icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

katka159
24. jún 2014

a baby ešte tato aktivita je od koho

fada
24. jún 2014

@katka159 dakujem pekne 🙂

fada
24. jún 2014

@katka159 ta aktivitka je od delideli - skladanie magnetickych obrazkov

katka159
24. jún 2014

@fada aha myslela som si ona bola namiesto fufiny?

katka159
24. jún 2014

katka159 @zuzu122 @iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli

baby prepačte mam 19 dve boli zelené k sebe....@iivka1 ospravedlnujem s zvalke to musím poslať
@moninka1 som čitala že ked šitých tak 5 mam šite tak je to v poriadku....🙂
@slniecko379 neviem či tam to cd malo byť allebo nie?
a baby kto robil namieto gega ten vankúšík ja som akosi mimo alebo neviem môj sin ma največší zažítok myslím straší syn už ho ma na vankušiku dakujeme krasne....🙂

katka159
24. jún 2014

@zuzu122 Zuzi ved ja mam od teba zvieratka čo papaju len som to pozerala len u ivky v albume a tam mi to nesedelo

delideli
24. jún 2014

@katka159 : ta je odo mna.vsetko ok? (dufam,ze som tam nic nepoplietla a predlohy sedia s magnetkami,mala som totiz 2 farebne verzie,ale snazila som sa a kontrolovala som kazdy balicek viackrat)

katka159
24. jún 2014

@delideli ok len som nevedela komu to priradiť lebo u ivky v albume si vôbec nebola

delideli
24. jún 2014

@katka159 :jasne,ok🙂

iivkaa1
24. jún 2014

@katka159 som rada,ze je vsetko ok....normalne som sa zlakla,ze som zle potriedila... a napis mi ip s c.u. a poslem postovne pe zvalku,aby si jej to mohla poslat...sorry...

lululaila
24. jún 2014

@katka159 @zuzu122 @iivkaa1, @tinka_21, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli

Ospravedlnujem sa všetkym snažim sa o rychlu napravu dakujem

sú 2 možnosti
kratšia trasa alebo dlhšia material filc alebo papier

filc krátka trasa
(filc 3,5 mm, 45x70 cm) 41,94 EUR
(filc 1,5 mm, 20x30cm) 11,74 EUR

filc dlhá trasa
(filc 3,5 mm, 45x70 cm) 65,24 EUR
(filc 1,5 mm, 20x30 cm) 15,64 EUR

Neviem ako vydrží ten tenší filc ale ten hrubši je dosť drahý keď som sa nezmýlila vo výpočte.
Papier vytlačená dráha podlepená tvrdým papierom k tomu by mohla byť aj predloha ale iba na 2 A4 to bude malo pracovala som so šírkou cesty 9cm skušala som aj menej ale bolo len zbytočne viac odpadu. Tak mi dajte vedieť, ktoré by sa Vám pozdávalo a či mám robiť tenšie na ukažke je papier ale ešte nepodlepený

fada
24. jún 2014

@katka159 ano, delideli je miesto fufiny, slniecko379 nerobila cd, ale miesto neho pridala srst/perie/kozu... lebo zvuky niektorych zvierat ako napr. korytnacka sa proste neda, moninkine nanuky len ked su site/lepene, tak ich je 5, zuzu122 robila na vyber z 2 aktivit - meduzky/chobotnice, pexeso (hmatove) co kto papa - neviem, ktore si chcela, ivku so zvlakou si uz medzicasom poriesila 🙂 a vankusik robila janulka111... 🙂

fada
24. jún 2014

@katka159 aaaa, az teraz vidim, ze uz si medzicasom vyriesila skoro vsetko, tak akoby som nic nepisala ;)

katka159
24. jún 2014

@fada neva ja som pozerala do albumu ivky a nie miskanasa tam som potom našla všetko a sedelo to tak ako ma zuzu122 som našla až tam lebo sa mi zdalo že chobotničky osm si nekazala.... a teda @janulka111 dakujem za vankušik môjho syna staršieho fascinuje a hra sa s ním a už ho ma na posteli....🙂
@lululaila tak to vyzera už lepšie len neviem či to chcheš tým filcom podlepiť alebo že ako?

