Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@evkosca na posielanie a triedenie sme sa navrhli ja a @martina646 kedze sme z jedneho mesta a islo by nam to sikovnejsie.to predpokladam este doladime najprv sa musime dohodnut na aktivitach. 🙂
@drobeceklucinka luci, to sme sa navrhli v inej vymene. Snad si to po prvej skusenosti nerozmyslime. Ale nemam s tym problem. Len potom by termin odovzdania tejto musel byt v druhej polovici februara, lebo by sme sa scvokli z balickov a mozno aj nieco poplietli.
@martina646 dúfam, že si to nerozmyslíte 😀 😀 😀
@mima1311, @vmb @moninka1 @lucka16, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777 @evkosca @lindana dievčatá, posledné 2.foto v albume nahodené, prosím o výber aktivít,
pomaly sa môžte pustiť do výroby, termín ukončenia je KONIEC FEBRUARA, balicky si budete spolu s peniazmi na spatne zaslanie roztriedenych aktivit posielat na martina646
ešte prosím, aby sa definitívne vyjadrili aj dievčatá, čo nemajú jasno, či budú vyrábať iba jeden typ aktivity, alebo sa priklonia k tej, ktorá má najviac hlasov,
nejaké otázky, pripomienky?
@mima1311, @vmb @moninka1 @lucka16, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777 @evkosca @lindana osobitne dakujem za ochotu : martina646 a drobeceklucinka , že sa podujali nám to vytriediť a zaslať, čím nám ušetria aj peniažky, keby ste sa na to nepodujali, asi by sme to tu vtedy večer uplne zrušili 😀 dík baby
@emily_666 jeej, veru mas pravdu, ze aj tu sme sa s Luckou ponukli. Ja uz som trochu dopletena. Ale teda ked je termin dokonca februara, ak je to OK.
@martina646 ja osobne suhlasim aby sa balicky posielali az na konci februara a my to roztriedime a poposielame prvy marcovy tyzden.moze byt?
@ emily_666 mame prosim stanoveny rozpocet - cenovy strop na aktiviu, prosim ? v diskusii som to nenasla. rada by som objednala material a mam tam par drahsich veci, tak nech sa viem zariadit. vdaka.
@ajabaja pokiaľ viem, rozpočet sa nestanovil vopred, ked som to tu nechtiac prebrala, tak ma to ani nenapadlo. Ja dúfam, že všetky budú robiť podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia 😀 ja napríklad mám tú filcovú bábiku v ponuke, a teraz som si robila šablonu a bude to podstatne širšia aktivita na oblečenie, obrázok bol len informatívny. Ono je to aj dosť ťažko určiť. Máš nejaký nápad?
@emily_666 v inych skupinach je to 1, 2 max asi 3 eur na jeden kus aktivity. navrhujem podobnu sumu, nie viac. mali by sme to mozno prebrat, kym sa vsetkynepustime do vyroby. co myslis?
rada by som to vedela, aby som s babami prebrala napr. pinzetu, kt. chcem dat ku aktivite. je rozdiel, ci kup kus za 3 eura, alebo 60centov, resp., nekupim ziadnu 😉
@ajabaja@emily_666 podla mna je rozpocet velmi tazko nejako ustrazit...niekto moze mat napr. moznost kopirovat, ci tlacit farebne v praci a teda ho to nestoji nic a niekto sa pusti do takej istej aktivitky a vytlaci to za prasulky...podobne je to s laminovackou, je ine ked ju mas doma a folie si kupis v lidli ako ked to das robit do obchodu...alebo ked ma niekto v rodine stolara tiez moze mat material zadarmo alebo z odpadu... o to podla mna ide... mna by to vyslo vela keby som si zhanala dosku a srubky po kuse...a niekoho kto ma k tomu pristup v nejakej dielni material nemusi stat nic... napr. ja som si vybrala aktivitku s magnetickou paskou... kupovali sme ju za inym ucelom vo velikom baleni a teda je to rozdielna polozka ako keby som sla do papiernictva v meste a kupila si 3 metre....vyslo by ma to ovela drahsie...
@netuska78 jasne, ze sa vsetky snazime spravit to co najlepsie a najvyhodnejsie zaroven 🙂 ja som myslela na to, aby to bolo co najspravodlivejsie, najma co sa tyka veci, ktore naozaj treba kupit (v mojom pripade su to pinzety) ale ak nechcete nastavovat rozpocet, tak ok, ja individualne poriesim s babami veci a snad to bude ok 😉
@mima1311, @vmb @moninka1 @lucka16, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777 @evkosca @lindana kočky, padla tú otázka na maximálnu sumu, čo by mala stáť jedna aktivitka, viete sa k tomu vyjadriť? predpokladám ,že už ked ste dali nejakú ponuku, tak ste to trošku mali premyslené. Nuž ono to ťažko zhodnotiť, @netuska78 v komentári vyššie to naozaj pekne napísala. Ja dúfam, že sa posnažíme všetky a aktivitky budú stáť za to. Ja za seba naozaj neviem zhodnotiť cenu, filc aj machovú gumu som kupovala aj minule, aj teraz mi má prísť nová zásielka kvôli farbám, neviem vopred koľko toho miniem.
