icon

Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov

misiaksl
30. dec 2013

Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂

emily_666
11. jan 2014

@misiaksl tak to nechajme na tých 10, na výrobu aj náklady stačí 🙂 fotky pridávaš ty do toho albumu ? tam je najlepšie hlasovanie za aktivity, ked uzavrieš účastníkov, tak si zahlasujme a vybavené 😉

martina646
11. jan 2014

@misiaksl Ja som dala len jeden navrh, mam dat viac? Ale aj v druhej vymene som mala len jeden navrh a bol jednohlasne schvaleny, lebo vsetky mamicky chceli pizzu z filcu.

netuska78
11. jan 2014

@martina646 dakujem za odpoved 🙂 snad sa coskoro zase nejaka rozbehne 🙂

misiaksl
autor
11. jan 2014

@emily_666
@drobeceklucinka
@martina646
V poriadku, tak zajtra sa definitívne rozhodne o počte, či uzatvárame skupinu alebo nie. Album vytvorila @monika1 len ešte ho treba aktualizovať.

drobeceklucinka
11. jan 2014

@misiaksl no to je jasne ze vsetky zalaminovane.a chcete aj suchy zips alebo staci ked to budete prikladat?

ajabaja
11. jan 2014

misiaksl @emily_666
@drobeceklucinka
@martina646
ahojte, rada by som sa k vam pridala. mate este miesto, prosim? a kde najdem ponuku aktivit, resp. mam nieco ponuknut ja? vdaka za info.

emily_666
11. jan 2014

@ajabaja skus si niečo nájsť - 2-3 aktivitky na výber a budeme hlasovať

emily_666
11. jan 2014

@ajabaja mne sa minule toto veľmi páčilo

emily_666
11. jan 2014

@ajabaja alebo toto je fajn, to je na tebe, len si ti niečo naklikala 🙂

dominika911
11. jan 2014

@misiaksl @moninka1 @emily_666 @slniecko379 @vmb  @fansia @drobeceklucinka @netuska78 @martina646 maminy,ja vas sledujem,len neviem co napisat🙂 stale premyslam, s cim pridem aby som vas zaujala🙂 nemam ziaden napad. Nemam doma stroj,takze ak by som daco obsivala tak rucne,ale nie som v tom sikovna. Nemame ani laminatku takze neviem v com pomozem. K zvukovemu pexesu- mne sa to osobne nepaci. Viem,ze je to na rozvoj,sustredenie a dobry postrech,no kazdy si to vie sparavit sam🙂 nasa neter to pootvarala a porozsypovala po dome☹ a to ma 5rokov, naucila to i mojho syna a on to otvara.
Priradovanie motylikov je pekne,ale i krtko🙂
Navliekanie farebnych cestovin, supis🙂
Farby a stipce, dobre🙂
@martina646 priradovanie jednotlivych obr k obrazku perfektny napad🙂
Hmat a skrutky taktiez palec hore🙂
Tolko moje hlasovanie🙂🙂🙂🙂 ja cakam na jednu maminu,ze mi posunie nejake napady,ale ak niekto vie o niecom co by som mohla spravit tak mi tu alebo cez IP prosim poslite🙂 dakujem prajem pekny vecer
PS. tinka_21 s nami nie je?

dominika911
11. jan 2014

@tinka_21 a samozrejme aj tvoje krmeneie zvierat sa mi velmi paci🙂

misiaksl
autor
11. jan 2014

@dominika911 tinka nie je s nami v skupine .-) takže krmenie zvieratiek nebude

dominika911
11. jan 2014

@misiaksl takze by som ju mohla oslovit? a spytat sa jej na material a spravit to krmenie zvierat?

misiaksl
autor
11. jan 2014

@dominika911 vyskúšaj a uvidíš .-) len potom rataj o 1 ks menej, lebo ja už také budem mať

alicka7
11. jan 2014

Ahojte, mozem sa k vam este pridat? Mohla by som vyrobit krabicku, do ktorej sa zastrkuju golofove ticky a na vrch sa poukladaju sklenene gulicky. Trenuje sa pri tom jemna motorika a zaroven trpezlivost. Dietatko musi davat velky pozor, ked dava gulicky, aby nezhodilo tie, ktore su uz ulozene.

alicka7
11. jan 2014

Alebo ak sa mi podari zohnat farebne chrobaciky, mohla by som vyrobit takuto aktivitku:

ajabaja
11. jan 2014

vdaka za tipy. mam v ponuke este taketo:

mnique777
11. jan 2014

@misiaksl a ostatné baby, ako ste na tom s počtom "členov"? dá sa ešte pridať?

emily_666
11. jan 2014

@mnique777 zajtra sa uzatvára, skús hodiť nejaké nápady, ja som tu na tejto strane pridala naviac motýle a priestorovú orientáciu (ja to robiť nebudem), ak ti to nevyhovuje, nájdi si iné, lepšie viac, a bude sa potom hlasovať

mnique777
11. jan 2014

ja by som skúsila pečiatky z vrchnákov a machovej gumy, prípadne magnetické rybičky z filcu + udica.

drobeceklucinka
11. jan 2014

@mnique777 tie peciatky su super!

