icon

Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov

cicamica1980
22. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminky,

kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂

pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /

kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂

organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat

kto sa hlasi? 🙂)))

cicamica1980
autor
24. jan 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980

maminky, deadline na odoslatie balika sa blizi.
prosim aby ste mi vsetky odoslali balik s 15 rovnakymi aktivitami poslali najneskor 6.2. /piatok/ t.j. aby som balik mala najneskor stvrtok 12.2. u seba /zlte listky v schranke/ a teda aby som v piatok 13.2. isla na postu pre baliky.

zaroven mi kazda z vas posle EURa na postovne /c. uctu dam do IP/ + prosim presnu adresu, majl a telefon.

este sa chcem opytat
je moznost to poslat ako balik na postu za 2,80
alebo ako balik na adresu za 4 eur.
dam dole este 2 prispevky a odhlasujte si to.
dakujem

cicamica1980
autor
24. jan 2015

LAJKNI TENKO KOMENT, AK CHCES ABY TI ZASIELKA ODO MNA PRISLA AKO BALIK NA POSTU - 2,80 EUR

cicamica1980
autor
24. jan 2015

LAJKNI TENKO KOMENT, AK CHCES ABY TI ZASIELKA ODO MNA PRISLA AKO BALIK NA ADRESU - 4 EUR

laura27m
24. jan 2015

@lowike @e.l.i.e.n.k.a @kiariq @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980 Baby nemyslíte, že by bolo lepšie dať aktivity len do nejakých obyčajných sáčkov na prepravu a doma si to každá dá do takých aké jej najviac vyhovujú? Lebo každá mamička môže vybrať iné vrecká a nebude to dobre vyzerať a nemusí sa nám to páčiť :( Čo Vy na to?

kajka18
24. jan 2015

@laura27m no ja uz mam vacsinu pobalenych, tak nerada by som prebalovala ☹ vsak ak sa niekomu nebudu pacit, moze si doma prebalit 🙂

lowike
24. jan 2015

@kajka18 a do čoho balíš?

kajka18
24. jan 2015

@lowike Vrecuska su znovuzatvaratelne... hadam to je na foto dobre vidiet 🙂

lowike
24. jan 2015

@laura27m @e.l.i.e.n.k.a @kiariq @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980
navrhujem, aby sme všetky použili znovuzatvárateľné vrecúška, ako má napr. Kajka tu na foto

cicamica1980
autor
25. jan 2015

@lowike mne sa vo vymenach, kde som sa zucastnila, osvedcilo mat tie znovuzatvaratelne vrecka.
je pravda, ze kazde je ine, ale vobec mi to nevadi.
a je pravda, ze to stoji o par centov viac, ako obycajny sacok...
vzhladom na moju skusenost som aj do podmienok vymeny v albume napisala:
"-kazdu aktivitu prosim zabalit do sacku, ak je aktivita z viac ako 1 ks - idealny by bol sacok taky so zipsom plastovym /taky pasik s drazkou/ - taky znuvuotvaratelny a zatvaratelny, ale necham to na vas."

samozrejme nikoho do nicoho nutit nemozeme.
ale v kazdom pripade, ak to niekto da do neuzatvaratelneho sacku, prosim nejako zabezpecit, aby sa to pocas transportu nerozsypalo - aby mi to prislo pekne nasackovane/roztriedene.

pastelka13
25. jan 2015

Ahhojte,kde zozeniem take sacky?

kajka18
25. jan 2015

@pastelka13 u nas to maju aj v papiernictve aj v drogerii 🙂

pastelka13
25. jan 2015

@kajka18 dakujem,popytam sa 🙂

cicamica1980
autor
25. jan 2015

takze postovne bude 2,80 balik na postu
a idem pisat do IP cislo uctu.
na IP mi odpovedzte tym, ze mi poslete vasu adresu, majlovy kontakt a telefonne cislo - to su udaje, ktore vyplnam na balik - je to zrejme koli tomu, ze vam bud pride smska, alebo majl - aby ste vedeli, kedy sa balik bude dorucovat
@lowike @e.l.i.e.n.k.a @kiariq @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980

martina05
25. jan 2015

@pastelka13 v ikei, DM drogerke....

