Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov
ahojte maminky,
kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂
pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /
kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂
organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat
kto sa hlasi? 🙂)))
@e.l.i.e.n.k.a v celku
@e.l.i.e.n.k.a a naozaj dovtedy neplánuješ kúpiť novú laminovačku? veď to nie je až taká položka ...
ak teda nie, tak som tiež za, aby to bolo v celku + navyše, aby sme dostali aj fólie na laminovanie a hrebeň na viazanie - laminovačku už použijem teda svoju a zviazať si to dám v papiernictve + budem mať navyše prácu s rezaním a kompletizáciou, len sa mi zdá byť nefér, že ostatné sa namakáme pri výrobe aktivít a minieme peniaze na materiál a teba by to stálo vlastne len vytlačenie nejakých printables z netu ....
@kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980
@e.l.i.e.n.k.a ano, ale v obrazkovej forme pre male deti - bez pismen. chces sa nieco opytat?
@lowike len ti chcem napisat, ze ta chapem, ale bolo to odhlasovane vacsinou.
ono nie vzdy vsteky aktivity vo vymene mozu byt podla tvojej chuti☹ s tym treba pocitat pripadne pred zacatim vyroby je moznost odstupit... kazda mamicka ma tiez ine moznosti ... proste na 100% perc. nebude nikto spokojny, ale vymenou urcite vsetky mamicky ziskaju
@cicamica1980 no ale ten napad s foliami sa mi paci... myslim, ze tie by nam mohla @e.l.i.e.n.k.a pribalit....
@cicamica1980 veď v poriadku, zmierila som sa s tým, že si to dorobíme samé, ale teda prosím si na to materiál (fólie a hrebeň) ..
@lowike toto ja rozhodnut samozrejme nemozem. takze to necham na vasu komunikaciu
Ja teda suhlasim s @lowike. Ak @e.l.i.e.n.k.a nedoda dokoncenu pracu, nech aspon doda material na jej dokoncenie. Myslim, ze by to bolo fer voci vsetkym, ktore do toho investuju. Ja som si napriklad aj kvoli vymene kupila laminovacku.
@tinka1003 Áno aj ja mám ten istý názor! Každá má výdavky, aj keď si to síce mnohé vieme dorobiť nieje to fér voči ostatným. Ja som tiež kvôli výmene kupovala laminovačku aj sadu fólií A bola to položka; )
..chapem vas nazor, ktory uplne respektujem..prepacte, ja som z vymeny odstupila a na zaklade komunikacie s @cicamica1980 navrhla novu aktivitu, ktora nebola odsuhlasena a moderatorkou vymeny bolo navrhnute, aby som dodala aktivitu nezalaminovanu a nezviazanu..
..moj navrh je, dodam vytlacene obrazky s poctom folii, ktore bude zodpovedat poctu A4 papierov..nebude dodany "hreben"..poprosim vas hlasujte pod prispevkom, ci davate suhlas alebo nie..dakujem vsetkym a zelam pekny vecer..
Áno
Nie
@e.l.i.e.n.k.a musis nas oznacit zavinacom, inak nevieme, ze si sem do fora nieco napisala - ani ja som si nevsimla
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
takze maminky, kuk hore, precitajte 3 prispevky vyssie a prosim odhlasovat do nedele 4.1.2015
dakujem
PROSIM VAS, AK SEM NAPISETE NIECO DO FORA, OZNACTE VSETKY MAMINY CEZ ZAVIBAC, AKO TO ROBIM JA
takto:
@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@e.l.i.e.n.k.a takze je odhlasovane,
dodas vytlacene obrazky s poctom folii, ktore bude zodpovedat poctu A4 papierov..nebude dodany "hreben".
vyroba zahajena,
akekolvek komenty, otazky piste sem a oznacujte maminky zavinacom.
pripadene mozete napisat, ako vam to ide, ci stihate/nestihate a pod
dakujem
pekny den este🙂
Ahoj dievčatá.... šróbiky aj matičky sú objednané... prídu cez týždeň.... len by som rada vedela, či môžu byť takéto obrázky... ja preferujem reálne zvieratká, ale keby ste chcela niektorá kreslené, môžem vyrobiť aj také 🙂
@kajka18 za mna realne🙂
@kajka18 realne 🙂
@kajka18 reálne
@cicamica1980 este sa da prihlasit ??
Dievcata, vedeli by ste poradit, kde objednat filc za fajn cenu? Aka hrubka je vhodna?
@tinka1003 www.stoklasa-sk.sk - oplati sa hlavne, ak beries napr. 12 ks balenie rovnakej farby 🙂 pripadne pozri aj lubkashop.sk
@marcelka932 bohuzial uz sa neda. Uz zacala vyroba a je dost mozne, ze mamicky uz maju objednamy material, a niektorym by sa to skomplikovalo. Skoda ze si sa ozvala az teraz, lebo je mas menej , ako bol povodny plan.

@cicamica1980 Ok 🙂 pismenka budu spolu, obrazky spolu a tak. Ak si to potom zalaminujete a nastrihate, nie je to potrebne zviazat. Ty uz mas takuto aktivitu doma,vsak?