Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov
ahojte maminky,
kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂
pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /
kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂
organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat
kto sa hlasi? 🙂)))
@cicamica1980 moje navrhy su hore, o nieco vyssie, este sa asi ziada podrobnejsi. popis, ten by som potom este pridala 🙂.
Ahojte!
@cicamica1980, @e.l.i.e.n.k.a, @kajka18, @laura27m, @luciaobrocnikova, @majuska0407, @martina05, @mishka11, @tinka1003, @trdlo2, @vrn, @zuzanielik, @kiariq, @pastelka13, @lowike a @sk_lenka
Uz su do albumu doplnene fotky novych navrhov aktivit do vymeny. Verim, ze sa nieco z mojich zapaci a chcela by som vas poprosit, aby ste co najskor zahlasovali. Tie kartonove su dost narocne na cas, tak nech sa mozem do toho pustit. Cas leti ako blaznivy... 😀
Vdaka a pekny vecer,
Mata Sklenkova
@sk_lenka pockaj, este nevyrabaj. nevieme presny pocet mamiciek. dame si dostatocne dost casu, aby sme vsetci vsetko postihali.
@sk_lenka @cicamica1980 a co toto? ludske organy z filcu
maminky
@e.l.i.e.n.k.a - dala navrh
@kajka18 - dala navrh
@laura27m - dala navrh
@luciaobrocnikova - dala navrh
@majuska0407 - dala navrh
@martina05 - dala navrh
@mishka11 - dala navrh
@tinka1003 - dala navrh
@vrn - dala navrh
@zuzanielik - dala navrh
@kiariq - dala navrh
@sk_lenka - dala navrh
@pastelka13 - dala navrh
@lowike - dala navrh
maminky, takze je nas 14.
este by bolo mozno idealne, aby sa nasla 1 mamicka - ak mozete, skuste este neikoho oslovit.
ale v kazdom priapde do albumu s vitaznymi aktivitami
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-aktivity-3-6-rokov-aodr25/
som na spodok pridala navrhy aktivit novych mamiciek
@kiariq - dala navrh
@sk_lenka - dala navrh
@pastelka13 - dala navrh
@lowike - dala navrh
prosim vas vsetky, skuste do nedele odhlasovat.
ak sa do nedele nahlasi este nejaka mamicka, tak ju vezmeme, nech je 15 aktivit.
HLASUJTE TAKTO:
kliknite kazdej z tychto 4 roch maminiek v albume na paci sa mi to na konkretnu fotku. ak sa vam paci viac aktivit, nelajkujte viacero, iba jednu, ale k tej druhej, co sa vam paci, napiste pod foto do komentu, ze sa vam paci, mozeme to pouzit v druhom kole, alebo ak niektora maminka nebude vediet, co by vyrobila ...
hlasuje sa aj za vlastnu aktivitu
v pondelok 15.12. mi prosim kazda z vas sem do fora napiste, ako dopadlo hlasovanie:
napr. mamicka XY mi napise
hodiny - 5 hlasov /2 dodatocne hlasy - to su tie paci sa mi to/
kalendar - 3 hlasy /1 dodatocky hlas/
zlomky - 4 hlasy
prosim pri pocitani hlasov kliknite na tu ruku s palcom hore a pocitajte iba hlasy, ktore dali mamicky z nasej vymeny . fotky v albume mi lajkuju aj cudzie maminy, tak ich hlasy nepocitajte.
prvych 10 fotiek su uz odhlasovane aktivity.
tie nehlasujte
11 fotka /dinosaur - od trdlo2 - e tiez odhlasovana, ale ona nereaguje, tak ze ak sa do nedele neohlasi, z vymeny ju vyradim/
ostatne fotky su na hlasovanie.
