icon

Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov

cicamica1980
22. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminky,

kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂

pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /

kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂

organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat

kto sa hlasi? 🙂)))

cicamica1980
autor
28. feb 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980

baliky roztriedene, pobalene🙂
nalozene v aute a pondelok smer posta🙂

cicamica1980
autor
28. feb 2015

@kajka18 teba sa chcem opytat, v baliku bolo iba 14 aktivit. takze bud ja som zle zratala a 1 som zle zapatrosila, alebo ty si poslala iba 14. dufam, ze ta druha moznost je spravna - velmi by ma mzrelo, ak by som ja nieco zapatrosila. baliky som kontrolovala, do kazdeho som dala iba 1 ks. plis daj vediet

kajka18
28. feb 2015

@cicamica1980 tak teraz si ma zmiatla ☹ tak neviem, bola som v tom, ze som ich nabalila 15... tak ta teda poprosim, keby si mne do balicka nedavala moju aktivitku, nech vsetky baby maju 🙂 dakujem a prepac, za nechceny omyl...

cicamica1980
autor
28. feb 2015

@kajka18 pocuj a zostalo ti doma pre vas? Lebo ak ty si v tom, ze si poslala 15, tak je dost mozne, ze napriek dvojitej kontrole som to zmrsila ja😢mrzi ma to. Mas doma aj pre vas? Napis mi uprimne, lebo ak ti nezostalo, ja ti poslem moju aktivitu. Daj mi plis vediet

kajka18
28. feb 2015

@cicamica1980 doma este mam... lebo robim aj do druhej vymeny to iste... nerob si starosti 🙂 som asi zabudla na materskej pocitat... dolezite he, aby mali baby a samozrejme aj ty! 😉

cicamica1980
autor
28. feb 2015

@kajka18 ozaj ved v tej druhej vymene sme tiez spolu. Tam kludne posli o 1 ks menej t.J. Pre mna nie kedze my mame. Takto aspon budem mat lepsie svedomie, ak som to dokaslala teraz ja...

zuzanielik
1. mar 2015

@cicamica1980 Ďakujeme a tešíme sa. Zuzu

cicamica1980
autor
2. mar 2015

@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980

maminky, baliky som dnes okolo 9:00 poslala
su na ceste k vam🙂

som cez viokend nenapisala moje dojmy - ale aktivitky su super. tym ze ja mam dceru len 2 rocnu, vyse polovicu som odlozila na neskor, ale niektore som vybrala a uz sme sa hrajkali - dnes pri ranajkach stipcovala vtacikmi cervikov🙂)) aj s kockou sme sa uz hrali, aj oradlo sme skuslai stipcovat - len taku motoriku moja este nema na male stoceky, ale treniong to spravi a este par ich tu mam nachystanych🙂))

dakujem takto vsetkym za vymenu a verim, ze baliku k vma rychlo dosdu a tiez budete mat z nich radost s detmi🙂

cicamica1980
autor
2. mar 2015

jezismaria, citam to po sebe este raz - prepacte tie preklepy. zo SJ som mala vzdy za 1🙂)) len neviem prstoklad a neskontrolovala som si to po sebe🙂

martina05
3. mar 2015

@cicamica1980 balicek je uz u nas, dakujeme vsetkym zucastnenym za skvele aktivity a bezchybnu organizaciu....

luciaobrocnikova
4. mar 2015

taaaak balicek uz mame doma DAKUJEME a trosku sa aj vyjadrim k aktivitam takze:
ABECEDA pekna, len mi treba dierkovac kupit
DOPRAVNE ZNACKY mohol tam byt z druhej strany napis o aku znacku sa jedna
KOCKA kraaaasna, dam ju detickam do skolky a este si jednu vyrobim 😉
SROBOVANIE tiez super
STIPCOVANIE uz take mam, ale vidno dala si si zalezat 😉
OBLECENIE Z FILCU uz len ta robota sa ceni
PREVLIEKANIE ok
ZMRZLINA ok krasna
FAZY MESIACA ☹ ten biely filc je nejaky mokry
SLOVENSKO a KALENDAR jednoduche
STAVBA TELA uz len to strihanie ok

