Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@slniecko379 :dakujem,uz sa tesim aj na prvu cast🙂
@slniecko379 asne srst tam mam a je to super asi som si diskusiu nevšimla ale vôbec mi to neva.....🙂 a pošlem ti do IP mail lebo ja s prvej vymeny nemam farmu dakujem velmi pekne
@lululaila vyzera to skvele a s machovky by to bolo celkom faj su aj velke rozmery 50x 70cm tuším a vyde to lacnejšie aspoň u nas v papiernictve ... kebyže takto komunikuješ aj predtým mohlo byť všetko ok... sice je pravda že nam diele k sebe ako tak pasujú a ešte pripomienka k širke autodrahy odmeraj si 2 autička by sa tam vošili lebo to čo si strihala s rifloviny bolo uzské a to auto sa tam nevmesí teda dve vedla seba na každu stranu cesti
@slniecko379 @katka159 @majusqwa @zuzu122 baby ste spokojné s aktivitami odo mňa?
@lululaila @katka159 @zuzu122 @iivkaa1, @tinka_21, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli
Kočky tak ešte raz, ktoré chcete na mail prídavok k tváričkám, prosím píšte mi do IP mailové adresy 🙂 večer pošlem.
@slniecko379 dakujem pekne 🙂
@slniecko379 jeee super, dakujeme za obrazky 🙂
Ženky tie, ktoré ste mi písali IP, už som vám poslala súbor na maily 🙂
Mne stale nic neprislo ☹
@lululaila @katka159 @zuzu122 @iivkaa1, @tinka_21, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli
Ahojte kočky,
tak už aj my máme balíček doma a veeeľmi sa vytešujem! Vykuklo z neho na mňa toľko krásnych vecí 🙂 Všetkým vám ďakujem, a všetky ste šikovné. 🙂 Alebo teda SME ŠIKOVNÉ 🙂 Malá nevedela čo skôr, chcela aj rybičky, aj kocky, aj autíčko, musela som to schovávať, lebo by som to už nedala dohromady takto všetko naraz 😀
Vyčítať nebudem nikomu nič, každá do toho vložila kus zo seba, zo svojej kreativity, námahy, práce a času, a za to každej patrí ĎAKUJEM! 🙂
Ale oceňujem že @lululaila sa posnaží o prevedenie nápravy, viac k tomu písať nebudem.
Chcela by som len malú poznámočku k šarkanovi od @kittykittyke - je to krásne, dôkladne vypracované 🙂 akurát moja malá hneď odtrhla vtáčikovi suchý zips, hneď ako to chytila do ruky. Tak kočky, skôr než to dáte drobcom, prešite si to trošku, aj keď len v rukách. To nie je ako výčitka 😉 ale rada z vlastnej skúsenosti, lebo sa nám to stalo pri viacerých veciach, aj čo som ja robila malej. Keď bol suchý zips len nalepený, tak to hneď odtrhla, ale možno to platí len pri takýchto maličkých kúskock, neviem. 🙂
A ešte by som chcela k peniažkom za krúžky:
Všetkým, ktoré ste mi poslali cez IB alebo v balíku, ďakujem.
Predsa len mi ešte nejaké chýbajú, takže píšem:
@lululaila a @katka159 - vás mám poznačené, že pošlete v balíku, ale pri vašich aktivitkách peniažky neboli
Pošlem vám teda číslo účtu a pošlete cez IB?
@kittykittyke - teba mám poznačenú že pošleš cez IB, ale neregistrujem, že by mi dačo prišlo, možno som prehliadla. Posielala si peniažky? ak áno, napíš mi prosím dátum a ja si to dohľadám.
ĎAKUJEM
@tinka_21 @lululaila @katka159 @zuzu122 @iivkaa1, @tinka_21, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli Baby, balik dorazil a je to nieco uuuuuzasne, krasne no nemam slov. Musim si dat ruku na srdce, ze ta moja aktivitka tiez nebola nejak narocna, ale hadam aspon trochu posluzi a slubujem, ze v nasledujucom kole (ak nejake bude sa naozaj polepsim a vyhram s aktivitkou, ale musim povedat, ze na prvej som sa naozaj namakala). Aj ked neviem ci v prvom kole boli hodnotenia aktvit a niektore tiez neboli bohvieco (teda aspon pre nasu neboli dost vhodne, lebo boli tam male kusky a nevedela co s nimi a uz sa mi to aj postracalo) ale myslim, ze kazda nad tym musela stravit a obetovat svoj volny cas, ktory mohla stravit nejako inak a to sa ceni. Takeze patri Vam moje VEEELKE DAKUJEM 😉
@tinka_21 @lululaila @katka159 @zuzu122 @iivkaa1, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli
Tak mame aj my nas balicek konecne doma a konecne vybaleny. Vsetkym mamickam este raz naozaj VELKE VDAKA, velmi ste nas potesili a ste naozaj velmi sikovne.
Uz len pre poriadok 🙂 doplnim, ze vsetko sedi ako ma- od kazdej mamicky mam po jednej aktivite, nic nechyba, ani nemam nic navyse.
A posledna poznamka uz len k mojej aktivite : jeden z mojich 2 exemplarov sa mi vratil s odlepenou A4 predlohou (priliepala som ju k balicku kvoli tomu, ze som vyrobila 2 farebne varianty, tak aby sa to nepoplietlo). Farebne vsak moje balicky s predlohami sedeli, takze vsetko je v poriadku. Ak by sa vsak nahodou stalo, ze Vam niektorej tvary farebne nesedia s predlohami (najlahsie sa to skontroluje na velkej predlohe s motilikom), dajte mi vediet, poslala by som Vam spravne predlohy aspon mailom (verim ale,ze vsetko bude sediet 🙂)
@tinka_21 @lululaila @katka159 @zuzu122 @iivkaa1, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli Baby balik mame uz aj my doma, konecne som sa k nemu dostala 😉 Aktivitky su uzasne, sikovne ste, dakujeme krasne. @fada dakujeme aj za magnetku, uzavery su u nas zatial naj, vcera maly len srouboval a srouboval aj sa so sesternicou poklbcili trochu o to 😀

@lululaila prisposobim sa vacsine. ocenujem tvoju snahu o napravu, DAKUJEM 🙂