Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov
ahojte maminky,
kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂
pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /
kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂
organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat
kto sa hlasi? 🙂)))
@cicamica1980 balicek dnes poslany 😉 ma 10kg....
@cicamica1980 aj od nas uz balik odisiel (zial, bez A4, ale prilozila som podaci listok 🙂) balik ma 2,39 kg, podacie cislo BE364522215SK
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980
Zienky, kocky na rozhybanie tela su na ceste k vam. Nas drobec sa s nimi vobec nechcel rozlucit, ale slubila som mu, ze za kazdu kocku dostane nieco ine pekne... tak uz teraz sa obaja tesime 🙂
@kajka18 tvoj balik us dosiel, no tazky jak fras, a si zlata, ze si mi ho poslala na adresu, dakujem
este mam 1 balik na poste - obycajne dosiel, zajtra prenho pojdem
@cicamica1980 nemas zac 😉 hadam sa s nim nebudes natahovat od posty 😉
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-aktivity-3-6-rokov-aodr25/
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
maminky v linku vyssie najdete hned hore info, od koho uz mam balik
mam zatial 4
pekny den
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980
Zivly done! 🙂
- jednotlive casti su podlepene suchym zipsom, takze si to len vyskladate a bude to drzat pokope
- chybala mi tam zelena, tak som dorobila aj travu, ta sa len zasuva
- same si zaobstarate uz len nadobky / flasticky so vzduchom, hlinou a vodou
Dufam, ze sa bude pacit 🙂.
dievcata, moja aktivitka je uz tiez hotova, len som omylom kupila male sacky. Dokupim a posielam buduci tyzden.
Tie, co ste tu popridavali svoje, tak su perfektne, uz sa tesim
Maminky, my sme komplet vsetci chori, mam to tak na 50% hotove, posnazim sa to poslat nacas... ak by som to do pondelka nemala hotove hned napisem. Snad si dobre pamatam termin dorucenia balika 20.2.
@cicamica1980 Ja som dnes poslala balík 🙂
@vrn 20.2. je termin na odoslatie balika.
uplne teoreticky by si mohla aj v pondelok 23.2., ale musis to poslat tak, aby som to najneskor vo stvrtok mala u seba + poslat na adresu, nie na postu. ak by si poslala na postu a balik by siel trochu dlhsie, mohla by som teoreticky dostat zlty listok az v piatok a u nas v piatok posta otvrena nie je poobede...takze v ten tyzden by som sa k tvojmu baliku nedostala
@laura27m das mi podacie cislo?
@cicamica1980 odoslat do 20.2. by nemal byt problem, dakujem za info
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
maminky poraďte, kde kúpim tie uzatvárateľné vrecká formát A4 ?
našla som, že v ikei, ale to mám 150km ... - úplne som sa spoliehala na to, že to budú mať u nás v papierníctve, kde mávajú prakticky všetko a dnes som šla kúpiť ako na hotové a že vôbec nemajú :/ ...
@lowike bohuzial ani u nas v papiernictve take velke nemaju. Mozno ak by ti nejaka maminka kupila a poslala.
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
Mamnky mam od niektorych vas IP, ale nejdem ich otvarat, aby mi zostali neprecitane. Som do pondelka mimo domov, v pondelok precitam. Pekny den🙂
@sk_lenka ahoj, dakujem za tip, @vrn mi uz kupila a poslala, tak v pondelok budem mat sacky a v utorok posielam balik 1.tr. priamo na adresu @cicamica1980 takze v stredu by mal byt doruceny 🙂
@e.l.i.e.n.k.a BALIK MAM
@kajka18 BALIK MAM
@kiariq
@laura27m
@lowike
@luciaobrocnikova
@majuska0407 BALIK MAM
@martina05
@mishka11
@pastelka13 BALIK MAM
@sk_lenka BALIK MAM
@tinka1003
@vrn BALIK MAM
@zuzanielik
+ @cicamica1980
maminky,
hore info, od koho mam baliky
este su 2 alebo 3 baliky na poste - pojdem pore ne utorok/stredu
a po zvysok pojdem v piatok.
dakujem pekne tym, co ste mi poslali balik na adresu🙂
baliky som zatial neotvarala /aby mi to dcera nerozoberala/, takze dojmy vam este nenapisem, ale velmi sa uz tesim, ked budem triedit🙂
tak zatial pekny den
teda na triedenie sa netesim, ale na aktivity ano🙂))
UPDATE
@e.l.i.e.n.k.a BALIK MAM
@kajka18 BALIK MAM
@kiariq BALIK MAM
@laura27m BALIK MAM
@lowike
@luciaobrocnikova BALIK MAM
@majuska0407 BALIK MAM
@martina05
@mishka11
@pastelka13 BALIK MAM
@sk_lenka BALIK MAM
@tinka1003 BALIK MAM
@vrn BALIK MAM
@zuzanielik
+ @cicamica1980
UPDATE
@e.l.i.e.n.k.a BALIK MAM
@kajka18 BALIK MAM
@kiariq BALIK MAM
@laura27m BALIK MAM
@lowike
@majuska0407 BALIK MAM
@martina05 BALIK MAM
@mishka11
@pastelka13 BALIK MAM
@sk_lenka BALIK MAM
@tinka1003 BALIK MAM
@vrn BALIK MAM
@zuzanielik
@cicamica1980
Ahoj, balicek som posielala vcera, na adresu, takze zajtra alebo v piatok by si ho mala mat.
@mishka11 ok dakujem za info
UPDATE
@e.l.i.e.n.k.a BALIK MAM
@kajka18 BALIK MAM
@kiariq BALIK MAM
@laura27m BALIK MAM
@lowike BALIK MAM
@majuska0407 BALIK MAM
@martina05 BALIK MAM
@mishka11
@pastelka13 BALIK MAM
@sk_lenka BALIK MAM
@tinka1003 BALIK MAM
@vrn BALIK MAM
@zuzanielik BALIK MAM

maminky,
ktore ste mi este neposlali balik. mam na vas prosbu
zabudla som to napisat do instrukcii:
prosim na dno balika mi pripravte A4 - ako je na foto.
ja na baliku, co mi pride od vas, vasu adresu odosielatela a moju adresu prijimatela prelepim takouto A4kou.
na A4 napiste prosim adresu prijimatela vasu a adresu odosielatela moju /mate ju v IP/
dakujem velmi pekne