icon

Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov

misiaksl
30. dec 2013

Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂

Strana
tinka_21
2. jan 2014

Ahoj, tak už som tu 🙂 Pridávam foto svojho návrhu, ktorý vyrábam už v inej skupinke. Ak by sa ujal, s maminou ktorá ho dostane z tej prvej skupinky, by sme sa samozrejme mohli dohodnúť na niečom inom 🙂
Ide o kŕmenie zvieratiek pom pom guličkami. Obrázok je len ilustračný. Foto prototypu pridám zakrátko, akurát mi prišiel materiál na tvorenie na poštu 🙂
Použila by som priehľadnú misku s viečkom, do ktorého by som urobila dieru, a samozrejme tvár zvieratka 🙂
Ak sa to neuchytí, pridám ďalšie návrhy 🙂

lucka16
2. jan 2014

Rada sa pripojim,doma mam 18mes. zvedavca,este porozmyslam co by som vyrobila🙂

misiaksl
autor
2. jan 2014

@lucka16 Ahoj, ja by som mohla urobiť toto. Farebne vytlačené, zalaminátované obrázky buď na paličke alebo bez.

praznakova
4. jan 2014

Mozem sa este pridat?

praznakova
4. jan 2014

@misiaksl ahojte mozem sa este pridat?

misiaksl
autor
4. jan 2014

@praznakova Ahoj, jasne, mozes sa pridat. Budeme radi 🙂 Mas uz nieco konkretne vybrate?

praznakova
4. jan 2014

@misiaksl ano robim nieco podobne aj pre druhu inu skupinu. Ide o priradovanie farieb. Hodim foto. Len teraz neviem. Som na mobile. Rada hodim viac navrhov.

misiaksl
autor
4. jan 2014

@praznakova V poriadku, tesime sa🙂

praznakova
4. jan 2014

@misiaksl rada by som nejaku aktivitu s priradovanim farieb. Urcite poslem par ukazok. Aky bude termin ukoncenia? Aby som vedela ci budem stihat napr. Toaletaky zohnat dakujem

praznakova
5. jan 2014

@misiaksl ahoj, posielam prvu aktivitu, ktoru by som chcela urobit pre deticky v tejto kategorii.

praznakova
5. jan 2014

@misiaksl a prave som nasla taketo stipce, takze by som to rozdelila na 6 farieb... alebo este by som si to premyslela ako .. stipce maju 2,5 cm. Ale neviem, ci sú k dispozicii, v kazdom pripade by sme pripinali stipceky 🙂

praznakova
5. jan 2014

@misiaksl alebo taketo stipceky ... proste by boli farebne 🙂 aby sme sa zmestili aj rozpoctovo, tak by som to potom prepocitala na zaklade poctu bab ...

praznakova
5. jan 2014

@misiaksl a este som nasla jednu aktivitu, ktoru robila jedna mamicka. Vesanie, priradovanie farieb. Tiez sa mi toto velmi paci, pre tuto vekovu kategoriu 🙂 Takze zatial tieto dve aktivity, mozno sa mi este nieco podari vymysliet, potom opat pridam 🙂

moninka1
8. jan 2014

ahojte, aj ja by som sa rada pridala. mozem spravit
1) hmatovu knizku
2) retaz z filcu s pripinanim na suchy zips
3) hmatove balony
4) srobovanie

@misiaksl ak to nahodou nemas ty v plane, ponukam s ana urobenie albumu, z ktoreho by sa vyberali aktivitky a kam by som ukladala, co mamicky navrhnu. samozrejme menezovanie a hlavne slovo je tvoje 😀 , to si neberiem 😅

moninka1
8. jan 2014

este ponukam

moninka1
8. jan 2014

a toto je foto mojho vyrobku na srobovanie

brulinka
8. jan 2014

ahojte, rada by som sa pridala do vymeny 🙂

brulinka
8. jan 2014

pačilo by sa vyrabať niečo z nasledujucich aktivitiek :

brulinka
8. jan 2014
brulinka
8. jan 2014

farby - triedenie farieb a ich postupnost podla sytosti, hmatove pexeso , ked bude dost casu mozno aj nieco uplne ine povymyslam ... nejak ma to zacalo bavit 🙂

brulinka
9. jan 2014

tie aktivitky co som dala vyssie su asi skor vhodnejsie uz pre vacsie dietatko aby to hned nedonicilo a vedelo sa hrat , este som pozerala na taketo logicke rady s farbami tvarmi velkostami dali by sa robit z machovej gumy :

misiaksl
autor
9. jan 2014

@moninka1
Ahoj, tak mne sa velmi acia tvoje aktivity. Ak chces, prenecham ti tuto skupinu. Ja uz na vedenie nemam cas. Samozrejme, ze moja aktivita vo vvymene plati 🙂tak suhlasis, ze sa stavas novou manazerkou tejto skupiny ? 🙂🙂

slniecko379
9. jan 2014

Ahojte. Velmi rada by som sa pridala. Kedy by ste mali deadline? Nakolko som aj v inych skupinkach (aj z niektorými z vas 🙂
Vdaka 🙂

brulinka
9. jan 2014

tak ja sa odpajam od tejto skupinky, budem robit aktivity na pokracovanie len so svojou 1. skupinkou (aj s niektorymi z vas 😉 )

moninka1
9. jan 2014

@misiaksl jejda ja si netrufam na menezovanie celej skupiny, skor by som naozaj rada pomohla s vyberovym albumom ... hlavne slovo radsej nie 😅 , rada budem tvoja prava ruka, ale na cele zostan radsej ty 😉

misiaksl
autor
9. jan 2014

@slniecko379 este nemame stanovený termín, nakoľko sa ešte nerozhodlo ani o počte a ani o aktivitách.

moninka1
10. jan 2014

@misiaksl, @tinka_21, @lucka16, @praznakova, @slniecko379, @moninka1

ahojte zienky, vytvorila som album navrhov pre nasu vymenu
https://www.modrykonik.sk/blog/moninka1/album/v...
ak si zelate nieco pridat, zmenit, piste 😉
v druhom albume ukladam inspiracie - kludne aj sem mozete davat navrhy, ktore sice vy nechcete vyrabat, ale mozno sa inspiruje dalsia maminka ...
https://www.modrykonik.sk/blog/moninka1/album/v...

emily_666
10. jan 2014

@moninka1 je možné sa ešte pridať ku vám?

moninka1
10. jan 2014

@emily_666 ahoj, pod palcom to ma @misiaksl, takze sa treba pytat jej 😉 , ale kedze je nas este len 6, tak ta neoficialne vitam 🙂

emily_666
10. jan 2014

@misiaksl môžem sa nahlásiť ešte ku vám?

Strana