sytejsimi farbami...

kittykittyke
23. jún 2014

Tak baby, kedze uz mate balicky viacere doma.. tak mozem napisat, ktoru aktivitu som myslela..
Je to ,,autodraha“ od @lululaila.. Ked som teraz to slovo pisala, az som sa zasekla, pretoze to je doslova urazka autodrahy to, co som ja osobne dostala..
Aby si @katka159 o com pisem, prikladam foto..
Tak, ako tu uz baby pisali.. Ja osobne som vcera mala sama so sebou sakra problem, aby som sem len slusne napisala, ze s nou niesom spokojna.. a teda boj to bol hrozny..
Pretoze ked som si pozrela vsetky vase krasne aktivity, pocnuc pavucikom, pizzou, obliekanim, knihou atd atd.. nebudem vsetky menovat, pretoze je to zbytocne, vsetky su krasne.. prepracovane.. a o tej aktivite od @fada ani nehovorim.. tak krasne spravena aktivita, ktora si uzila tolko prerabok a problemov.. s tolkymi darcekmi.. az mi bolo luto, ze som vam nieco nepribalila..
Az som dosla na autodrahu.. nie, nebudem to tak volat.. na aktivitu od @lululaila..
Som myslela, ze sa mi to zda.. ze snad chyba nieco.. ze je to rozdelene v dvoch sackoch.. az som si otvorila znova album, aby som videla obrazok na vlastne oci, ze naozaj to tak malo byt..
A teda nemalo..
@lululaila nehnevaj sa.. ale to, co som ja od teba dostala.. to nieje aktivita.. tak ako pisala @maryennn1 nic s nicim nesedi.. ciarky mam na jednom kusku.. ako to mam poskladat?????
Preco si nekomunikovala o aktivite? Ako pise @branki.. @fada prisla ako nahradnicka.. a ta sa teda nakomunikovala az az.. akoby tu bola od zaciatku, dobehla pocet prispevkov v porovnani so stalymi clenkami.. si myslim, ak ho aj nepredbehla.. 🙂
Ja mam doma maleho chlapceka a kedze toto malo vyzerat ako echt super hra pre chlapca.. tak som sa na nu velmi tesila.. no a o to viac som bola sklamana.. je to absolutne nepouzitelne.. a v porovnani s ostatnymi aktivitami, je to TOTALNY, BRUTALNY VYSMECH VHODNY DO KOSA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Totalne ma to sklamalo.. ved toto si musela mat za 5minut urobene pre jednu... A u mna teda nezachranuje situaciu ani to, ze mame auticko.. pretoze zmysel tejto vymeny aktivit spociva v niecom uuuuuplne inom.. ako v tom, kupit nejake auticko.. a poslat ho dalej.. to viem aj ja.. skocit do obchodu a vybavene.. ak by bolo handmade.. to je ina vec..
Tu bola pointa ta draha nie auto.. na nom nezalezi, ake je/ nieje kvalitne..
A k naprave.. nesuhlasim s ostatnymi babami, ze je to super, ze chces urobit napravu..
To MUSI byt tvoja PSIA POVINNOST odskodnit baby.. pretoze ony sa na aktivitach fakt namakali.. niektore sedeli do rana pri tom, aby vsetko nastrihali, ponalepovali atd. atd.
A co sa tyka prototypu.. ja ho nechcem, nechcem ani format A2 ani A3 ani ziadny vytlaceny kancelarsky papier, pokresleny, ci ako to mas v plane tlacit.. ani nic podobne..
Podstatou tejto autodrahy, ktoru si mala dodat bolo (aspon z obrazku to mne vyplynulo), ze ta autodraha bude flexibilna, prenosna, lahko rozlozitelna kdekolvek.. preto ja navrhujem ako material napr. pevny cierny filc.. na ciary pouzit bielu fixu na textil.. ani jedno, ani druhe nieje podla mna extremne financne narocne.. tie baby si to zasluzia.. a v konecnom dosledku deti tiez..
Pretoze ony sa s tym budu hrat.. a pre ne to vsetko robime..

@fada @iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111

Joj, len som sa znova vytocila pri pisani.. ☹

delideli
23. jún 2014

@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli

my sme sa dnes bohuzial s panom postarom minuli a v schranke som nasla len zlty listok..na postu sa dostanem az koncom tyzdna, kazdopadne uz a tesim na aktivitky a vsetkym mamickam dakujem za snahu, cas, nadsenie a vsetko to,co kazda do svojej aktivity vlozila 🙂 som rada, ze som sa mohla zucastnit, kedze to bola moja prva vymena aj ked "nahradnicka", takze som ju "nezazila" celu, ale aspon som priblizne mala moznost zistit o com to priblizne je 🙂 kazdopadne dufam, ze sa mi akotak podarilo aj svojou troskou potesit 🙂 a dufam,ze aj moja aktivitka aspon nieco vydrzi (ja som ju este nemala moznost otestovat na syncekovi, kedze ma len necely rocik)..

iivkaa1
23. jún 2014

@zvalka ahoj....hra sa to tak,ze si rozlozis akvarko a rybky, vezmes kocky obe a hodis....a spadne ti napriklad cervena farba a cislo 4...tak das do akvarka 4 cervene rybky 🙂

katka159
23. jún 2014

delideli @iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli a ja čo ako poštar kde si....:( a ako podla tej fotky je ta autodraha fakt vhodna do koša to by som neposlala ani za nič