netuska78
11. jan 2014

ahojte dievcata...ak som dobre naratala tak je nas zatial 12 - misiaksl, moninka1, emily666, vmb, fansia, dominika911, martina646, drobceklucinka, ajabaja, alicka7 a mnique777 a ja... dala som zatial len jeden navrh - palicky s magnetickou foliou na triedenie spiniek...ale mam aj laminovacku aj filc aj gumu ci vrchnaciky od pet flias, aj stipceky teda moze to byt aj ina aktivita...mne sa velmi pacia tie srubky od moninky 1 v ponuke - myslim ze to by bol u nas velky uspech, aj plastelina - lebo viem co to stoji namahy miesania ked sa to vyraba aby bola fajnej konzistencie a myslim ze by stacili aj tri farby zakladne, zelena sa da namiesat... inak nam ta varena vydrzala v chladnike cosi vyse dvoch rokov ale uz sa minula....aj cestovinky su fajn...daju sa vyuzit roznorodo na triedenie, navliekanie na rozne veci drotili snurky, spilky, len tak na varenie, na hranie.....neviem cim to farbis drobceklucinka...ja som to raz skusala krepakovou vodou aj potravinovou farbou...ale asi som niekde urobila chybu, lebo sa mi lamali, pukali, drobili....mne by sa pacila keby niekto ponukol a uz len to ze napr tie obrazky k celku od martina 646 na prvej fotke mame - myslim tu drevenu hru z lidlu... a co sa tzka clenov podla mna do 15 je to ok... tesim sa na spolupracu, dobru noc 🙂

mnique777
11. jan 2014

alebo toto ešte - navliekačka z filcu, boli by tam rôzne tvary

lucirella
11. jan 2014

@netuska78
Ahoj.Len teraz som nasla tuto temu. Ak by ste mali este miesto, pridala by som sa rada. Busy bag som siceuz robila, ale nie do vymeny, len sukromne pre mojho drobca. Robila som napr.tienove karticky aut a chrobacikov, obrazky na spachtlicky.... Zajtra by som dala dalsie, konkretnejsie navrhy, ak by ste mali volno a zaujem. Dobru noc 🙂

netuska78
12. jan 2014

akurat sa maly zobudil tak som to odklikla a az teraz som si vsimla kolko tu mam chyb...prepacte...takze spat k predoslemu mojmu prispevku 🙂 ....navliekanie na rozne veci - na drotiky tam malo byt a ... to co by sa mi pacilo keby niekto ponukol som nedopisala....teda teraz takto dodatocne - myslela som nieco gombikove...na zapinanie...napr. filcovych tvarov, kvietkov, rybiciek a pod... a este sa mi paci hmatova knizka ci pexeso... a filcova pizza alebo filcove zmrzlinky - vyskladanie podla vzoru, predlohy - je v tom zaroven moznost len tak na volnu hru.... tak na dnes uz naozaj dobru noc 🙂

netuska78
12. jan 2014

@lucirella ...moderatorkou skupinky je misiaksl ...momentalne si 13 zaujemkyna 🙂 zajtra sa ma uzavriet konecny pocet aj hlasovat ktore aktivitky sa budu vyrabat...

alla24
12. jan 2014

@drobeceklucinka prosim ta to priradovanie predmetov do miestnosti si kde stiahla? rada by som si tie obrazky stiahla a vytlacila tak hladam "zdroj" 😀 Dakujem

moninka1
12. jan 2014

@misiaksl, @lucka16, @slniecko379, @moninka1, @emily_666, @vmb, @fansia, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777, @lucirella
zienky, sme boli v sobotu prec, tak az teraz som to nahadzala rychlo do albumu
https://www.modrykonik.sk/blog/moninka1/album/v...
ked povkladam vase navrhy a trosku upracem album, hlasovanie moze prebiehat v nom - date like k aktivitke, ktora sa vam paci, ale ku kazdej mamicke len jeden, takto zistime o co je zaujem. ak chcete, aby som v albume urobila nejake zmeny, tak mi piste 😉
ja som nas zaznamenala 15. nie kazda mamicka uz dala nejaky navrh. kto by potreboval nejaku inspiraciu, mozete napr kuknut do druheho mojho albumu a nieco si vybrat, co by ste chceli/zvladli vyrobit
https://www.modrykonik.sk/blog/moninka1/album/v...

uz vopred sa tesim na krasne aktivitky z nasich tvorivych ruk pre nase male poklady

moninka1
12. jan 2014

@drobeceklucinka @vmb dievcata, dali ste uzasne navrhy, len ich je straaasne vela 😀 . pri hlasovani sa potom zvyknu dost rozhodit hlasy a straca to vyznam. ak chcete, skuste si vybrat len nejakych favoritov, bud podla odozvy tu v diskusii, alebo podla vasich preferencii - to je samozrejme len navrh - v albume mate vsetko, co ste navrhli 😉 , niektore foto budem spajat (aby sa ukazala na jedno otvorenie jedna navrhovana aktivita), ale to uz teraz v noci nezvladam

vmb
12. jan 2014

@moninka1 Ak si mám vybrať ativitu, ktorú preferujem vytvoriť, tak by to bolo JAR,LETO,JESEŇ a ZIMA, sluchové pexeso alebo vývoj motýľa. Ale ak bude záujem o iné, tak sa ich urobím 🙂