pastelka13
4. mar 2015

Ahojte šikuľky,aj ja sa chcem podakovat,tesim sa,ze som sa zucastnila tejto vymeny,este raz dakujem 🙂

majuska0407
5. mar 2015

Ďakujem za výmenu🙂 už sa bavkáme🙂)))

mishka11
5. mar 2015

Ahojte mile tvorive maminy!
Som velmi rada, e som sa mohla zucastnit tejto vymennej aktivity, ste uzasne 🙂
Dufam, ze aj Vam sa moja aktivita pacila. Nevyslo mi to so stipcami, za co sa ospravedlnujem, na foto vyzerali vacssie.
Moje deti chodia uz dva dni po byte so znackami, krmia vtaciky. Dcera je hotova z ludskeho tela - inak, to musela byt dost narocna aktivita - a este sa jej velmi paci aktivita triedenie predmetov od kiariq.
Kalendar nam uz visi na chladnicke, aj fazy mesiaca sme skusali, syn sa snazil prevliekat. A podla predlohy sme kvietky, vzory tiez uz skladali. Dozvedela som sa, aku vlajku ma Ukrajina - co som doteraz nevedela a zmrzlinky vyzeraju, akoby boli kupene v obchode. Jednu aktivitu este dokoncime (abecedu) a bude to super 🙂
Inak, ked ste davali do albumov niektore foto - bola som trosku sklamana, hlavne z kocky, ale to, co som dostala v balicku, bolo uplne super, mozes to v obchode predavat 🙂
Aj srobiky su fantasticke, proste uplne super !
A este chcem podakovat aj nasej organizatorke, ktora to tak perfektne zmenežovala a poslala balicky takym rychlym sposobom 🙂
Este raz vdaka a uzite si tieto aktivitky spolu so svojimi deturencami. 🙂

kajka18
7. mar 2015

Ahoj dievcata 🙂 Takze konecne som sa dostala k tomu, aby som vam napisala... V prvom rade dakujem vsetkym za super vymenu a super organizaciu 🙂 Rada by som sa vyjadrila aj ja trosku k tomu, co sme dostali... Baby sa s aktivitkami hraju uz treti den 😉

Najviac sa u nas hra s kockou... je urobena fakt super!!!

Triedenie predmetov od kiariq je tiez u nas top...

Zmrzlinu jeme kazdy den a cervikov sme museli este dorobit, kedze obe baby ich chytali s velkym nadsenim a sutazili sme, kto ich chyti najviac 🙂

Ludske organy su teda urobene super, dost tazke, ale uz sme sa stihli naucit niektore z nich pomenovat a rozlisit ich 😉

Stipcekovanie pradla, znacky aj ukladanie obrazkov podla predloh sme uz tiez vyskusali... len tie stipceky su dost malicke, tak sa nam s tym manipuluje tazsie...

Akurat sa mordujeme s mapou, budeme zas o nieco mudrejsie 😉

Fazy mesiaca su u nas tiez akesi mokre alebo spinave od lepidla, tak neviem co sa im stalo ☹

Abecedu som uz zalaminovala a zacala dierkovat... skoda, ze nie je dokoncena, ale tesime sa na nu, ze sa zahrame 😉 pismenka nas teraz dost bavia...

No a na koniec prevliekanie snurok, tak tu som dost sklamana ☹ boli nam slubovane ine obrazky a posuval sa aj termin, aby sa to dokoncilo a nakoniec som dostala uplne inu verziu z ineho materialu.... nic v zlom, ale to som si mohla doma urobit aj ja sama ☹

@cicamica1980@e.l.i.e.n.k.a@kiariq@laura27m, @lowike@luciaobrocnikova@majuska0407@martina05,
@mishka11@pastelka13@sk_lenka, @tinka1003, @vrn, @zuzanielik

vrn
9. mar 2015

moj balik este caka na poste, neviem sa tam akosi dostat, snad tento tyzden to vyjde.... neskutocne sa tesim 🙂 Skoda ze ma az dodatocne napadla dalsia aktivita ktora by sa vam mozno pacila viac. Mam na CD nahratych 15 roznych hlasov lesnych zvierat + obrazky, deti maju hadat co pocuju. Mozno nabuduce.....

