Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
delideli @iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli baby prosím vas stal sa problem
@iivkaa1 ti si @zvalke moju aktivitu neposlala má len 18 aktivit a ai niektorá z vas dufam že sa prizna ma od domna 2x moju aktivitu prosím ozvite sa nech sa može to dať do poriadku
Tiez mam len jeden balik od katky co je skoda lebo sme s mirkou susedy tak by sa to lahko poriesilo. Ale verim ze sa najde 😉
@kittykittyke
@lucka23 ok baby vas škrtam zo zoznamu a čo dalšie čo mate balík doma už nemáte tak 2x moju aktivitu priradovanie s machovej gumy
@lululaila
tu som nasla par inspiracii (vid fotky- samozrejme ,ze by dielov nebolo az tolko, mozno by sa pripadne hlasovanim upresnilo (?)..)
tato linka je myslim celkom dobra, tak na nu ev. mrkni-
http://picklebums.com/images/printables/pickleb... - tieto predlohy na jednotlive diely sa daju vytlacit (su uz dimenzovane na A4) a pripadne podla nich potom urobit tie realne, aby sedeli a dali sa pekne spajat...
@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli
Maminky, balicek dorazil uz aj k nam (kazda aktivita v spravnom pocte). Chcem vam vsetkym velmi pekne podakovat za vasu kreativitu, snahu a hlavne cas straveny pri vyrobe. Ste sikovnice. Tak pestry balicek s tak krasne prepracovanymi aktivitami sme este nemali🙂)) Pri rozbalovani sme ochkali cela rodina🙂
Ocenujem zaujem tvorkyne nevydarenej aktivity o napravu, verim ze sa tak aj stane, voci ostatnym by to bolo naozaj naozaj fer!!! pekny vecer
@kittykittyke dakujem pekne 🙂
@lucka23,@maryennn1,@kittykittyke, @fada, @moninka1 baby vás evidujem že moju aktivitu nemáte dvojmo
@zuzu122 aj ti nemáš tuším 2 moje?
pre ostatne
@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, , @darlicka, , @majusqwa, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli
prosím napište sem či moju aktivitu niektorá nemáte dvojmo lebo ivka to nejako zle rozdelila a @zvalka, sa neušlo a ma len 18 aktivit a moja jej chyba foto mojej aktivity je to jedna zalaminovana A4 obojstrana s tými to predlohami a 30 kusosv tvarov k tomu
Moj balik je u ivky, takze neviem u mna aktivita asi nerbude, dostanem sa k baliku az zaciatkom jula
A k tej autodrahe este, nejdem uz kritizovat, myslim si ze tej padlo uz dost. Asi si aj sama autorka vstupila do svedomia a naprava chyby. K materialu, bud filc alebo moze byt aj mpapier ale samozrejme podlepeny kartonom a laminovany. Mne by sa pacilmaj napad s predlohami, ze by si spravila trebars dve A4 s predkleslenou cestou a fungovalo by to ako puzzle. Bola by to taka dvojaktivita. Mohli by si deticky podla predlohy poskladat aj samostatnu drahu. Dolezite je nech tie cesticky su pevne, nie nejka tenka latka a pod, lebo to vydrzi tk na jedno pouzitie.
@zuzu122 @iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli
baby zvalkinu aktivitu nemusíte hladať ivka mi ju poslala späť ale aj ja mma ich len 18 mam nejaké otazky @slniecko379 nemalo byť aj cdčko?
@moninka1 kolko nanukov si posielala nakoniec hovorila si o 6 mam len 5
@zuzu122 Zuzi tvoje chobotnice teda ak si ich robila vôbec nemám
@iivkaa1, ivka prepač ale ako si to triedila teraz ja aby som na svoje nakladi posielala niečo zvalke a mne niekto druhy
@fada supenr aktivita a ešte si pridala nech si spravime aj doma fareber a šnurku a to strašidielko dakujem velmi pekne

@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli
ja este len taku malu "technicku" poznamku- som nahradnicka za fufinu- v zozname pri komentoch pre vsetky mamicky uvadzate este ju namiesto mna, tak som do svojej linky dala aktualny zoznam , jednak nech jej nechodia spravy, ktore uz vlastne nie su urcene pre nu a jednak ,aby som vedela,ak by sa nieco dialo 🙂 vdaka a pekny vecer 🙂