icon

Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov

baasss
30. jún 2014

Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.

Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)

Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .

anikag
22. júl 2014

@madisonb aj za mna moze byt

lenka_hr
22. júl 2014

@madisonb ahoj, dakujem, co konik? a trava? alebo mrkva, my chodíme krmit mrkvou, to by bola rada 🙂 dik

lenka_hr
22. júl 2014

@baasss ahoj, dokedy je vlastne termin? dik

mikisa27
22. júl 2014

@madisonb aha,ja som to potom asi nejako zle pochopila s tymi manuskami, ked si davala link na rodinu aj na zvieratka 🙂 tak teda si zoberiem tu rodinu a k tej aktivite s pismenkami to moze byt tak ako si pisala 🙂 pripadne ak by si objednavala tie manusky zvieratka pre seba mimo tejto vymeny,tak daj vediet a by som sa pripojila k objednavke 🙂

mikisa27
22. júl 2014

@lenka_hr @baasss to aj mna zaujima dokedy mame termin,nech viem ako si rozlozit cas,kedze buduci tyzden zase planujem dovolenku pri mori 🙂

baasss
autor
22. júl 2014

@lenka_hr @mikisa27 pokial viem, tak od zaciatku sme si stanovili termin koniec augusta zaciatok septembra s tym, ze kedze kazda ideme inokedy na dovcu, tak je mozne, ze sa nam to natiahne. Takze snazime sa dodrzat termin koniec augusta, ktory nie je striktne fixny (akoze konkretny datum).
Povodne som si myslela, ze to tu budeme rozoberat a konzultovat, aby sme vedeli, ked je niekto prec alebo ako si stojime a podla toho postupne by sme zosuladili termin.. ale teda takto sa to nedeje, tak asi sa budem raz za tyzden musiet pytat, ako sa vam vodi 🙂 lebo inak neviem ako by sme zistili co a ako.

Za seba pisem, ze pribehove kocky mam doma vytlacene na tvrdom papieri, vyzeraju podla mna perfis, este ich postriham a mam to. Vy si ich doma poskladate a polepite, aby sme usetrili miesto v krabici.

Co sa tyka herbara, poctivo sa lisuje, uz som zohnala aj pagastan, ale teda.. neviem ci viete @anikag @maryennn1 ze pagastan byva uz v takomto case dost napadnuty ploskacikom a cely obzraty, takze nepodarilo sa mi najst ani jeden list, ktory by nebol aspon na kusku poznaceny tymto hmyzom. Snad neva. Urobim k tomu aj strucny pokec, nejake foto a na A4 zalaminovat

@rosna @lenka_hr manuchy sa uz siju.. uz mam slona, opicu a leva a pre rosnicku zatial iba prasiatko 😅 😝

@madisonb @mikisa27 @delideli ja na mape uz mam do polky premyslene, teda to, ze co kde, uz som aj zacala na tom pracovat.. ale budem potrebovat od vas tie info, co som pisala na strane 8, lebo bez nich asi tato aktivita nebude ja na mape alebo vseobecne mapa.. zatial ste ani jedna neposlali adresu, tak mozem to teda spravit len po slovensko a zbytok neviem.. prilozim 3 laminovacie folie? 😎 😝 neviem no.. alebo ak mi nechcete poslat vasu adresu, foto domu, dietata, tak si asi vyberte inu aktivitu? alebo skusim to nejak vymysliet, aby ste si tam tie veci podoplnali same? nezalaminujem, iba do euroobalov dam? alebo nalepim na tvrdy papier a vy si dolepite posledne tri ? mozno keby ste sa skusili vyjadrit trosku obsirnejsie ako ok, alebo ina jednoslovna odpoved, potesilo by ma to 🙂 😎 robim to pre vas, kazdej osobitne a chcem aby sa vam to pacilo a nie aby ste boli sklamane.

@kittykittyke draha tebe je farebnost domceka jedno? alebo chces nejaku konkretnu farbu? budem robit z beznych dostatelnych hubiek (co je iny format ako na obrazku) alebo mozno sa mi podari zohnat molitan, co by bolo super, ale ten je iba jednej farby 😒 uvidim este, ale posnazim sa ho spravit tak, aby bol krasny. Semienka teda dam travne a prilepim ich tam prirodnym nejakym lepidlom aby to aj vyklicilo. Dodam ti to aj s nejakym plastovym poklopom? alebo najdes doma nieco ako vrchnak do mikrovlnky?