dakujem a pekny den
@cicamica1980 🙂 jasne... do vymeny este nevyrabam, ale prototypy potrebujem tak, ci tak (vybrala som ich aj pre svojho drobca 🙂
iba pripominam, kto nehlasoval za nove aktivity, plsi odhlasovat do zajtra 24:00
@kajka18 - dala navrh
@laura27m - dala navrh
@martina05 - dala navrh
@mishka11 - dala navrh
@tinka1003 - dala navrh
@vrn - dala navrh
@zuzanielik - dala navrh
@kiariq - dala navrh
@sk_lenka - dala navrh
@pastelka13 - dala navrh
@lowike - dala navrh
do albumu s vitaznymi aktivitami
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-aktivity-3-6-rokov-aodr25/
som na spodok pridala navrhy aktivit novych mamiciek
@kiariq - dala navrh
@sk_lenka - dala navrh
@pastelka13 - dala navrh
@lowike - dala navrh
prosim vas vsetky, skuste do nedele odhlasovat.
ak sa do nedele nahlasi este nejaka mamicka, tak ju vezmeme, nech je 15 aktivit.
HLASUJTE TAKTO:
kliknite kazdej z tychto 4 roch maminiek v albume na paci sa mi to na konkretnu fotku. ak sa vam paci viac aktivit, nelajkujte viacero, iba jednu, ale k tej druhej, co sa vam paci, napiste pod foto do komentu, ze sa vam paci, mozeme to pouzit v druhom kole, alebo ak niektora maminka nebude vediet, co by vyrobila ...
hlasuje sa aj za vlastnu aktivitu
v pondelok 15.12. mi prosim kazda z vas sem do fora napiste, ako dopadlo hlasovanie:
napr. mamicka XY mi napise
hodiny - 5 hlasov /2 dodatocne hlasy - to su tie paci sa mi to/
kalendar - 3 hlasy /1 dodatocky hlas/
zlomky - 4 hlasy
prosim pri pocitani hlasov kliknite na tu ruku s palcom hore a pocitajte iba hlasy, ktore dali mamicky z nasej vymeny . fotky v albume mi lajkuju aj cudzie maminy, tak ich hlasy nepocitajte.
prvych 10 fotiek su uz odhlasovane aktivity.
tie nehlasujte
11 fotka /dinosaur - od trdlo2 - je tiez odhlasovana, ale ona nereaguje, tak ze ak sa do nedele neohlasi, z vymeny ju vyradim/
ostatne fotky su na hlasovanie.
dakujem a pekny den
@cicamica1980 U mna je uz vysedok jasny, aj ked este vsetci nehlasovali ...
dopravne znacky - 8 hlasov
predlohy na modelovanie - 1 hlas
kamienky - 2 hlasy
Prepac, ze pisem skor, zajtra nebudem stihat ... 11 hlasovalo,uz aj keby zvysne 4 zahlasovali, nic nepredbehne dopravne znacky 🙂
@cicamica1980
Ahoj, odhlasované. Z.
štipce s číslami - 0 hlasov, ľudské orgány 12 hlasov 🙂
@cicamica1980 - za sk_lenka vyhrava kocka na rozhybanie tela
Kocka: 9 hlasov (+ 1 paci sa)
City: 3 hlasy (+ 1 paci sa)
Digitalky: ziadny hlas
Nehlasovali: @e.l.i.e.n.k.a, @majuska0407, @trdlo2
@kajka18 - dala navrh
@kiariq - dala navrh
@laura27m - dala navrh
@lowike - dala navrh
@martina05 - dala navrh
@mishka11 - dala navrh
@pastelka13 - dala navrh
@sk_lenka - dala navrh
@tinka1003 - dala navrh
@vrn - dala navrh
@zuzanielik - dala navrh
@cicamica1980 - organizatorka
maminky, takze odhlasovane.
vitazne aktivity su tu
kazda z vas mi prosim dajte kratky koment, ze sa zucastnujete vymeny
klik sem na album
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-aktivity-3-6-rokov-aodr25/22240951/
zrolujte a pod fotky plis koment.
