Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov
Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.
Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)
Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .
@kittykittyke v lidli stala 23eur ale je to na A3, v tchibe maju za cca 17+ postovne je teraz 1euro 🙂 a "u nas" je v Martine 😉
@kittykittyke parááááda, krásne je to už sa teším, aj ja tvorím, malý spinká tak sa snažím činiť 🙂
@maryennn1 My sme uz hore.. ideme do Optimy.. 🙂
dnes nakupeny vsetok material. z kazdej aktivity mam cosi nacate a nic urobene na hotovo. na duhu mam namalovane hracie plany, na geoboard narezane drevo, na magneticke rybky akurat odskusany prototyp ci su magnety dost silne. Na vikend ma cakaju tri navstevy tak s tym asi pohnem az cez tyzden zas . :-😉
Ahojte 🙂 len si vas citam a som ticho, lebo za vcera som stihla akurat vystrihnut jednu pribehovu kocku 😝 😝 z 9x8 😀 takze ma caka straaaaaaasne vela roboty uz len s tymto.. urobila som jednu zirafu 😝 a jednu stranu z ja na mape.. uchvat.
Dnes cely den mimo, cize ani tuk, takze idem teraz aspon pocitacovo ficat 🙂 .
@mikisa27 ja mam laminku z lidla, aj folie odtial a zatial si pochvalujem. Folie o seba drzia iba foliami, cize neprilepia sa o papier, iba o seba, takze treba papier najprv nastrihat, zalaminovat a opat nastrihat. Len daj pozor, aby sa ti to nastrihane v tej folii nepoposuvalo nejak odveci, ked to budes zdvihat do laminky. Radsej si tu foliu poloz na nejaky tvrdy papier, alebo nejaku taku pevnu podlozku, az potom napln tymi nastrihanymi kartickami a tak zdvihni do laminovacky.
Ak potrebujes nieco zalaminovat obojstranne, tak staci vytlacit jeden papier obojstranne, netreba dva papiere 🙂
@lenka_hr Leni neviem aka je ta z tchiba, ale tipujem, ze je to vsetko na jedno kopyto a teda tam idu standardne rozmery A5 A4 . Folie sa potom rozlisuju od seba uz iba hrubkou v micronoch, od 60 po 125 tusim. Ja som mala z lidla k laminke pribalene 80 mic a su pre moje potreby uplne postacujuce a co je dolezite, moja laminka ma take koliesko naboku, kde sa da regulovat intenzita zohrievania podla hrubky folie. Cize jednoducho si nastavim cislo micronov, ake ma folia, ktoru tam idem dat a ono mi to nahreje tak, aby bolo vsetko ok. 🙂 Ale myslim si, ze to je bezna sucast vsetkych laminovaciek.
@mikisa27 hmm a orezavacka.. myslim si, ze nie je, ale teda ja mam laminku uz rok, tak mozno mam starsi model. A mozno tam je a ja o tom neviem 😀 co by ma neprekvapilo 😝
Ahoj baby.... mozem sa pripojit? Mate este volne miesto? 😉 kajka
@lenka_hr Leni prakticky som este nekupovala folie, lebo v lidli s laminovackou mi muz kupil aj to. Ale uz som poskulovala po nejakych, lebo uz sa mi minaju a teraz na tieto aktivity ich dost spotrebujem a nasla som na internete kopec, urcite lacnejsich ako v obchode. Myslim ze cena okolo 9e za 100ks 80 mic je taka priemerna a da sa aj lepsia najst. Tusim 6,90 som nasla, ale musim pohladat link.
@kajka18 Kajka juuuj.. my uz asi neberieme.. neviem, ja by som v pohode este zvladla jednu pridat 🙂 ale neviem co baby.. uz mame pokupeny material a aj vsetko dohodnute. To by si musela asi byt velmi samostatna 😅 a precitat si toto forum, aby si pochopila, ako si kto ake aktivity robi. Teraz nas je osem, takze poctovo by si bola urcite ok, ale teda to by musela byt bleskovka a vsetko (vyber aktivit) by muselo prebehnut v extra kratkom case (den dva)
Dakujem 😉 tak mi baby prosim napiste konecny verdikt, aby som vedele, ze co a ci mozem zacat vyrabat...
@kajka18 : ano: 1 hlavnu a druhu ako bonus, aj ked nakoniec to u vacsiny bab dopadlo tak,ze aj bonusova aktivita sa dala vybrat z tych hlavnych 🙂 vsetko je napisane v tabulke : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig...
@kajka18 🙂 ja pozeram, ze poctivo luskas tuto temu 🙂 tu je tabulka https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig... kde mame kazda napisane, co od koho chceme .. tak pripadne sa tam zatial prirob 😝 aspon bezfarebne a pockame napr do zajtra vecera a snad sa baby vyjadria
@anikag draha, rosne vypis do tabulky co si prosis 🙂

@mikisa27 uz neviem, aka bola cena v lidli.. ale ak by u vas este mali.. a za lepsiu cenu ako v tchibo, das mi vediet? aj cenu.. a bola by si ochotna mi ju poslat? 🙂
resp. kde je to ,,u vas"??? 😀 😀 😀