baasss
autor
22. júl 2014

@lenka_hr Leni tebe som posielala foto xylofonu, ale asi som sa zabudla podpisat nickom 😅

mikisa27
22. júl 2014

@baasss ja ti urcite tento tyzden poslem informavie k tomu ja na mape 🙂 velmi sa na tu aktivitu tesim,len sme teraz trochu rozlietani,v nedelu vecer sme sa vratili zo stanovacky,takze teraz periem a upratujem a este planujem dovolenku k moru na buduci tyzden,kedze od 13.8 mam pracovne povinnosti,tak musime vsetky vylety stihnut dovtedy,ale urcite ti to tento tyzden poslem,tak isto aj foto xylofonu pre @lenka_hr

baasss
autor
22. júl 2014

@mikisa27 oki jasan, pripadne mi skus poslat adresu, aspon si dovtedy mozem spravit kraj, okres, mesto a zbytok mi doposles. Mozno aj na street view bude vasa ulica a tak..

rosna
22. júl 2014

ja sa do hlavnych aktivit zatial nepustam lebo mi este dve baby nedali vediet co si vybrali. bonusovku mam nachystanu do tlace. uz by som rada vediet kolko ktorych aktivit idem robit nech si material mozem kupit.

maryennn1
22. júl 2014

@lenka_hr foto xylofónu pošlem zajtra, sme teraz mimo domu 🙂
@baasss čo presne potrebuješ vedieť okrem adresy a kraja?

delideli
22. júl 2014

@lenka_hr : ospravedlnujem sa,ze som este neposlala foto xylofonu, ale cez vikend sme boli neplanovane prec, takze to tento tyzden dozeniem a urcite poslem..

@baasss : uplne som zabudla odpovedat, ospravedlnujem sa -viac v IP..

kittykittyke
22. júl 2014

@madisonb @rosna @baasss @anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke @mikisa27 @lenka_hr

Caute baby,

tak pozeram, ze ste sa tu teda pekne rozbehli, odkedy som tu nebola..

Idem teda odpovedat.. ak by som nieco prehliadla,prosiiim napiste mi este raz.. 🙂

@baasss spokojna budem s takou farebnostou domceka,aku spravis.. 🙂
len nech nieje ruzovy.. ina farba mi nevadi.. 🙂

@lenka_hr sice som nikde nenasla mailovu adresu, kam ti treba poslat foto xylofonu, ale v podstate ju ani nepotrebujem.. my mame presne taky isty, ako je na ilustracnom foto, ktore je pri tvojej aktivitke.. 🙂

baasss
autor
22. júl 2014

@maryennn1 ak ste na streetview v guglmaps tak potrebujem len adresu a meno a foto dietata (netreba nutne, doma si vystrihnes nejaku aj sama) a pripadne ak by si chcela, mozes mi poslat mesta, ktore chces aby som vyznacila na mape sr ktore su vam nejak blizke, napr bydlisko babiek a pod..
@kittykittyke oki, skusim teda vybrat inu ako ruzovu 🙂

kittykittyke
22. júl 2014

Tak baby, slavnostne zahajujem vyrobu mojich aktivit pre vas.. 🙂
Tuto je prva..
priradovanie tvarov
Baby @madisonb @rosna @baasss @anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke @mikisa27 @lenka_hr
ktore ste si ju u mna vybrali..moze byt takto?
Toto su tvary, ktore viem spravit..
tie zakladne som velmi nechcela.. kedze, to si viete kazda spravit doma aj sama.. 🙂
ale tak spravim jednu A4 aj s nimi.. este trojuholnik mozem pripadne doplnit..

Upozornujem, podla tohto budem len tvary obkreslovat.. tvary budu pravdepodobne z machovej gumy.. 🙂

madisonb
22. júl 2014

@lenka_hr môžem pozrieť aj koníka - myslela som, že každé zvieratko bude mať jednu kartičku "s jedlom", ale pokojne ich môže byť aj viac 🙂 Moja malá kŕmi ovečky tyčinkami, takže až sa jej niekto opýta, čo papá ovečka, isto povie, že tyčinky :D

madisonb
22. júl 2014

@mikisa27 aha, no objednala som si aj zvieratká ale len 1 sadu pre malú na skúšku. Ono sa ti to viac oplatí objednať priamo z ebaya, pretože tam sa neplatí poštovné, alebo ak s tým nemáš skúsenosti, môžem Ti poslať tie moje spolu s vecami z výmeny, aby si neplatila poštovné 2 krát (ak dovtedy stihnú prísť). Vyšli ma na 3,39 dolárov - eurá by som musela dohľadať na účte - je to za 10ks http://www.ebay.com/itm/371081541430?ssPageName...