lowike
9. mar 2015

ďakujem vám veľmi pekne všetkým, všetky aktivitky sú krásne a už sa hráme 🙂
vedie kocka+básničky a pre mňa živly - strašne krásne je to spravené 🙂 kalendár už máme na chladničke a každý deň updatujeme magnetky a dcérka už skúsila aj zmrzky a obrázky z machovej gumy a oboje malo veeľký úspech 🙂
ostatné sme ešte nestihli vyskúšať, keďže vonku bolo taak krásne cez víkend 🙂
pri tých obrázkoch z machovej gumy podľa predlohy sa musela daná maminka tiež poriadne nastrihať, ak náhodou nemala vyrezávatko - klobúk dolu ...

no a k tomu ľudskému telu - som rada, že sa vám páči a kto má chuť, môžete si ešte vystrihnúť na rebrách dierky pomedzi kosti - to som už nedala, napriek tomu, že som veeeľmi chcela, ale už som bola ustrihaná na smrť...
@cicamica1980, @e.l.i.e.n.k.a, @kiariq, @laura27m @luciaobrocnikova, @majuska0407, @martina05 @mishka11, @pastelka13, @sk_lenka, @tinka1003, @vrn, @zuzanielik @kajka18

martina05
9. mar 2015

@kajka18 pokiaľ mám vedomosť neposúval sa termín len kvôli mne...aktivita bola vyrobená podľa foto, ktorá bola ohlasovana. Zvažovala som inú verziu, bohužiaľ mi bolo povedané že nefinalizovana sa odovzdávať nemá. Nakoniec nie všetky aktivity boli finalizovane. Mbw to však neprekáža, dokončim si čo treba...

kajka18
9. mar 2015

@martina05 vsak to... na foto boli aj zvieratka s tie som nedostala ☹ a myslim, ze je dost nefer odovzdat nieco nedokoncene... vsak oprav ma, ked sa mylim.... nemyslim to zle, ale trosku sebakritiky nezaskodi...

martina05
10. mar 2015

@kajka18 navrhovala som zvierata ako alternativu, zabezpecila som si vsetko na to aby som mohla vyhotovit, bohuzial to bolo velmi fyzicky narocne. Foto vsetkeho som zaslala takze nie su to nejake moje fabulacie. Ferovo som sa spytala co robit a aku variantu akceprujete....Presekovanie dierok kliestwmi vyzadovalo vela sily co som nepredpokladala. Laminovala som do tvrdsej folie a vysekovanie jedneho obrazku mi trvalo veky ...ak by som ich chcela spravit cca 80 ako som planoval, tak to jednoducho nezvladnem, casovo aj fyzicky. Treba si to skusit. Tych 5 clovek este spravi ale80 je fakt pecka. Kedze nedokoncene sa neakceptovali, na co som sa otvorene spytsla, nakupila som matwrial na alternativu 2..... Kazdu z aktivit si vie kazda z nas spravit sama, ide o to ze si ich vymenime..... Kritizujem niekoho az potom ako sa trosku zamyslim....

kajka18
10. mar 2015

@martina05 bolo to vyjadrenie mojho nazoru a nie kririka... nebudem pisat predsa, ze som z aktivitky nadsena, ked nie som... no nic, kazdopadne to tu nejdem rozmazavat.... dik za aktivitku a mozno niekedy nabuduce pri inej vymene 🙂

luciaobrocnikova
10. mar 2015

@kajka18 Suhlasim s tebou, aj ja som cakala ine obrazky a bolo navrhnute posunutie terminu, a mali sme nato dva mesiace potom ta maminka co obsivala tooooolko veciciek ta co ma nato povedat? Treba davat navrhy odskusane 😉

kiariq
10. mar 2015

Ahojte, skor som sa k zhodnoteniu nedostala, tak ho pisem az teraz:

