Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov
ahojte maminky,
kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂
pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /
kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂
organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat
kto sa hlasi? 🙂)))
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980
tak ja už mám hotové🙂
pridávam fotky ako to bude vyzerať.
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
Dievcata, pri zivloch by ste uvytali skor kreslene alebo realne fotky dopravnych prostriedkov, fauny, flory atd...? Alebo mix? Dajte mi prosim vediet, dakujem 🙂.
@kiariq za mna realne..dakujem 🙂
@kiariq aj my realne 🙂
@kiariq reálne🙂
maminky ako vam to ide? stihate?
deadline na odoslatie balika je o 3 tyzdne t.j. 6.2.2015 - kto nestiha, plis dajte vediet.
pekny den vsetkym
@kiariq tiez preferujem realne🙂
realne
@majuska0407 super to je 😉
@majuska0407 uz sa veelmi tesim
@kiariq @e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980 Dievčatá neviete mi poradiť čím je najlepšie lepiť filc+filc a filc+plast? Uvažujem nad tavnou pištoľou alebo univerzálnym lepidlom. Nemáte náhodou skúsenosť čo lepšie drží???
@laura27m filc + filc mi avnou pistolou v pohode drzi. lepila som filc hrubky 2 mm. filc a plast som este nerobila. ale co viem, tak filc a suchy zips - to tavnou pistolou nedrzi☹
@majuska0407 pekne... tesime sa 🙂
@kiariq @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980
pismena A,B,C,D,E,F,G,H,CH,I,J,K,L,M,N,O,P,R,S,T,V,Q,U,V,X,Y,Z hotove..
Doplnim sykavky Č,Š,Ž???
@e.l.i.e.n.k.a ja by som poprosila... aspon si precvicime ich vyslovnost 🙂
@e.l.i.e.n.k.a tiez si prosim, dakujem 🙂
poprosim aj ja, dakujem
@e.l.i.e.n.k.a aj ja si prosím
@e.l.i.e.n.k.a aj ja by som poprosila
@e.l.i.e.n.k.a aj ja si prosím
@e.l.i.e.n.k.a @kiariq @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980
do čoho budete baliť aktivity? plastové vrecko bez uzatvárania, alebo uzatváranie na zatlačenie, alebo uzatváranie "so zipsom", alebo ako?
@lowike ak ide o kativity, kde by sa to dalo potratit, najlepsie by bolo, aby to bolo uzatvaratelne - hocijako, t.j. nie iba obycajny sacok

@kajka18 realne su super 🙂