pastelka13
25. jan 2015

@martina05 Ďakujeeem 🙂

kiariq
27. jan 2015

@lowike @e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980

Dievcata, finalizujem svoju aktivitu (zivly) a chcem sa vas opytat, ktora varianta obrazkov (obrazok ma 5x5 cm) sa vam bude viac pacit:
1. 40 zalaminatovanych obrazkov so zaoblenymi rohmi
2. 20 zalaminatovanych a podlepenych obrazkov machovou gumou
Jednotlive verzie nahadzujem nizsie, dajte prosim lajk k variante, kt. sa vam viac paci. Nebudem robit 2 verzie, len jednu, ktora ziska viac lajkov. Deadline dnes (27.1.2015) o 21:00 hod. Dakujem 🙂

kiariq
27. jan 2015

1. varianta - 40 zalaminatovanych obrazkov so zaoblenymi rohmi

kiariq
27. jan 2015

2. 20 zalaminatovanych a podlepenych obrazkov machovou gumou

e.l.i.e.n.k.a
27. jan 2015

@kiariq @lowike @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980
prosim vas o radu, k pismenam Q a Y som nenasla ziadne relevantne slovo..ak vas nieco napadlo, sup sem s nim 🙂 ak na nic neprideme, tak ich ponecham v zozname a obrazok bude len vo forme velkeho pismena..

lowike
27. jan 2015

@e.l.i.e.n.k.a Y - Yeti

cicamica1980
autor
28. jan 2015

@e.l.i.e.n.k.a Q - je vo vela basnickach proste Q.
v jednej malovanej abecede - tlacenej z netu mame Quasimodo - ake neviem, ci je to lepsie, ako ponechat iba Q ako Q, mne Quasimodo nevadi - ale teda je to posla mna skor meno, ako vseobecne pomenovanie

martina05
28. jan 2015

Baby neviete mi poradit ako predierkovat zalaminovany obrazok????dierkovacom sa nedostanem kam treba...

e.l.i.e.n.k.a
28. jan 2015

@kiariq @lowike @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980

Poprosim vas, odhlasujte, ci k pismenu Q priradim Quasimodo a k pismenu Y meno Yetti.

e.l.i.e.n.k.a
28. jan 2015

1/ varianta:
Q = Quasimodo
Y = Yetti

e.l.i.e.n.k.a
28. jan 2015

2/ varianta len s vyobrazenim samotnych pismien

kiariq
28. jan 2015

@luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @cicamica1980
Dievcata, uz len vy ste nezahlasovali za obrazky k aktivite - zivly - vid moje prispevky vyssie. Poprosim Vas zahlasovat dnes do 13:00 hod., po tomto termine uz musim tlacit. Dakujem.

martina05
31. jan 2015

@lowike @e.l.i.e.n.k.a @kiariq @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980

Ahojte baby, mám jeden technický problém - moja aktivita prevliekačka je už takmer vo finálnej verzii. Snažila som sa aby obrázky na prevliekanie boli zaujímavé, takže budú farebné zvieratká a dopravné prostriedky. Zámerne som nevyrábala prevliekačky z vystrihnutých tvarov machovej gumy, nakoľko sa mi nezdajú pre dieťa až také pútave ako farebný obrázok. Moj problém spočíva v tom že pre každú som spravila 5 obrázkov na prevliekanie, pričom každý obrázok má cca 20 dierok. Dierky sú na obrázkoch označené, len ich je potrebné pecvaknúť. Bohužiaľ vzhľadom na to, že mám momentálne obe deti choré .... viac ako 1500 dierok skutočne pri najlepšej vôli, okrem iného, nestíham vyrobiť. Obrázky stihám, laminujem , zastrihávam po laminovaní aby mali oblé rohy, no a potom tie dierky....Je možné, že aktivitu pošlem komplet hotovú s piatimi obrázkami, šnúrkami na prevliekanie a dierky by ste si dorobili individuálne??? Prípadne ak by sa každej z vás zdal počet dierok pri každom obázku veľký a pre dieťa náročný, vyhotovíte si koľko uznáte za vhodné. Bol by tento postup z vašej strany akceptovateľný??? Prípadne ako "odškodné" by som vyrobila ďalší obrázok na prevliekanie navyše....

kajka18
31. jan 2015

@martina05 ja si to podierkujem 🙂 obrazok navyse sa urcite u nas vyuzije 😉

martina05
31. jan 2015

@kajka18 Ďakujem

kajka18
31. jan 2015

@martina05 este mi prosim prezrad cim by si to dierkovala, ked si pisala, ze dierkovac na to nestaci... dik 😉