mikisa27
22. júl 2014

@madisonb no ja som z ebay este neobjadnavala a akurat pozeram,ze akcia konci za 2dni,tak skusim zajtra presvedcit braska nech mi to objedna,alebo to skusim ja 🙂

madisonb
22. júl 2014

@mikisa27 v podstate je to úplne jednoduché, akurát potrebuješ mať zriadený paypal, ale dá sa tam nakúpiť kopec vecí lacnejšie a bez poštovného, takže odporúčam 🙂

mikisa27
22. júl 2014

@madisonb aha,takze paypall nemam,ale nevadi,skusim to nejako poriesit s bratom,lebo tie zvieratkove manusky su fakt pekne 🙂 a za tu cenu

anikag
23. júl 2014

@rosna tak ta poprosim rocne obdobia

lenka_hr
23. júl 2014

@madisonb dakujem, moze byt teda trava al. nieco, aby mali kazdy svoje 🙂 dik

mikisa27
24. júl 2014

baby tie co mate laminovacku,idem si po njake rady,kedze ja laminovacku nemam,ale vdaka tejto vymene mam konecne dovod si ju kupit 🙂 tak aby som vedela ako si pochystat material....takze ked chcete mat nieco obojstranne,tak tlacite na 2rozne papiere ktore zalaminujete spolu,alebo staci natlacit jeden papier obojstranne? a este ked budem robit trebars tie 3zlozkove karty,tak treba najprv nastrihat,zalaminovat a potom opat strihat? Dakujem za rady 🙂

mikisa27
24. júl 2014

@lenka_hr @madisonb @anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke baby vy ste si vybrali twigeo,tak sa chcem s vami dohodnut akoo to bude vyzerat....takze original je 6tvarov- stvorec, trojuholnik, kruh, 5uholnik, 8uholnik a kosostvorec v 5tich farbach....takze by som spravila z machovej gumy cca 30ks pre kazdu,z kazdeho tvaru po 5ks, velke su 5cm....chcete take velke alebo mensie? a este jedna otazka,ulohy su v takom zosite format A5 10stran....tak som rozmyslala,ze vam to skopirujem a dam zviazat 🙂 moze byt tak,pripadne mate ine navrhy?

maryennn1
24. júl 2014

@lenka_hr Nenašla som tvoju mailovku, tak ti obrázok nášho xylofónu posielam sem 🙂

maryennn1
24. júl 2014
mikisa27
24. júl 2014

@lenka_hr my mame rovnaky xylofon ako @maryennn1 akurat to fialove A my mame ruzove 🙂

kittykittyke
24. júl 2014

@mikisa27 Ahoj, ja som prave vcera robila prototyp ciselkovej safari..
urobila som to tak, ze som na jeden modry papier dala cisla z oboch stran a tak to zalaminovala.. obrazok pridam nizsie.. budes vidiet.. ani som tie kolieska nepriliepala.. zbytocna praca.. 🙂

a co sa tyka tych karticiek.. no, ja mam taku skusenost, opat z par dni dozadu.. ze som chcela zalaminovat dve strany, aby som usetrila foliu.. a potom to rozstrihnut.. tak som prerobila.. lebo v strede sa mi samozrejme papiere nedrzali.. 😀
ALE ak by to bol jeden papier, tak si myslim, ze by sa drzal na tej folii a nic by sa nestalo.. ale ja by som asi najprv nastrihala papier, poukladala si do folie.. zalaminovala a tak opat strihala.. usetris aj foliu. 🙂
zase, niesom s laminovackou taka velka kamoska.. len chvilocku.. a ani ta laminovacka nieje moja.. mam ju len pozicanu.. za co veeelmi pekne dakujem.. a uz by som ju aj mala vratit.. vsak @maryennn1 ?
🙂
a taaaaaak lutujem, ze som si ju nekupila, ked bola v lidli..

mikisa27
24. júl 2014

@kittykittyke dakujem za rady 🙂 teraz je v tchibe laminovacka za dobru cenu 🙂 ja asi kupim tu,alebo pojdem kuknut do lidla,u nas mali este minuly tyzden nejake

kittykittyke
24. júl 2014

@mikisa27 a co sa tyka aktivitky pre nas - twigeo
pre nas moze byt tak, ako si napisala...
6tvarov- stvorec, trojuholnik, kruh, 5uholnik, 8uholnik a kosostvorec v 5tich farbach.... z machovej gumy cca 30ks,z kazdeho tvaru po 5ks, velke 5cm....ulohy v takom zosite format A5 10stran....zviazat

🙂