takze je nas 14 + 1 - to som ja, organizatorka - nevyrabam, ale organizjuem, za to mi akzda z vas vyrobi jednu aktivitu.
cize kazda z vas vyrobite 15 aktivit a dostanete 14.
v albume nad aktivitami su aktualizovane pokyny.
na vyrobu mate 8 tyzdnov t.j. do 6.2. - to je aj deadline na odoslatie balika.
prosim est pockajte s obednavanim materialu, aby sme si potvrdili, ci vsetci sa zucastnia. mozno niekto zmenil nazor.
dakujem
ak niekto nebude tsihat, dajte prosim vcas vediet, predlzime termin podla potreby , ale prosim skuste to tak naplanovat, aby sa to stihlo.
pekny vecer vsetkym🙂
a este jeden pokyn, ak chcete nieco odkonzultovat s ostatnymi maminami, alebo so mnou, prosim oznacujme sa zavionacom vo fore.
uplne najjednoduchsie bude, ak prioste pred kazdym prispevkom oznacite vsetky maminy vratrane seba, takto:
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
ahojte maminy,
davam update
vsetky ste ucats potvrdili, okrem @e.l.i.e.n.k.a - pokazila sa jej laminovacka.
pred 3 dnami sme si pisali a pisala mi, ze by urobila inu aktivitu. poziadala som ju, ze nech da sem do albumu 2 navrhy /kde nepotrebuje laminovacku/ aby sme to odhlasovali a oficialne spustili vyrobu.
@e.l.i.e.n.k.a takze cakam na tvoje navhry do dnes. zajtra spustam vyrobu s tebou alebo bez teba.
dakujem
@e.l.i.e.n.k.a suhlasim, material bude teda papier?
@e.l.i.e.n.k.a lutujem, ale toto uz mame. prihovaram sa za povodny navrh na slovnu zasobu. nam by to stacilo aj v papierovej podobe (a zalaminujeme + zviazeme si svojpomocne 🙂
@e.l.i.e.n.k.a Tiez sa prihovaram za povodny navrh bez laminovania a viazania 🙂
maminy, pod tento prispevok dam 2 fotky, prosim odhlasujte, co chcete, aby elienka vyrobila
Ahojte @e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik, @cicamica1980
Posielam link pre info 🙂 Učíme se abecedu so štipcami... http://rustspolecne.cz/2013/01/898/ a sablony tu:
https://docs.google.com/folderview?usp=sharing&...
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980, maminky, kto este neodhlasoval vyssie, plis odhlasovat.
zatial je hlasov 7:4, 3 z vas nehlasovali.
@e.l.i.e.n.k.a ak si ty nehlasovala, hlasuj aj ty
davam vam este 1 den, potom hlasovanie uzavriem, aj ked nebudete mat vsetky odhlasovane.
dakujem
takze vyhrala kniha s pismenkami, bez laminacie a viazania.
pokyny k vyrobe najdete tu
deadline na odoslatie aktivit 6.2.2015
kazda maminka vyraba 15 aktivit
akukolvek otazku, alebo ak sa chcete poradit s maminkami, napiste sem do fora a oznacte maminky
ak niekto nebude stihat, dajte asap vediet + oznacte ma zavinacom
pekny den vsetkym🙂
@kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
poslem vam to nastrihane alebo to chcete po A4, aby ste si to niektore mohli zalaminovat?
@e.l.i.e.n.k.a ja poprosim v celku... zakaminujem si to 🙂 dik
@e.l.i.e.n.k.a tak isto v celku poprosim 🙂
@e.l.i.e.n.k.a urob vsetky vcelku. ja by som potrebovala , aby boli vsetky aktivity uplne rovnake, aby som to nemala komplikovane pri triedeni do balikov
Tiez vcelku 😉

@cicamica1980 vidim, ze navrhy si sem dala, prehliadla som. dam ich zajtra do albumu, ked mi bude dcera cez den spat. dakujem