icon

Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov

cicamica1980
22. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminky,

kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂

pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /

kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂

organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat

kto sa hlasi? 🙂)))

cicamica1980
autor
9. feb 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

maminky,
ktore ste mi este neposlali balik. mam na vas prosbu
zabudla som to napisat do instrukcii:
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980

prosim na dno balika mi pripravte A4 - ako je na foto.
ja na baliku, co mi pride od vas, vasu adresu odosielatela a moju adresu prijimatela prelepim takouto A4kou.
na A4 napiste prosim adresu prijimatela vasu a adresu odosielatela moju /mate ju v IP/

dakujem velmi pekne

kajka18
9. feb 2015

@cicamica1980 balicek dnes poslany 😉 ma 10kg....

sk_lenka
9. feb 2015

@cicamica1980 aj od nas uz balik odisiel (zial, bez A4, ale prilozila som podaci listok 🙂) balik ma 2,39 kg, podacie cislo BE364522215SK

sk_lenka
9. feb 2015

@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05

Zienky, kocky na rozhybanie tela su na ceste k vam. Nas drobec sa s nimi vobec nechcel rozlucit, ale slubila som mu, ze za kazdu kocku dostane nieco ine pekne... tak uz teraz sa obaja tesime 🙂

cicamica1980
autor
10. feb 2015

@kajka18 tvoj balik us dosiel, no tazky jak fras, a si zlata, ze si mi ho poslala na adresu, dakujem

este mam 1 balik na poste - obycajne dosiel, zajtra prenho pojdem

kajka18
10. feb 2015

@cicamica1980 nemas zac 😉 hadam sa s nim nebudes natahovat od posty 😉

lowike
10. feb 2015

@sk_lenka vyzerajú fantasticky 🙂

cicamica1980
autor
11. feb 2015
kiariq
11. feb 2015

@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980

Zivly done! 🙂
- jednotlive casti su podlepene suchym zipsom, takze si to len vyskladate a bude to drzat pokope
- chybala mi tam zelena, tak som dorobila aj travu, ta sa len zasuva
- same si zaobstarate uz len nadobky / flasticky so vzduchom, hlinou a vodou
Dufam, ze sa bude pacit 🙂.

ask
11. feb 2015

@kiariq Super to je! 🙂

tinka1003
12. feb 2015

dievcata, moja aktivitka je uz tiez hotova, len som omylom kupila male sacky. Dokupim a posielam buduci tyzden.
Tie, co ste tu popridavali svoje, tak su perfektne, uz sa tesim

vrn
12. feb 2015

Maminky, my sme komplet vsetci chori, mam to tak na 50% hotove, posnazim sa to poslat nacas... ak by som to do pondelka nemala hotove hned napisem. Snad si dobre pamatam termin dorucenia balika 20.2.

laura27m
12. feb 2015

@cicamica1980 Ja som dnes poslala balík 🙂

cicamica1980
autor
13. feb 2015

@vrn 20.2. je termin na odoslatie balika.
uplne teoreticky by si mohla aj v pondelok 23.2., ale musis to poslat tak, aby som to najneskor vo stvrtok mala u seba + poslat na adresu, nie na postu. ak by si poslala na postu a balik by siel trochu dlhsie, mohla by som teoreticky dostat zlty listok az v piatok a u nas v piatok posta otvrena nie je poobede...takze v ten tyzden by som sa k tvojmu baliku nedostala

cicamica1980
autor
13. feb 2015

@laura27m das mi podacie cislo?

vrn
13. feb 2015

@cicamica1980 odoslat do 20.2. by nemal byt problem, dakujem za info

vrn
13. feb 2015

Tak pridavam aj ja svoje foto.... podkladovy papier moze byt aj zlty alebo zeleny. Zalaminovane, ku kazdemu pribalim 4 smajlikove magnetky (mali by prist v stredu). Ak by ste chceli este nejake upravy piste, lepit a laminovat budem cez vikend.

lowike
19. feb 2015

@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
maminky poraďte, kde kúpim tie uzatvárateľné vrecká formát A4 ?
našla som, že v ikei, ale to mám 150km ... - úplne som sa spoliehala na to, že to budú mať u nás v papierníctve, kde mávajú prakticky všetko a dnes som šla kúpiť ako na hotové a že vôbec nemajú :/ ...