lululaila
24. jún 2014

@katka159 nerozumiem tvrdy filc by mohol byt samostatne tensi neviem je pevnejsi ale neviem ci by sa nekrcil po case a papier kancelarsky by bol podlepeny tvrdym papierom aby bol pevnejsi

fada
24. jún 2014

@lululaila ahoj, ja sa materialovo prisposobim vacsine - este som rozmyslala, ze by to mozno nebolo zle aj z machovej gumy, ale pre mna by to kludne mohlo byt aj z podlepeneho papiera, len by som privitala aspon 4 tie "kolena" alebo casti drahy do pismena "L", nech sa ta draha da spojit...

zvalka
24. jún 2014

@iivkaa1 ja si zaplatim postu.netreba moja 🙂

katka159
24. jún 2014

@lululaila tak ten mäkky filcle asi nie to by sa krčilo a zle jazdilo... ani ta machová guma nie je od veci a určite to sprav tak aby s toho bol okruh a jazdilo sa dookola

katka159
24. jún 2014

@zvalka @iivkaa1 baby netreba 0,60e ešte doma mám...🙂

zuzu122
24. jún 2014

@katka159 Katka, ano, teraz som kontrolovala zoznam a ty si mala vybrate zvieratka, tak som rada ze sa to nepoplietlo🙂

delideli
24. jún 2014

@lululaila : tu maju sivu machovu gumu rozmer 20x40cm, kus za 62 centov,skus este pripadne urobit kalkulaciu na toto,ako by Ti to vyslo
http://www.opitec.sk/kreativne-materialy/machov...

delideli
24. jún 2014

@lululaila : alebo rozmer klasicka A4 za 36centov,to vyjde lepsie
http://www.hobby-web.sk/hobby-web/eshop/32-1-Sc...

delideli
24. jún 2014

@lululaila : tu je rovnaka cena,davam len linku /pre pripadne porovnanie postovneho,ak by sa nakoniec rozhodlo pre machovku/
http://www.repromakreativ.sk/18485/machova-guma...

zvalka
24. jún 2014

Mne sa pozdava ta machovka na to najlepsie.lebo tenky filc asi nebude dobry s hruby je drahy

lululaila
24. jún 2014

@katka159 @zuzu122 @iivkaa1, @tinka_21, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli

ak by to mala byť tato verzia ako vyššie baby písali, aby bol z toho okruh tak by machovka stála:

20x40 2mm 30,69 EUR
A4 machovka 2mm 25,92 EUR

može byť konečná verzia okruhu takáto?

lululaila
24. jún 2014

@delideli dakujem velmi pekne už som to prepočítala

slniecko379
24. jún 2014

@katka159 povodne malo byt CD, avsak nakolko by deti tazko rozoznali zvuky zirafy, pandy, ťavy... po verejnej diskusii na MK som zmenila CD za obrazky srsti zvierat a obrazkov mini zvieratiek... ostatne baby suhlasili, nikto mi to nepripomienkoval... asi si sa nezucastnila diskusie. dufam, ze som ta svojou opodstatnenou zmenou nesklamala.
baby, ktore nemate obrazky zvieratiek z prvej vymeny "farma", rozposlem vam ich cez "spravu" 🙂

Inak velmi pekne dakujem za vsetky aktivity, ktore su dokonalo prepracovane a nie su na jedno pouzitie 🙂 mam pocit, ze cim dlhsie som v tychto vymenach, tym viac mi zalezi na kvalite a nie na kvantite 🙂 DAKUJEM VAM 🙂

slniecko379
24. jún 2014

@fada pozeram, ze si odpisala za mna - DAKUJEM 🙂
Musim napisat, ze Tvojou aktivitou si u nas najviac "zabodovala" 🙂 Danko sa mi nevie od nej odtrhnut 🙂 DAKUJEM VELMI PEKNE 🙂

delideli
24. jún 2014

@lululaila : niet za co🙂 mne sa tato verzia paci.materialovo sa ako fada prisposobim vacsine.machovka sa mi zda ok,ale nemam zasadnejsi problem ani s ostatnymi variantami /k hrubk e filcov sa vyjadrit neviem,nemam s cim porovnat/

branki
24. jún 2014

@lululaila tak tato verzia sa mi najvia paci, kludne aj z machovky. Myslim si, ze z toho uz budu mat deticky dosdt moznosti na tvorbu roznych variant.