Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@martina646 vobec mi nevadi lepidlo 😉
ahojte, nestíham sem veľmi chodiť, pozerám, že ste riadne rozbehnuté 🙂
Pridávam aj ja foto pečiatok. Ak vám napadne ešte nejaký (ručne vystrihnuteľný) tvar, ktorý by ste chceli, dajte vedieť, vyskúšam.
Momentálne je to 10 pečiatok + abeceda a čísla z machovej gumy, ktoré budem posielať nenalepené.
Keď budem mať všetky tvary polepené, vrhám sa na druhú aktivitu (farebno-počítací kruh 🙂)
teraz sa to tu posnažím prelúskať a odpovedať komu treba.
@mnique777 Peciatky su OK, len neviem, ci sa bude dobre peciatkovat ta trblietkova machova guma, ci to nie je prilis drsne. Skusala si? A mohla by som ta velmi pekne poprosit, aby si mi poslala cisielka v dvoch farbach (napr cervena a zelena) tak, aby boli parne v jednej farbe a neparne v druhej? A abeceda je ako farebne? Ta by sa mi pozdavala ako mix zo vsetkych farieb, ak by sa ti to chcelo nejako natriedit. Dakujem a snad ti velmi nekomplikujem zivot 🙂 Ale ak nie, nevadi ...
@martina646 tie trblietky postupne opadavaju 🙂 aj červená bola trblietkava a už nie je. Abeceda má rovnaké farby ako čísla. Chcela som to poslať tak, že 1 sada čísiel / písmen = 1 farba, čiže by ste každá dostala 4 farby rôzne, ale môžem to aj namixovať.
@mnique777 uvidis, co napisu ostatne, ale mne by sa to pacilo tak, ako pisem vyssie 😀
Tak, mám aj ja hotovo, už len roztriediť a zabaliť 😉
@martina646, @moninka1, @ajabaja, @lucka16, @drobeceklucinka, @lindana, @emily_666, @mima1311, @dominika911, @netuska78
Aktivita skoro hotová (ešte mi chýba jedna polystyrénová miska a jedno tieňové pexeso) + popis. Môže to takto byť alebo máte nejaké pripomienky? Inak práve som zistila, že sa mi toľko misiek nezmestí do krabice, ktorú som mala prichystanú, ale na druhej strane aspoň nevážia veľa.
@evkosca @emily_666 @vmb @mima1311 @mnigue777 pridavam foto aktivity, ktoru ste si u mna vybrali. Nakoniec som nasla super dozicky, pevne a cenovo vyhodne,ale musela som robit velmi male dierky. Tak sa tam zmesti len fazulka. Tak som ich naplnila fazulkami, hadam nevadi. Este jeden problem som mala. Chcela som robit sovu, ale velmi tazko sa lepila sekundovym a ked som uz mala tri napadlo mi,ze spravim kraba alebo rybu, takze nie je 5 uplne rovnakych aktivit po 5 doziciek. Chce si niektora vybrat vrecuska? Alebo vam je to jedno?
@alicka7 neviem ako budes riesit menovky ci fixou alebo nalepkou, ak fixou tak mne daj len Dominika
dakujem
@dominika911 mne mozes rybku 🙂
@dominika911 mne môžeš dať sovičku, máme doma takú výzdobu a my nie sme nároční 😉
@martina646 @ajabaja @alicka7 @lindana @zuzu122 @netuska78 knizka sa uz rozbieha,ale ide to pomaly, robim to kym maly spi. A dlho mi schne lep. Momentalne cakam na material,ale hadam to stihnem.Zase nebudeto rovnake, lebo niekto ma inac zalepeny spagat, niekto ma iny vlnkovy papier. Kupila som farebny-iny nemali. Niekomu vysla farba tepla niekomu studena....vacsinou studena. Pri strihani alobalu sa mi krutil a islo to krivo....ospravedlnujem sa. Este mi chyba titulna a niekolko stran...chcete aj jednu cistu,ze si tam kazdy nalepi s detmi nieco vlastne? Nedavam popis, nechavam vam vlastnu fantaziu
@moninka1 @lucka16 @drobeceklucinka Tak aj vam pisem spravu, ze som na vas nezabudla🙂 Chyba mi napad tak cakam inspiracie. Chyba mi dierkovacka, takze posielam nedokoncene foto-srdiecko slniecko a list alebo strom🙂. Ale pracujem na dokoceni, pojdem si poziciat dierkovacku. Mam este orandzovu machovu gumu a neviem co mam z nej vyrobit. Dajte napad na tvar. Vopred sa ospravedlnujem, maly mi ju kriedov trochu popisal, umyvala som to, no nejde to dole. Machovu gumu gumu som podlepovala,aby bola pevnejsia. V dvoch pripadoch kartonom, no prisla somskoro oruku tak v tom tretom pripade len tvrdym papierom. Dufam,ze to bude stacit.
@mnique777 zkomolila som ti nick, pozri spravu vyssie,o com som pisala🙂
@dominika911 velmi pekne, tesim sa. ak mozes, nechaj aj cistu stranku, vdaka.
@ajabaja bude🙂
@moninka1 @lucka16 @drobeceklucinka neviem ci mi to odsuhlasite,ale bude asi jezo, tak mi to teraz trklo,moze byt?
@dominika911 mne by sa páčilo to vrecúško vpravo dole 🙂
@dominika911 mne sa páčia všetky, je mi to jedno 😀 😀 😀
@dominika911 ja som myslela, ze to bude z niecoho trvacnejsieho ako z podlepenej machovej gumy ☹ . v inych vymenach som videla krasne spracovania z pevnych materialov, tak som myslela, ze ked navrhujes tuto aktivitku, tak mas moznost s takymto materialom pracovat ... vsak ked to ma byt prevliekacka, tak to aspon moje deti hned znicia a ani sa im s tym nebude asi dobre pracovat ...
@dominika911 planujem dat kazdu misku do uzavieratelneho sacka a na sacok nalepit meno

@emily_666 ano - mozem ti to zmenit , prosim v tvojom fotoblogu prelajkni na vrecuskovu aktivitku ...DAKUJEM 🙂 a TESI MA ZE SA SASKO PACI 🙂