Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov
ahojte maminky,
kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂
pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /
kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂
organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat
kto sa hlasi? 🙂)))
Je este voľne miesto? Rada by som sa pridala.
@zuzanielik ano jasne🙂
plis daj sem do fora 2-3 navrhy + kuk do albumu, co ej uz navrhnute
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/nova-vrecuskova-vymena-3-6-rokov-lk29n4/
veľmi sa ospravedlnujem ale momentálne nie je v mojich silách sa pridať takže sa odhlasujem
@weronnka18 ahoj... ja mam v plane robit este tieto aktivitky mojim babam... tak ak nejaku urobis ty, sa len potesim 😉
@zuzanielik ano plis pridaj sem do fora 2-3navrhy.dakujem
@ikuza ano plis daj sem do fora navrh 2-3aktivit. Dakujem
@weronnka18 pohybliva abeceda? Obrazok, pod to napisat co to je a rozstrihat na pasiky - dieta posklada "puzzle" a precita slovo
@domkaa
@e.l.i.e.n.k.a
@kaja15
@kajka18
@laura27m
@lucia98765
@luciaobrocnikova
@majuska0407
@mishka11
@trdlo2
@vrn
@weronnka18
@zuzanielik
@ikuza
ahojte maminky,
takze je nas 14, 2 maminky nereaguju.
takze cca 12
pockame, kym dalsie maminky daju navrhy a spustime hlasovanie.
pripadne pozvite sem do vymeny este dalsie maminky ak mozete🙂
vdaka
zuzana
@weronnka18 ak suhlasis s tym, co ti baby navrhli, tak mi sem napis prispevok a daj k nemu ilustracne foto. Druha moznost je ta, ze mozem urobit hlasovanie tak, ze maminky budu davat 2. Hlasy t. J. Prvy hlas top aktivite, a druhy hlas dalsej aktivite tej istej maminky ale iba ak sa im paci. Potom po dohlasovani dana maminka bude vyrabat top aktivitu a z tych dalsich aktivit co zostali mozem vybrat 2-3 s najvacsim poctom druhotnych hlasov a hlasov a mozes si z nich vybrat ktoru vyrobis - co si o tom myslis ?
kedy budeme hlasovat?
@luciaobrocnikova dam info. Este nie su v albme navhrhy od vsetkych mamiciek - včera sa este dve pridali .Ak chces hlasovat, mozes aj teraz, ale podla mna je to predcasne, lebo 1. Do albumu este pribudnu aktivity a 2. Kym sa nezacne hlasovat, mamicky co navrhli aktivity mozno este si to premyslia a maju mozňost navrh zmenit. Urcite vas vsetky oslovim cez zavinac.
@cicamica1980 dá sa ešte pridať???
@martina05 ano plis hod sem navrh 2-3aktivit na hlasovanie🙂
@martina05 tu je album, co uz je navrhnute https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/nova-vrecuskova-vymena-3-6-rokov-lk29n4/
@cicamica1980 skusim hieco pohladat v priebehu dneska...aky je termin na posielanie???
@martina05 do nedele plis. Dakujem
@cicamica1980
Tak tuto sú moje navrhy
@domkaa
@e.l.i.e.n.k.a - dala navrh
@ikuza
@kaja15 - dala navrh
@kajka18 - dala navrh
@laura27m - dala navrh
@lucia98765
@luciaobrocnikova - dala navrh
@majuska0407 - dala navrh
@martina05
@mishka11 - dala navrh
@trdlo2 - dala navrh
@vrn - dala navrh
@weronnka18
@zuzanielik - dala navrh
maminy takze mam navrhy od 10 maminiek, este pribudne pravdepodobne navrh od 1 alebo 2 mamiciek.
prosim navrhy do nedele 9.11.
potom v pondelok + utorok budem hlasovat.
ak mozete, prosim skuste este tuto vymenu spropagovat v nejakych skupinach, kde ste... idelane by bolo aby nas bolo okolo 13 /este moze teoreticky niekto vypadnut/
dakujem
zaroven sa vas chcem opytat, kolko vam treba casu na vyrobu. ak chcete 6 tzydnov, lajknite 1 .prispevok dole, ak chcete 8 tyzdnov, lajknite druhy prispevok dole. zvazte aj to, ze ak budete material objednavat, chvilu to potrva, kym to pride.
LAJKNI TENTO PRISPEVOK, AK CHCES NA VYROBU 6 TYZDNOV
LAJKNI TENTO PRISPEVOK, AK CHCES NA VYROBU 8 TYZDNOV
@cicamica1980
Ak sa mozem k tomu vyjadrit, myslim, ze 6 tyzdnov vychadza tesne pred Vianocami a to si myslim, ze budeme mat vsetky roboty a roboty. Podla mna by sme si mohli s aktivitkami urobit radost ako darcek k Novemu roku 😉
@kajka18 akoze robit aj cez vianoce, tak? len cez vianoce zasa ludia chodia po navstevach.....
mne je to v zasade jedno🙂
@cicamica1980 akoze dokoncit trebars medzi sviatkami a posielat to napr. 30-31.12. No ja len ze pred Vianocami mam kopu inej roboty... No kazdopadne sa prisposobim vacsine 😉
@kajka18 podla mna podobne ako ty bude premyslat viac mamiciek🙂
@cicamica1980 podla mna do vianoc nech sa mame aj s cim pohrat cez sviatky, ak to tak nebude neverim, ze niekto bude vyrabat cez sviatky nieco....ja som sa do tejto vymeny zapojila preto, lebo v skolke budeme mat vianocne trhy a chcem to tam ponuknut....ja uz mam doma dost aktivit z vymen tak som zvedava ako sa vyjadria ostatne maminky 😉
@luciaobrocnikova oki pockame na odhlasovanie
ahojte, mohla by som sa k vam pridat?
Mam 3rocneho synceka, este som sa ziadnej takejto aktivity nezucastnila tak dufam, ze moje navrhy nebudu odveci 😅. Tu su:
1. Do tasky (kupenej malej darcekovej, alebo vyrobenej) by sa podla nakupneho zoznamu davali potraviny - vajcia, zelenina atd. Mohli by to byt zalaminovane vytlacene obrazky, alebo vystrihnute z filcu.
2. zmrzlinky (vid obrazok)
3. farby a smajlici (pripadne tvary)

Ahojte,ja som aj pozerala aktivity a rada by som sa zapojila,aj som v albume lajkovala,ale nejak ma nenapada,co by som spravila a nemam velmi cas kukat na nete,lebo sa nam pokazil pocitac... tak ak mate nejake napady,sem s nimi,nieco s pismenkami alebo autickami? Nieco na vytlacenie by bolo naj 🙂