Ale k veci, ste za stanovenie maximálnej sumy? ak hej, akej?
čo sa týka pinzetiek, tie napr. nám nie je treba 🙂, ale keď vidím aktivity, ktoré sa tu ponúkajú v duchu som si doma začala pre vás všetky chystať ušiť labyrint s guličkou vo vnútri, aby som sa priblížila cenou k vašim prácam. Malo to byť prekvapenie, ale už je to vonku 🙂. Čo sa týka stropu, je to naozaj ťažkou posúdiť ako to bolo písané vyššie.
@lindana 35 eur na material??? za filc? ufff, tak to je ina palka...to si odkial objednavala? tak vela potrebujes? ci co tam ides este davat? inak filc sa predava aj na metraz napriklad v hobby predajniach ako je rempo...alebo normalne v nejakej galanterke...(resp ciastocne nahradit flisom...ten je lacnejsi)
@emily_666 mno ja neviem, mne sa to zda take cudne, ved niekedy sa robia aj aktivity, ze nad tym stravis osem dni, kym to usijes, vymyslis a urobis to v konecnom dosledku za dve eura pre 10 ludi, ale atd...napriklad je jednoduche nieco kupit a vystrihnut, ale treba aj vymysliet... ja ozaj nejdem prepocitavat cenu za kazdu vec...zrejme nebude vyrovnana za jednotlive aktivity, lebo nemam ani potuchy ako by som vyratala laminovanie, tlac (aj to mozno budem davat robit fotky) atd, proste to dajme tak, ze maximalna kvalita ...a sumu uz nech si urobi kazdy podla svojho, hmmm???
@ajabaja ja som si sice vybrala to druhe, takze to nemam co riesit, ale podla mna tam pokojne mozes dat stipec (taky vacsi) namiesto pinzety...to ta vyjde lacnejsie...kto bude chciet pinzetu ten si kupi...inak u nas v Tescu mali davnejsie vo vypredaji take klieste ci ako to nazvat za 20 centov vo vypredaji...
@emily_666 je naozaj ťažké určiť sumu, ja pod guličky využijem napr. polystyrénové nádobky z polievky, ktoré by som za iných okolností neodkladala a hodila do koša. Guličky a golfové tíčka musím kúpiť. Laminovačku máme doma, ale farebne musím ísť tlačiť do obchodu. Skúsime sa pohybovať okolo 2 € za aktivitu?
@evkosca no veru, ale tak zase nechcem aby to bolo nejake krpate a nepouzitelne. Len si zober napr. tu pizzu, ratam priemer cca 20 cm svetle hnedy korpus, 17 cm pretlak, plus syr, plus salama, olivy, paprika a neviem co este. Ono sa to nazbiera. Ale mne to nevadi, ostanu mi zbytky, zrecyklujem neskor.
A uplne suhlasim s tym co si napisala, cena nieje az tak dolezita, podstatny je napad a prevedenie a v konecnom dosledku vyuzitie.
@evkosca jasne, ze sa to da aj alternativnejsie 🙂 Ja by som nerada poslala aktivitu neuplnu, resp. chcela som to s vami poriesit. kedze princip spociva v prekladani pinzetou, prislo by mi blbe poslat vam to bez nej 🙂
co sa tyka vypredajov, nemam moznost behat po obhcodoch, ale to je moj problem ,ze mozem nakupovat len cez net.. dala som linky na 2 druhy pinziet, su pod fotkami.
@emily_666 @mima1311, @vmb @moninka1 @lucka16, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777 @evkosca @lindana
baby, ja nechcem debatu zahlcovat uvahami o vkladoch, ci uz financnych, alebo casovych. jasne je, ze nam vsetkym ide o dobru vec 🙂
keby som nemala dve deti, tiez presedim cele noci a recyklujem moj "sklad" 🙂 - no to by som asi nepotrebovala aktivity..
mna tie financie napadli len preto, ze pinzetu doma nevyrobim a netusila som ,ze mozu stat 20eur balik a tiez preto, ze v inych skupinach je priblizna suma nieco ako sucast podmienok. nic zle som tym fakt nemyslela. vdaka za porozumenie 😉
@ajabaja v pohode, ved od toho sme skupinka, aby sme si to prediskutovali, radšej teraz, ako neskoro 😉 ja tiež kupujem drahší filc, lebo je kvalitnejší na skladanie, a dlšie vydrží, ako tie lacnejšie verzie. Ono je to fakt ťažko niekedy, čas versus peniaze 😉 Ja dúfam ,že budeme všetky spokojné. 😉
@emily_666. Mame este jedno miesto? Jedna mamicka, co sme spolu v inej vymene by sa este rada pridala.

@martina646 masina mi strajkuje ale mozno by som nieco vymyslela - zajtra ju vyskusam 😉