@vrn kalendar - malo to byt vo formate A3 a nie A4. Navyse aktivita nie je zalaminatovana, resp. je to vo folii, ale akoby to malo len zlepene rohy. Mozem to dat do laminatovacky, neznici sa to?
@kajka18 matice - uzasne! 🙂
@mishka11 pradlo - pekne a pracne, klobuk dole, ale stipce su strasne male a "rozhegane", hned bude po nich, ked to malej dam... a chyba mi motuzik na pradlo, to len aby si vedela 🙂
@luciaobrocnikova skladanie podla predlohy - krasna precizna praca 🙂
@laura27m vtaciky - perfektne! chcem sa ta spytat, kde si kupila tie stipce? taketo som este nevidela, pre moju nicitelku su idealne 🙂
@majuska0407 mapa, vlajky - ok
@e.l.i.e.n.k.a - ok, dorobim si to, ale myslim, ze si to mala tlacit na sirku, ci uz kvoli velkosti alebo viazaniu... btw, spravne je chlieb, nie chleba 🙂 inak super!
@zuzanielik fazy mesiaca - biele casti su mokre a niektore sa odliepaju :(
@tinka1003 zmrzlinky - krasne 🙂
@martina05 prevliekacky - odsuhlasene boli zvieratka
@sk_lenka kocka - krasne 🙂
@lowike ludske organy - krasne, mas moj velky obdiv, z tych rebier som sa smiala, lebo som si ta predstavovala, ako sa ti o jednotlivych castiach sniva, ale super si sa vynasla, ja si to dostrihnem 🙂
@pastelka13 dopravne znacky - ok, len skoda tych rozrastrovanych obrazkov :( internet je plny dopravnych znaciek v dobrej kvalite...

@cicamica1980 dakujem za zorganizovanie 🙂

Sumar sumarov - niektore aktivity su excelentne, niektore slabsie. Uvedomujem si, ze nie kazda mamina je zrucna, ale uz ked davate navrhy, tak sa prosim zamyslite aj nad postupom, materialom a narocnostou prace. 90% mamiciek robili aktivity najlepsie ako vedeli, zvysok mi pride ako "rychlo nieco zbucham, len aby bolo a doma budem mat dalsich 14 novych aktivit". Zakladom vsetkeho je komunikacia, tak ak neviete / nemozete / neda sa atd., treba to dat vediet este v procese.

Pekny vecer 🙂.

vrn
11. mar 2015

@kiariq napis mi prosim do IP adresu a poslem ti to domov este raz. Laminovala som 17ks, ak ta folia "nechytila" alebo sa to po ceste rozlepilo tak sa ospravedlnujema, poslem taku co drzi. A3 format sme zrusili s cicamica hned na zaciatku ak si pozries diskusie pod fotkami navrhov, prave kvoli baliku, nezmestilo by sa to a zrolovana folia neviem ako by vydrzala cestovanie.

vrn
11. mar 2015

@kiariq skus to dat do laminovacky, kludne aj 2x to davam ked to nedrzi poriadne. Ak ti to nechyti tak ti poslem druhu.

kiariq
11. mar 2015

@vrn aha, ok, prechadzala som si vcera prave celu diskusiu, prehliadla som, prepac 🙂 skusim teda zalaminatovat a dam ti vediet, ci je to ok, jo?

laura27m
11. mar 2015

@kiariq Ahoj, som rada že sa páčia 🙂 Štipce som dosť dlho hľadala, vyberala aj skúšala viaceré a tieto vyhrali. Tieto som kúpila v jednom čínskom obchode.

laura27m
11. mar 2015

cicamica1980 @e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik Aj ja ďakujem za výmenu 🙂 Aktivity tu už niektoré z Vás myslím že celkom objektívne zhodnotili, tak ja už nebudem. Niektoré aktivity sú fakt úžasné, iné len újdu. Tiež súhlasím s názorom, že už pri dávaní návrhov na aktivity si treba zvážiť či to zvládnem, porozmýšľať nad vhodnými materiálmi a postupom.

extra
19. mar 2016

@cicamica1980, @e.l.i.e.n.k.a, @kiariq, @laura27m @luciaobrocnikova, @majuska0407, @martina05 @mishka11, @pastelka13, @sk_lenka, @tinka1003, @vrn, @zuzanielik @kajka18 baby, hľadám baby na vrecúškovú výmenu pre 3-6 rokov?nemali by ste záujem?je nás zatiaľ 5, ďakujem🙂

martina05
19. mar 2016

Pridala by som sa...