cicamica1980
autor
19. feb 2015

@lowike bohuzial ani u nas v papiernictve take velke nemaju. Mozno ak by ti nejaka maminka kupila a poslala.

cicamica1980
autor
19. feb 2015

@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05

Mamnky mam od niektorych vas IP, ale nejdem ich otvarat, aby mi zostali neprecitane. Som do pondelka mimo domov, v pondelok precitam. Pekny den🙂

vrn
19. feb 2015

@lowike u nas maju, tiez som do nich balila..... balik 10ks za 90centov.... ak chces kupim ti a poslem, len to uz asi nestihnes dohodnuty termin..... daj vediet ci mam ist kupit 😉

lowike
19. feb 2015

@vrn ahoj, ak mozes, prosim kup mi 2 baliky a posli 1.tr. - balik poslem pripadne v pondelok rano 1.tr. priamo na adresu a myslim, ze to tak stihneme 🙂
pisem ti IP s adresou

sk_lenka
20. feb 2015

@lowike ahoj, ak dobre vidim LV - tak skus papiernictvo v Diturii (tam som teraz kupovala ja), resp. papiernictvo nedaleko Kanarika na Nam. hrdinov

lowike
20. feb 2015

@sk_lenka ahoj, dakujem za tip, @vrn mi uz kupila a poslala, tak v pondelok budem mat sacky a v utorok posielam balik 1.tr. priamo na adresu @cicamica1980 takze v stredu by mal byt doruceny 🙂

cicamica1980
autor
23. feb 2015

@e.l.i.e.n.k.a BALIK MAM
@kajka18 BALIK MAM
@kiariq
@laura27m
@lowike
@luciaobrocnikova
@majuska0407 BALIK MAM
@martina05
@mishka11
@pastelka13 BALIK MAM
@sk_lenka BALIK MAM
@tinka1003
@vrn BALIK MAM
@zuzanielik

+ @cicamica1980

maminky,
hore info, od koho mam baliky

este su 2 alebo 3 baliky na poste - pojdem pore ne utorok/stredu
a po zvysok pojdem v piatok.
dakujem pekne tym, co ste mi poslali balik na adresu🙂

baliky som zatial neotvarala /aby mi to dcera nerozoberala/, takze dojmy vam este nenapisem, ale velmi sa uz tesim, ked budem triedit🙂

tak zatial pekny den

teda na triedenie sa netesim, ale na aktivity ano🙂))

cicamica1980
autor
24. feb 2015

UPDATE

@e.l.i.e.n.k.a BALIK MAM
@kajka18 BALIK MAM
@kiariq BALIK MAM
@laura27m BALIK MAM
@lowike
@luciaobrocnikova BALIK MAM
@majuska0407 BALIK MAM
@martina05
@mishka11
@pastelka13 BALIK MAM
@sk_lenka BALIK MAM
@tinka1003 BALIK MAM
@vrn BALIK MAM
@zuzanielik

+ @cicamica1980

cicamica1980
autor
25. feb 2015

UPDATE

@e.l.i.e.n.k.a BALIK MAM
@kajka18 BALIK MAM
@kiariq BALIK MAM
@laura27m BALIK MAM
@lowike
@majuska0407 BALIK MAM
@martina05 BALIK MAM
@mishka11
@pastelka13 BALIK MAM
@sk_lenka BALIK MAM
@tinka1003 BALIK MAM
@vrn BALIK MAM
@zuzanielik

mishka11
25. feb 2015

@cicamica1980
Ahoj, balicek som posielala vcera, na adresu, takze zajtra alebo v piatok by si ho mala mat.

cicamica1980
autor
25. feb 2015

@mishka11 ok dakujem za info

cicamica1980
autor
25. feb 2015

UPDATE

@e.l.i.e.n.k.a BALIK MAM
@kajka18 BALIK MAM
@kiariq BALIK MAM
@laura27m BALIK MAM
@lowike BALIK MAM
@majuska0407 BALIK MAM
@martina05 BALIK MAM
@mishka11
@pastelka13 BALIK MAM
@sk_lenka BALIK MAM